خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات

کسی که حتی 1% هم از تاثیر معدل برخوردار نیست

سلام
      سوالی که ذهنمو درگیر کرده خیلی برام مهمه لطفا هر کی اطلاع دقیق و درست داره راهنماییم کنه

من فنی حرفه ای بودم و مدرک کارشناسی دارم و میخوام کنکور تجربی بدم

بزرگترین مشکلم 25% تاثیر معدله و نمیدونم این 25 % رو چه جوری باید جبران کنم
      لطفا با یه مثال توضیح بدین

ببینید این مثالی که خودم زدم درسته؟؟؟؟

مثلا شخصی نمره شیمی نهاییش 20 میشه و25% رو میگیره و در کنکور هم 30% میزنه که کلا درصد شیمیش میشه 55%

حالا من برای این که هم تراز بشم با نفر قبل باید 55% بزنم؟؟؟

این یعنی این که برای رسیدن به رتبه کسی که تو تمام درساش 25% رو میگیره باید علاوه بر درصدهای برابر در کنکور ,25% هم هر درس رو بیشتر بزنم؟؟؟؟

این که خیلی ناعادلانست

اگر این طوره پس یعنی من با کسی که تجربی خونده و به خاطر نمره خیلی پایین حتی 1% هم نمره نهاییش تو کنکورش تاثیر نمیذاره دقیقا یکی هستم؟!!

(خواهشا فقط نگید که نگران نباش با درصدای بالاتر میتونی جبران کنی)

ویرایش توسط pegahmht : 22 دی 1394 در ساعت 01:42

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نگران نباش با درصدای بالاتر میتونی جبران کنی
      The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion

3. Top | #3
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دیگه فعلا اینجوریه

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      داش اینکه فلان کس درسی رو مثلا 25 درصد بزنه و نهاییش 20 باشه و 25 درصد رو بگیره و بشه 45 که درست نیس.اصلا اینطوری حساب نمیشه.بخدا هیچکس و هیچ مشاوری جز خود سازمان سنجش از نحوه تاثیر معدل نمیدونن.ضمنا فک کنم واس شما معدل حساب نشه و کنکورت از 100درصد محاسبه بشه ن 75 درصد.

5. Top | #5
      aCe
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pegahmht نمایش پست ها
      سلام
      سوالی که ذهنمو درگیر کرده خیلی برام مهمه لطفا هر کی اطلاع دقیق و درست داره راهنماییم کنه

مثلا شخصی نمره شیمی نهاییش 20 میشه و25% رو میگیره و در کنکور هم 30% میزنه که کلا درصد شیمیش میشه 55%

این یعنی این که برای رسیدن به رتبه کسی که تو تمام درساش 25% رو میگیره باید علاوه بر درصدهای برابر در کنکور ,25% هم هر درس رو بیشتر بزنم؟؟؟؟

این که خیلی ناعادلانست

اگر این طوره پس یعنی من با کسی که تجربی خونده و به خاطر نمره خیلی پایین حتی 1% هم نمره نهاییش تو کنکورش تاثیر نمیذاره دقیقا یکی هستم؟!!

سلام پگاه خانوم
      منم مدرک فـ.ـنــی دارم نترس مدارک ما تاثیر معدل نداره از100% کنکورمون حساب میشه فقط چون مدرک کارشناسی داری فکر کنم اگه روزانه در بیای باید شهریه بدی البته بابت شهریه تو دفترچه نوشته بود زیاد اطلاع ندارم

به امید پیروزی

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اشتباه شما اینجاست برای فردی که تاثیر معدل داره میگید تو کنکور 30 درصد بزنه اون 30 از 75 هست پس 30 درصد نیست که بگی با 25 درصدی که از نهایی گرفته میشه 55درصد. همچین کاری اصلا اشتباه است چون برای اونا فقط تراز مهمه شما 55 درصد زدی ترازت نسبت به اون بیشتر چون ترازی که نمرات نهایی دیپلم میدن از ازمون کنکور پایین تره بایدم اینطوری باشه دو ساعت برای اونم یه درس اونم فقط سوم ؟
      ویرایش توسط bahman seraj : 22 دی 1394 در ساعت 02:44

7. Top | #7
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      اونجوری که شما فکر میکنی نیست داداش...تراز گیری میشه و تاثیرش اونقدر نیست که درصد 30یه نفرو بکنه 55!
      میشه گفت تو رتبه های پایین 7-8هزار تاثیر معدل نداشتن خیلی بهتر از داشتنشه...(مگر اینکه معدلت بالای 18-19باشه)
      پس میتونی خوشحال باشی که تاثیر معدل نداری(چون تضمینی نبود اگه دیپلم همین رشته رو داشتی معدلت بالای 19 میشد)
      با خیال راحت تلاشتو بکن...

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pegahmht نمایش پست ها
      سلام

این که خیلی ناعادلانست

نه
      محاسبه اصلا سر درصد نیست
      نمرات تراز میشن بعد 25درصد تراز نهایی با 75درصد تراز کنکور ترکیب میشه تراز نهایی به دست میاد و رتبه بندی میشید

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن