خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 18 از 18
    1. Top | #16
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط na30 نمایش پست ها
      آخه نمییشه کل اعضای خانواده با نت کار دارن
      خواهرم از خواب پا نشده با چشمای بسته اول دکمه روشن مودم رو میزنه
      سلام
      اگه خودتون با کامپیوتر وصل میشید به اینترنت کافیه کابلی که از پشت مودم خورده به پشت کامپیوترتون رو دربیارید بدید به یکی از اعضای خانواده که براتون گم و گورش کنن
      به همین راحتی
      ولی اگر از لپ تاپ استفاده میکنی و امواج وای فای میگیری اینم یه راهکار داره!
      و اون اینه که به یکی از اعضا ی خانوادتون بگی که برن توی تنظیمات مودمتون روی امواج وای فای یه رمزی بذاره که بقیه اعضای خانوادتون اونو بدونن به جز شما ... همین! ... به همین راحتی!
      موفق باشید
      بای
      Cyrus The Great
      King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      سلام
      یه مشکل خیلی بزرگ دارم
      خواستم ازتون کمک بگیرم
      هنوز عادت به درس خوندن نکردم با این که امسال سال سوم ام و نهایی دارم اما هنوز عادت نکردم که درست و حسابی درس بخونم
      اگه به خودم باشه یا پای رایانه ام دارم فیلم تماشا می کنم یا توی اینستا چرخ می زنم یا تو کانالای تگرام ام
      (با این که تازه خودم گوشی ندارم و با اینستای خواهرم و گوشی مامانم توی تلگرام می رم)
      اگه مامان بابام یه چیزی بگن پا میشم میرم سر درس
      ولی واقعا خودم خسته شدم با این حال نمی تونم جلوی خودم رو بگیرم
      شما می دونید چیکار باید بکنم تا عادت کنم به درس خوندن و دل از این فضای مجازی بکنم؟!؟!؟!؟!
      به مامان و بابا بگو کنترلت کنن خو
      دفتربرنامه ریزی رو هم پر کن وقتی ساعات پایین مطالعه ات رو ببینی حتما با رغبت بیشتری میری سراغ درس تا جبران عقب موندگی کرده باشی

3. Top | #18
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام
      یه مشکل خیلی بزرگ دارم
      خواستم ازتون کمک بگیرم
      هنوز عادت به درس خوندن نکردم با این که امسال سال سوم ام و نهایی دارم اما هنوز عادت نکردم که درست و حسابی درس بخونم
      اگه به خودم باشه یا پای رایانه ام دارم فیلم تماشا می کنم یا توی اینستا چرخ می زنم یا تو کانالای تگرام ام
      (با این که تازه خودم گوشی ندارم و با اینستای خواهرم و گوشی مامانم توی تلگرام می رم)
      اگه مامان بابام یه چیزی بگن پا میشم میرم سر درس
      ولی واقعا خودم خسته شدم با این حال نمی تونم جلوی خودم رو بگیرم
      شما می دونید چیکار باید بکنم تا عادت کنم به درس خوندن و دل از این فضای مجازی بکنم؟!؟!؟!؟!

حتما به این فایل گوش کن اگه مشکلت فقط گوشی باشه خدا رو شکر کن
      http://up.facenama.com/file/137800/1...4_mp4.mp4.html

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن