خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

برنامه ریزی برای نیم سال دوم سال دوم :)

یک بار دیگه سلام دوووستان.
      من الان دوم تجربیم.راستش من یک مشکلی دارم تو برنامه ریزی که این مشکل باعث شده هیچوقت نتونم برا خودم برنامه بریزم یا به اون برنامه ای که ریختم عمل کنم.
      مشکل من: ببینین من نمیدونم مثلا فصل اول شیمی رو اگر بخام بخونم یا تست بزنم چند ساعت وقتم رو میگیره که براش تو برنامه جا باز کنم.این مشکل تو درسای اختصاصیم مثل ریاضی و فیزیک خیلییییییییی اعصابمو خورد کرده.طوری که نمیدونم برای درسای فردام حتی چند ساعت باید درس بخونم.
      یک تست ریاضی رو یک بار میزنم تو 1 دقیقه تموم میشه میره یکی رو تو 5 دیقه میزنم یکی رو تو 10 دقیقه اصلا نمیدونم چجوری باید برای این وضعیت برنامه ریزی کنم مخصوصا این که اهمیت هر درس و تعداد تستاش متفاوته.
      یک سوال دیگ: در حال حاضر تصمیم دارم از همین الان درسامو بخونم طوری که نزارم جمع شن برای سال چهارم.درواقع میخوام وقتی که میرم سوم دوم رو بسته باشم.با توجه به اینکه من نیم سال اول رو خوب نخوندم(ینی مثلا تست نزدم و به خاطر بلد نبودن برنامه ریزی خیلی رسیده باشم درسنامه خوندم به همین خاطر ترازم سر6200-6300 مونده و احساس میکنم تنها راهش تست زدنه) به نظرتون بهتره توی نیم سال دوم فقط درسای خودشو بخونم یا در همون حین درسای نیم سال اولم کنارش بخونم؟(البته این رو در نظر داشته باشن کهمعلمای مدرسه ما فک کردن دارن تو هاروارد درس میدن و معلم هایی هم که دروسشون تو کنکور نمیاد خیلی از این نظر (شاید کلمه ی درستی نباشه ولی) عقده این.مثلا معلم امادگی دفاعیمون به ما جزوه میگه.معلم جغرافیمون میگه برین تحقیق کنین بعد از همون تحقیقا تو امتحاناش میاره ووو...طوری که ما زیست نمیخونیم میشینیم اینارو میخونیم.)
      اگر وقت نکنم درسای نیم سال اول رو در کنار نیم سال دوم بخونم درسایی مثل ریاضی که مطالبشون به هم وابستست چکار کنم؟کی بخونمشون؟

یک سوال تقریبا غیر مرتبط: من بازدهیم صبحای زود مثلا ساعت 1 نصفه شب تا 10 صبح قبل اینکه برم مدرسه خیلی زیاده.مثلا درسایی که رو عصر یک ساعت میخونم صبح نیم ساعت میخونم ولی به جاش تو مدرسه خواب خوابم.با این یکی چکار کنم؟

این اواخر تاپیک زیاد باز کردم ولی چون داره ترم دوم میاد باید وضعیت درس خوندم زودتر درس شه.با این که متنش زیاد بود ولی ممنون میشم بخونین و جواب بدین.

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Mashkok
      نمایش مشخصات
      سلام
      من که پارسال دوم بودم؛بیشتر وقتمو توی روز میذاشتم تا خود کتابو مطالبشو خوب یاد بگیرم مخصوصا زیست
      چون امسال درس های تخصوصیتون بیشتر پایه هست!!! ینی اینکه در طول هفته تست نمیزدم!!! ولی بجاش 5 شنبه ها و جمعه ها هم برای مرور کردن و هم برای اینکه بفهمم مبحث و خوب یاد گرفتم یا نه تست میزدم!
      (البته گاهی اوقات که درسامو زود تمام می کردم همون موقع تستاشو میزدم)
      امسال به نظر من بیشتر وقتتون رو بذارید برای یاد گیری خود کتاب و نگران تست نباشد!
      بازم به نظر من تست برای سال دوم چندان ضروریت نداره
      من خودم از امسال تست بیشتر میزنم تا پارسال!
      ( این حرفایی که زدم از تجربیات خودم و یکی از بهترین دبیرام بود)
      اگر شما خواب خوبی داشته باشید شب قبل باعث میشه مطالبو سر کلاس خوب یاد بگیرید و برای خوندن در خانه دیگه نیازی به گذاشتن وقت زیادی نباشه!
      باید طوری وقت خوابتون رو تنظیم کنید که حتما مغزتون استراحت کامل رو کرده باشه
      در پناه حق

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز
      ایا شما برای کنکور دارید برنامه ریزی میکنید یا برای خوندن دروس سال دوم؟؟؟؟
      Cyrus The Great
      King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط T!G3R نمایش پست ها
      سلام دوست عزیز
      ایا شما برای کنکور دارید برنامه ریزی میکنید یا برای خوندن دروس سال دوم؟؟؟؟
      خخخخخ سال دوم.اخه من خودمو میشناسم اگر از الان تکلیفم معلوم نشه و رو دور نیفتم دیگه درس شدنی نیستم.از اوناییم که قرار بوده از هفته ی شنبه ی بعدشون شروع کنن اینجوری پیش بره تا خود کنکور شنبه نمیاد..میخام دی که تموم میشه ادم شم.

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      ببین تمرکزت باید روی فراگیری مطالب باشه .
      اول یه نگاه به درسای نیم سال دوم
      درس هر روز همون روز مطالعه بشه (اینو یه جا بزن جلو چشمت ) .
      فعلا وقت تسلط روی کتابه ، باید کتاب زیست رو بخوری (بخوری یعنی واقعا بخوری ، بهت بگن ملخ تمام ویژگی های گوارشیش عین فهرست بیان جلو چشمت ، قید ها ، جملات )
      فیزیک پیش زمینه پیش 1 رو توی حرکت و دینامیک و کار وانرژی میخونید ، این سه تا رو کاملا جدی بگیر سال چهارم به مشکل نخوری ، ولشون نکن در ادامه سال .
      شیمی : اینم بقیه فصلایی که مونده واستون (نصف یونی ، کوالانسی و ترکیبات آلی ) این دوتای اولی خیلی مهمن ، تست و نمونه سوالش رو حتما زیاد حل کن . سومی حفظیه ، مشکل خاصی نخواهی داشت روش.
      ریاضی : آسونه ریاضی 2 ، مثلثات رو خوب تمرین کن ، خیلی مبحث مهمیه .برای فیزیک حتی . ترکیبیات هم برای احتمال مهمه ، تستاشم آسونه .
      این از نیم سال دوم .
      هندسه : مطالبش نیم سال دوم سخت تر از نیم سال اوله تقریبا
      حالا برنامه ریزی : 1. درس هر روز همون روز (اینو تاکید میکنم نگی نگفتی )
      2.تکرار درسایی که توش ضعیفی توی برنامه ات باید بیشتر باشه .
      3.زیست مرور ، تست ، هرچی مربوط بهش هر روز نیم ساعت حداقل داشته باش ( جدی بگیر اینو ،منبعت هم خیلی سبزو الگو خیلی خوبن )
      4.درسا رو طوری پخش کن که خسته نشی ، اگه سه ساعت فیزیک تو برنامه داری ، سه تا تایم یه ساعت و بینشون استراحت داشته باش.
      پنج شنبه جمعه هفته هایی که آزمون نداری مطالب اون هفته رو جمع بندی کن و تست زدن رو برای این دو روز بذار بیشتر (تست زماندار هم خواستی بزنی این دو روز بذار)
      5.برنامه ات باید با مدرسه هماهنگ باشه ، یه جوری برنامه بریز که اگه مدرستون مثلا دبیر فیزیک امتحان گذاشت برای جلسه بعد بتونی بخونی (انعطاف داشته باشه برنامه ات )
      6.چیز دیگه ای فعلا به ذهنم نمیرسه.
      7.کمیت مهم نیست کیفیت مطالعه مهمه
      8.اگه تا الان روزی 3 ساعت میخوندی یهو نکنش 8 تا ، گاماس گاماس (همون قدم به قدم)
      9. درمورد ساعت زیست بدن تحقیق کن و تنظیمش کن .
      10. با جغرافی و دفاع هم کنار بیا
      اگه معدل واست مهم نیست بپیچون
      11. زیاد شد؟

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ببین من خودم دوم تجربیم و اینا خیلی بهم کمک کرده
      1- درسی رو که معلم میده حتما حتما همون روز یه دورش بکن . تمام تکالیف و تحقیق و اینجور چیزا رو همون روز انجام بده
      اگر وقت موند تست بزن اگر نه هم هیچی
      2- برا بقیه روزا هم همین کارو بکن
      3- اگر همه روزا اینکارو انجام بدی پنجشنبه و جمعه کاری نداری چون درساتو خوندی و تکالیف و نوشتی پس بگیر تست بزن ( مخصوصا زیست و شیمی و فیزیک ) و اگر جایی اشکال داری روش بیشتر فکر کن و اگر حل نشد از دبیرت بپرس
      برای خوندن کنکوری هم به نظر من تابستون همه درس هارو باید دور بکنی تا سوم یادت نره و حتما حتما تست بزنی

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AmirMansour نمایش پست ها
      ببین تمرکزت باید روی فراگیری مطالب باشه .
      اول یه نگاه به درسای نیم سال دوم
      درس هر روز همون روز مطالعه بشه (اینو یه جا بزن جلو چشمت ) .
      فعلا وقت تسلط روی کتابه ، باید کتاب زیست رو بخوری (بخوری یعنی واقعا بخوری ، بهت بگن ملخ تمام ویژگی های گوارشیش عین فهرست بیان جلو چشمت ، قید ها ، جملات )
      فیزیک پیش زمینه پیش 1 رو توی حرکت و دینامیک و کار وانرژی میخونید ، این سه تا رو کاملا جدی بگیر سال چهارم به مشکل نخوری ، ولشون نکن در ادامه سال .
      شیمی : اینم بقیه فصلایی که مونده واستون (نصف یونی ، کوالانسی و ترکیبات آلی ) این دوتای اولی خیلی مهمن ، تست و نمونه سوالش رو حتما زیاد حل کن . سومی حفظیه ، مشکل خاصی نخواهی داشت روش.
      ریاضی : آسونه ریاضی 2 ، مثلثات رو خوب تمرین کن ، خیلی مبحث مهمیه .برای فیزیک حتی . ترکیبیات هم برای احتمال مهمه ، تستاشم آسونه .
      این از نیم سال دوم .
      هندسه : مطالبش نیم سال دوم سخت تر از نیم سال اوله تقریبا
      حالا برنامه ریزی : 1. درس هر روز همون روز (اینو تاکید میکنم نگی نگفتی )
      2.تکرار درسایی که توش ضعیفی توی برنامه ات باید بیشتر باشه .
      3.زیست مرور ، تست ، هرچی مربوط بهش هر روز نیم ساعت حداقل داشته باش ( جدی بگیر اینو ،منبعت هم خیلی سبزو الگو خیلی خوبن )
      4.درسا رو طوری پخش کن که خسته نشی ، اگه سه ساعت فیزیک تو برنامه داری ، سه تا تایم یه ساعت و بینشون استراحت داشته باش.
      پنج شنبه جمعه هفته هایی که آزمون نداری مطالب اون هفته رو جمع بندی کن و تست زدن رو برای این دو روز بذار بیشتر (تست زماندار هم خواستی بزنی این دو روز بذار)
      5.برنامه ات باید با مدرسه هماهنگ باشه ، یه جوری برنامه بریز که اگه مدرستون مثلا دبیر فیزیک امتحان گذاشت برای جلسه بعد بتونی بخونی (انعطاف داشته باشه برنامه ات )
      6.چیز دیگه ای فعلا به ذهنم نمیرسه.
      7.کمیت مهم نیست کیفیت مطالعه مهمه
      8.اگه تا الان روزی 3 ساعت میخوندی یهو نکنش 8 تا ، گاماس گاماس (همون قدم به قدم)
      9. درمورد ساعت زیست بدن تحقیق کن و تنظیمش کن .
      10. با جغرافی و دفاع هم کنار بیا
      اگه معدل واست مهم نیست بپیچون
      11. زیاد شد؟

خیلی ممنون.نه زیاد نشد اندازه بود دی:
      فقط به نظرت نیم سال اولو چجوری بین اینا جا کنم؟

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pedram7 نمایش پست ها
      ببین من خودم دوم تجربیم و اینا خیلی بهم کمک کرده
      1- درسی رو که معلم میده حتما حتما همون روز یه دورش بکن . تمام تکالیف و تحقیق و اینجور چیزا رو همون روز انجام بده
      اگر وقت موند تست بزن اگر نه هم هیچی
      2- برا بقیه روزا هم همین کارو بکن
      3- اگر همه روزا اینکارو انجام بدی پنجشنبه و جمعه کاری نداری چون درساتو خوندی و تکالیف و نوشتی پس بگیر تست بزن ( مخصوصا زیست و شیمی و فیزیک ) و اگر جایی اشکال داری روش بیشتر فکر کن و اگر حل نشد از دبیرت بپرس
      برای خوندن کنکوری هم به نظر من تابستون همه درس هارو باید دور بکنی تا سوم یادت نره و حتما حتما تست بزنی

منم یه بار امتحان کردم ولی نشد.چجوری میرسی درسای فرداتو هم بخونی؟ :o

9. Top | #9
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط RAHI نمایش پست ها
      یک بار دیگه سلام دوووستان.
      من الان دوم تجربیم.راستش من یک مشکلی دارم تو برنامه ریزی که این مشکل باعث شده هیچوقت نتونم برا خودم برنامه بریزم یا به اون برنامه ای که ریختم عمل کنم.
      مشکل من: ببینین من نمیدونم مثلا فصل اول شیمی رو اگر بخام بخونم یا تست بزنم چند ساعت وقتم رو میگیره که براش تو برنامه جا باز کنم.این مشکل تو درسای اختصاصیم مثل ریاضی و فیزیک خیلییییییییی اعصابمو خورد کرده.طوری که نمیدونم برای درسای فردام حتی چند ساعت باید درس بخونم.
      یک تست ریاضی رو یک بار میزنم تو 1 دقیقه تموم میشه میره یکی رو تو 5 دیقه میزنم یکی رو تو 10 دقیقه اصلا نمیدونم چجوری باید برای این وضعیت برنامه ریزی کنم مخصوصا این که اهمیت هر درس و تعداد تستاش متفاوته.
      یک سوال دیگ: در حال حاضر تصمیم دارم از همین الان درسامو بخونم طوری که نزارم جمع شن برای سال چهارم.درواقع میخوام وقتی که میرم سوم دوم رو بسته باشم.با توجه به اینکه من نیم سال اول رو خوب نخوندم(ینی مثلا تست نزدم و به خاطر بلد نبودن برنامه ریزی خیلی رسیده باشم درسنامه خوندم به همین خاطر ترازم سر6200-6300 مونده و احساس میکنم تنها راهش تست زدنه) به نظرتون بهتره توی نیم سال دوم فقط درسای خودشو بخونم یا در همون حین درسای نیم سال اولم کنارش بخونم؟(البته این رو در نظر داشته باشن کهمعلمای مدرسه ما فک کردن دارن تو هاروارد درس میدن و معلم هایی هم که دروسشون تو کنکور نمیاد خیلی از این نظر (شاید کلمه ی درستی نباشه ولی) عقده این.مثلا معلم امادگی دفاعیمون به ما جزوه میگه.معلم جغرافیمون میگه برین تحقیق کنین بعد از همون تحقیقا تو امتحاناش میاره ووو...طوری که ما زیست نمیخونیم میشینیم اینارو میخونیم.)
      اگر وقت نکنم درسای نیم سال اول رو در کنار نیم سال دوم بخونم درسایی مثل ریاضی که مطالبشون به هم وابستست چکار کنم؟کی بخونمشون؟

یک سوال تقریبا غیر مرتبط: من بازدهیم صبحای زود مثلا ساعت 1 نصفه شب تا 10 صبح قبل اینکه برم مدرسه خیلی زیاده.مثلا درسایی که رو عصر یک ساعت میخونم صبح نیم ساعت میخونم ولی به جاش تو مدرسه خواب خوابم.با این یکی چکار کنم؟

این اواخر تاپیک زیاد باز کردم ولی چون داره ترم دوم میاد باید وضعیت درس خوندم زودتر درس شه.با این که متنش زیاد بود ولی ممنون میشم بخونین و جواب بدین.
      عجب
      عجب ادمیه
      از حالا اینده نگر
      عجب
      فکر کنم نخبه ای در راه است
      ما که دو رو قبل از کنکور تازه شروع میکردیم

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط RAHI نمایش پست ها
      منم یه بار امتحان کردم ولی نشد.چجوری میرسی درسای فرداتو هم بخونی؟ :o
      ببین اگه امتحان داری دیگه باید از همون پنج شنبه و جمعه استفاده کنی اگر هم تو همون هفته فهمیدی که امتحان داری باید تا روز امتحان کم کم بخونیش و فقط شب امتحان به صورت جدی بخونی و اگه وقت کم آوردی میتونی مرور درس هایی که بهت دادن رو بزاری واسه آخر هفته

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن