یک بار دیگه سلام دوووستان.
من الان دوم تجربیم.راستش من یک مشکلی دارم تو برنامه ریزی که این مشکل باعث شده هیچوقت نتونم برا خودم برنامه بریزم یا به اون برنامه ای که ریختم عمل کنم.
مشکل من: ببینین من نمیدونم مثلا فصل اول شیمی رو اگر بخام بخونم یا تست بزنم چند ساعت وقتم رو میگیره که براش تو برنامه جا باز کنم.این مشکل تو درسای اختصاصیم مثل ریاضی و فیزیک خیلییییییییی اعصابمو خورد کرده.طوری که نمیدونم برای درسای فردام حتی چند ساعت باید درس بخونم.
یک تست ریاضی رو یک بار میزنم تو 1 دقیقه تموم میشه میره یکی رو تو 5 دیقه میزنم یکی رو تو 10 دقیقه اصلا نمیدونم چجوری باید برای این وضعیت برنامه ریزی کنم مخصوصا این که اهمیت هر درس و تعداد تستاش متفاوته.
یک سوال دیگ: در حال حاضر تصمیم دارم از همین الان درسامو بخونم طوری که نزارم جمع شن برای سال چهارم.درواقع میخوام وقتی که میرم سوم دوم رو بسته باشم.با توجه به اینکه من نیم سال اول رو خوب نخوندم(ینی مثلا تست نزدم و به خاطر بلد نبودن برنامه ریزی خیلی رسیده باشم درسنامه خوندم به همین خاطر ترازم سر6200-6300 مونده و احساس میکنم تنها راهش تست زدنه) به نظرتون بهتره توی نیم سال دوم فقط درسای خودشو بخونم یا در همون حین درسای نیم سال اولم کنارش بخونم؟(البته این رو در نظر داشته باشن کهمعلمای مدرسه ما فک کردن دارن تو هاروارد درس میدن و معلم هایی هم که دروسشون تو کنکور نمیاد خیلی از این نظر (شاید کلمه ی درستی نباشه ولی) عقده این.مثلا معلم امادگی دفاعیمون به ما جزوه میگه.معلم جغرافیمون میگه برین تحقیق کنین بعد از همون تحقیقا تو امتحاناش میاره ووو...طوری که ما زیست نمیخونیم میشینیم اینارو میخونیم.)
اگر وقت نکنم درسای نیم سال اول رو در کنار نیم سال دوم بخونم درسایی مثل ریاضی که مطالبشون به هم وابستست چکار کنم؟کی بخونمشون؟
یک سوال تقریبا غیر مرتبط: من بازدهیم صبحای زود مثلا ساعت 1 نصفه شب تا 10 صبح قبل اینکه برم مدرسه خیلی زیاده.مثلا درسایی که رو عصر یک ساعت میخونم صبح نیم ساعت میخونم ولی به جاش تو مدرسه خواب خوابم.با این یکی چکار کنم؟
این اواخر تاپیک زیاد باز کردم ولی چون داره ترم دوم میاد باید وضعیت درس خوندم زودتر درس شه.با این که متنش زیاد بود ولی ممنون میشم بخونین و جواب بدین.