خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 8 از 9 نخستنخست ... 789 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 106 به 120 از 129
    1. Top | #106
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad1381 نمایش پست ها
      بنده تمام عمرم حرفام بر پایه آمار بوده پس:
      به گزارش ایسنا سال 96: 117هزار نفر پزشک و دندان پزشک
      برای سال 2019 آماردقیقی نیست ولی طبق گفته حریرچی حول 125 الی 130هزار پزشک
      سرانه نیاز ایده آل:بین 30 الی 50 پزشک به ازای 10هزار نفر
      در ایران:حول 20 نفر به ازای 10هزار نفر
      طبق گفته وزارت بهداشت تا سال 1404 ما نیز به سرانه ایده آل دست پیدا میکنیم!(دقت کنید،گفتم 4سال آینده)_بخاطر طرح دوفوریتی مجلس و الا تا 30 سال دیگه طول میکشید!
      خب،حالا این یعنی چی؟یعنی اینکه طبق سرانه خالص درآمد پزشکان ایرانی ضریب آن برابر با کشور های ایده آل مثل اسکاندیناوی و ...میشود،یعنی درآمدی پایینتر(چون توی خارج چون درآمد پزشک ها به دلار و اینا حساب میشه ما زیاد حساب میکنیم،ولی اگه ضریب بزنید متوجه میشید که درآمد پزشکای ایرانی بیشتره(کاری به قیمت دلار و اینا ندارم)
      پ ن:بنده هیچ موقع حواسته قبولی در این رشته رو نداشتم،و داخل انتخاب رشتم اولی هارو همه رو داروسازی زدم
      شما اگر هم همین 1400 قبول شید،حداقلش 1409!میرید سرکار...

عاقا ممد اگه حرف از اشباع بودنه که دارو سازی واقعا اشباعس هیچ در این مملکت به یک داروخونه باز کردن کناری بقالی محل و امتیاز جمع کردن خلاصه شده
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜

2. Top | #107
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mohamad_R نمایش پست ها

عاقا ممد اگه حرف از اشباع بودنه که دارو سازی واقعا اشباعس هیچ در این مملکت به یک داروخونه باز کردن کناری بقالی محل و امتیاز جمع کردن خلاصه شده
      نه حاجی،من خدمت اونایی عرض کردم که پزشکی رو بخاطر پول میخوان،اگه بخاطر پول فقط میخواید به نظر من راه پرریسکیه(قطعی نیست)و گرنه بخاطر علاقه که هر داری بره من چکارش دارم!
      در ضمن چون من علاقم به کارهای پژوهشی هست بخاطر همین دارو رو قبول دارم،به پول و اشباع و ایناش کاری ندارم(در ضمن از داروخانه باز کردن هم خوشم نمیاد)

3. Top | #108
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      طبق گفته وزارت بهداشت تا سال 1404 ما نیز به سرانه ایده آل دست پیدا میکنیم!(دقت کنید،گفتم 4سال آینده)_بخاطر طرح دوفوریتی مجلس و الا تا 30 سال دیگه طول میکشید!
      خب،حالا این یعنی چی؟یعنی اینکه طبق سرانه خالص درآمد پزشکان ایرانی ضریب آن برابر با کشور های ایده آل مثل اسکاندیناوی و ...میشود،یعنی درآمدی پایینتر(چون توی خارج چون درآمد پزشک ها به دلار و اینا حساب میشه ما زیاد حساب میکنیم،ولی اگه ضریب بزنید متوجه میشید که درآمد پزشکای ایرانی بیشتره(کاری به قیمت دلار و اینا ندارم)
      پ ن:بنده هیچ موقع حواسته قبولی در این رشته رو نداشتم،و داخل انتخاب رشتم اولی هارو همه رو داروسازی زدم
      عزیز من چی چیو اشباع هست
      وقتی به قول خودت بر پایه آمار(!) حرف میزنی یه کم هم به جزئیاتش توجه کن
      اون صد هزار پزشکی که شما میگی، توی ایران ۶۰ درصدشون پزشک عمومی هستن
      در صورتی که توی کشور های خارجی این آمار ۳۰ درصده!
      این یکی از دلایل بیکاری پزشکا هست

دلیل دیگه هم اینکه طرف میره مدرک پزشکی عمومی میگیره بعد میخواد بره توی کلان شهری مثل تهران مطب بزنه! خب معلومه که نمیشه اگه بشه هم با بدبختی میشه
      وقتی یه نفر حاضر نیست بره توی مناطق محروم کار کنه(تازه اونم با حقوق ضریب دار و بیشتر) پس حق هم نداره بیاد از بیکاریش گله کنه

پزشکی اشباع نمیشه. حتی اگر اشباع هم شد، تخصص اشباع نمیشه! و همونطوز که میدونین کشور های در حال توسعه ی عربی مثل عمان و ... الان به پزشک و متخصص نیاز دارن و میشه خیلی راحت به این کشورها مهاجرت کرد و درآمد خیلی خوبی هم داشت
      عاشقم گر نیستی لطفی بکن، نفرت بِوَرز
      بی‌تفاوت بودنت هر لحظه آبَم می‌کند...

4. Top | #109
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      این امارای چرت و پرت مال مهندسای بیکاریه که می شینن توی کافه و دود قلیون رو حلقه ای میدن بیرون. همون مهندس عمرانی که از نظر کل مردم اشباعه و به هیچ دردی نمی خوره . همین الان مهندس عمران ترم 5 بهت نشون میدم متولد 1378 توی همین شهر کوچک ما داره به اندازه ی یه کارمند در میاره. مسلما توی شهرای بزرگ این مقدار خیلی هم بیشتره.
      توی یه پست دیگه هم اینو گفتم. خودم هم مدرک مهندسی دارم و هم دانشجوی دندونم. ولی این که توی اروپا و امریکا مهندسا خدان و پادشاهن توجیه مسخره ای بیش نیست. یه سرچ کوچیک بکنی می بینی درامد میانگین پزشک در امریکا 150k هست به صورت میانگین. در حالی که درآمد میانگین مهندسی حول 70k می چرخه.

An early career Physician / Doctor, General Practice with 1-4 years of experience earns an average total compensation of $145,148 based on 256 salaries.
      The average salary for a Engineer is $71530 per year in United States.

منابع: https://www.indeed.com/career/engineer/salaries
      https://www.payscale.com/research/US...ractice/Salary

5. Top | #110
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      دوستان چرا هجمه میارید سمت آدم!
      من گفتم اونی که بخاطر پول داره میره کار پرریسکی میکنه بحث 13 سال درس خوندنه ها!
      در ضمن قیمت یه خونه سطح متوسط داخل اوهایو با زیربنای 200 متر حداقلش 800هزار شروع میشه اونم زپرتی ترین جاهاش(اسم ایالتی رو آوردم که جز ارزونترین ها حساب میشه)،شما الان باید 13الی 15سال درس بخونید،تازه معروف شید بعدش میتونید خونه بخرید.
      من این قضیه رو به کسایی گفتم که دنبال درآمد 200 الی 300ملیونی هستند که باید خدمتشون عرض کنم زیر 50 سالگی که واقعا بعیده اینطور بشه(شما الان مثلا 19 سالتونه،مثلا تورم ثابت باشه،فقط باید 15سال درس بخونید که....

6. Top | #111
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      کسانی که بخاطر پول به پزشکی میرن بزرگترین ریسک زندگیشونه،چون شما الان قبول شید حداقل 9 سال اونم عمومی که همین الانشم درآمد خاصی ندارند،تازه 4الی 6 سال تخصیصی در کل در مجموع بین 9 الی 15سال درس!
      احتمالا تا اون موقع سرنوشتش مثل مهندسی عمران قدیم میشه که خیلی روی بورس بودش!
      منم مثل تو از پزشکی خوشم نمیاد به دلایل دیگه البته و دندون و دارو رو قطعا بالاتر میزنم (((اگه قبول شم )))اما به نظرم یکم کم لطفی میکنی-پزشکی هیچجوره مثل مهندسی ها نمیشه چون هنوزم وزارت بهداشت ظرفیت ها رو نمیزاره زیاد بشن و با اینکه این همه جمعیت اضافه شده هنوز پزشک متناسب باهاش زیاد نشده و اکثر نقاط کشور پزشک کم دارن که به خاطرش این تعهدی رو اضافه کردن...اطلاعاتم با توجه به خواهرم(که سال آخر پزشکیه) و دختر عموم که پزشکه ...همین دو سال پیش دخترعموم فقط تو دوران طرحش 8 تومن میگرفت

7. Top | #112
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sepehr_a نمایش پست ها
      منم مثل تو از پزشکی خوشم نمیاد به دلایل دیگه البته و دندون و دارو رو قطعا بالاتر میزنم (((اگه قبول شم )))اما به نظرم یکم کم لطفی میکنی-پزشکی هیچجوره مثل مهندسی ها نمیشه چون هنوزم وزارت بهداشت ظرفیت ها رو نمیزاره زیاد بشن و با اینکه این همه جمعیت اضافه شده هنوز پزشک متناسب باهاش زیاد نشده و اکثر نقاط کشور پزشک کم دارن که به خاطرش این تعهدی رو اضافه کردن...اطلاعاتم با توجه به خواهرم(که سال آخر پزشکیه) و دختر عموم که پزشکه ...همین دو سال پیش دخترعموم فقط تو دوران طرحش 8 تومن میگرفت
      ببینید خودتون هم دارید میگید هشت ملیون،من اینو برای کسی گفتم که زیر 50 سالگی 300ملیون میخوادش!وگرنه که 50 الی 100 تومن هم ممکنه در بیارن

8. Top | #113
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      ببینید خودتون هم دارید میگید هشت ملیون،من اینو برای کسی گفتم که زیر 50 سالگی 300ملیون میخوادش!وگرنه که 50 الی 100 تومن هم ممکنه در بیارن
      خب فکر کنم فهمیدم منظورتو..اینایی که توهم اینو دارن که قراره 100 میلیون در ماه در بیارن بعد قبولی؟خب آره اون بحثش جداست خودشون با یک پرسه جو متوجه میشن واقعیتو البته تو شهرای خیلی محروم تا 15 به بالا هم شاید بره- /// ولی یه مقایسه با مهندسی بکنی که خیلیاشون اصلا کار پیدا نمیکنن یا با حقوق خیلی کم میبینی که بازم خوبه همین حقوقا...ولی اگه کار رشته ریاضی تضمین شده بود با مقایسه بین پدرم یا خواهرم قطعا میرفتم سمت مهندسی

9. Top | #114
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوستان چرا هجمه میارید سمت آدم!
      من گفتم اونی که بخاطر پول داره میره کار پرریسکی میکنه بحث 13 سال درس خوندنه ها!
      در ضمن قیمت یه خونه سطح متوسط داخل اوهایو با زیربنای 200 متر حداقلش 800هزار شروع میشه اونم زپرتی ترین جاهاش(اسم ایالتی رو آوردم که جز ارزونترین ها حساب میشه)،شما الان باید 13الی 15سال درس بخونید،تازه معروف شید بعدش میتونید خونه بخرید.
      من این قضیه رو به کسایی گفتم که دنبال درآمد 200 الی 300ملیونی هستند که باید خدمتشون عرض کنم زیر 50 سالگی که واقعا بعیده اینطور بشه(شما الان مثلا 19 سالتونه،مثلا تورم ثابت باشه،فقط باید 15سال درس بخونید که....
      احتمالا شما آمارهات رو از اقای احمدی نژاد می گیری. مثل همون که می گفت گوجه فرنگی رو سر کوچه ما بخرین. خونه ی زپرتی از 800 هزار شروع میشه؟ خونه ی سه خوابه تازه ساخت با زیربنای 1000 متر توی اورنج کانتی که نه تنها بهشت امریکا بلکه بهشت دنیاست، اگهی شده 449k. این هم لینک:
      https://www.redfin.com/county/332/CA...housing-market
      باز هم به وام های بلند مدت و بدون سودی که برای خرید خونه داده میشه کاری ندارم. وامی که پزشکا به راحتی توی امریکا می تونن پرداختش کنن ولی از دسترس مهندسا خارجه. می خوای نکته ت رو ثابت کنی نیازی نیست از امار الکی بیاری. این بیشتر خودتو زیر سوال می بره.

10. Top | #115
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MoeinSanjary نمایش پست ها
      احتمالا شما آمارهات رو از اقای احمدی نژاد می گیری. مثل همون که می گفت گوجه فرنگی رو سر کوچه ما بخرین. خونه ی زپرتی از 800 هزار شروع میشه؟ خونه ی سه خوابه تازه ساخت با زیربنای 1000 متر توی اورنج کانتی که نه تنها بهشت امریکا بلکه بهشت دنیاست، اگهی شده 449k. این هم لینک:
      https://www.redfin.com/county/332/CA...housing-market
      باز هم به وام های بلند مدت و بدون سودی که برای خرید خونه داده میشه کاری ندارم. وامی که پزشکا به راحتی توی امریکا می تونن پرداختش کنن ولی از دسترس مهندسا خارجه. می خوای نکته ت رو ثابت کنی نیازی نیست از امار الکی بیاری. این بیشتر خودتو زیر سوال می بره.
      همین سایت که زده 800هزار دلار!!!!

11. Top | #116
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      در ضمن بنده قیمت هایی که میگم رو پرس و جو از آشناهایی که اونجا هستند میکنم،آمار غلط هم به کسی نمیدم

12. Top | #117
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      اگر هم منظورتون اون 455هزار دلاره که باید خدمتتون عرض کنم سال ساخت خونه رو زده 1973(47سال پیش!!!)،اونم در بدترین قسمت های اون ایالت(منظقه پایین شهرش)،فکر کنم 455هزار دلار یکم براش زیادی هم باشه!

13. Top | #118
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      بعضیا یجوری از آمریکا و درامدا و وام ها و خونه حرف میزنن انگار ۴۰ ساله دارن اونجا زندگی میکنن :/میاد درامد یه متخصص رو با یه مهندس مقایسه میکنه..خب حاجی این نشد که :/ اون درامدایی هم که تو اینترنت زدن در واقع میانگینه ...من ندیدم سابقه کاری درنظر گرفته باشن تو تعیین درامدا شاید زدن من ندیدم :/بعدشم اخه تو رشته ها هم تفاوت هایی وجود داره اخه ... :/ مقایسه عمران و برق و متالوژی با هم جور در نمیاد :/اره بچه ها مهندسا حتی تو امریکا نون ندارن بخورن متاسفانه متاسفانه همه یورش بردن به سمت دانشکده های پزشکی ...متاسفانه:/

14. Top | #119
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط paradise. نمایش پست ها
      بعضیا یجوری از آمریکا و درامدا و وام ها و خونه حرف میزنن انگار ۴۰ ساله دارن اونجا زندگی میکنن :/میاد درامد یه متخصص رو با یه مهندس مقایسه میکنه..خب حاجی این نشد که :/ اون درامدایی هم که تو اینترنت زدن در واقع میانگینه ...من ندیدم سابقه کاری درنظر گرفته باشن تو تعیین درامدا شاید زدن من ندیدم :/بعدشم اخه تو رشته ها هم تفاوت هایی وجود داره اخه ... :/ مقایسه عمران و برق و متالوژی با هم جور در نمیاد :/اره بچه ها مهندسا حتی تو امریکا نون ندارن بخورن متاسفانه متاسفانه همه یورش بردن به سمت دانشکده های پزشکی ...متاسفانه:/
      نه اتفاقا مهندسای امریکا کل بورلی هیلز رو خریدن ، پزشکاش توی تگزاس با طناب دنبال گاوهاشون می گردن که بعد از ظهر ببرنشون واسه چریدن. یه جور در مورد امریکا حرف می زنین انگار یه کهکشان دیگه ست. الان با گدای سر کوچه هم حرف بزنی یه پسر عمو و دخترخاله داره که یا امریکاست یا کانادا. اطلاعات در اوردن هم کار سختی نیست.

15. Top | #120
      کاربر برتر
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      از تیتر پزشکی تعهدی چیه تا قیمت املاک امریکا !!!!

موفق باشید
      25 : 32 : 13 : 00

صفحه 8 از 9 نخستنخست ... 789 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن