دوست عزیزم شما همین دردارو بزن تلاش بکن بخدا موفقی ..هرگز نگفتم تاثیر معدل وجود نداره من گفتم باهر معدل هر رتبه ایی ممکنه از یک تا 500000هزار....
دوست عزیزم شما همین دردارو بزن تلاش بکن بخدا موفقی ..هرگز نگفتم تاثیر معدل وجود نداره من گفتم باهر معدل هر رتبه ایی ممکنه از یک تا 500000هزار....
بچه ها ناموسا یه لحظه وقتی میخواید جواب یه بدبختیو بدین فک کنین اصن چیزی که میگین خودتون مطمئنین ازشون؟ چرا حدثیاتتون رو میگین آخه:/
الان یه جوابی میدی شما ده تا آدم دیگه میبیننش بعدش به تصمیمشون جهت میده و ممکنه بدبختشون کنه میدونین؟
@حامد یگانه
اینی که شما میگی یه درصدشم درست نیست
امید دادن خوبه ولی امید کاذب دادن بنظرم از فوشم بدتره
@naser6007
ببین رفییق جان
معدلت بده خیلیم میکشه پایین اینو در حال حاظر کاری نمیشه کرد
ولی یه راه حل قطعیش اینه که کنکور خیلی تلاشتو زیاد کنی
رتبه ۱۰۰۰ منطقه سه فک کنم بشه بالای ۱۰۰۰۰ کشور دیگه؟ زیاد سخت نیست با این معدل حتی
اگه ریاضی بودی با اختصاصی میانگین ۴۰ عمومی میانگین ۷۰ و این حدودا باید زیر ۱۰۰۰ منطقه سه میشدی تجربی رو نمیدونم
بهتره بری کارنامه ها سایت گزینه دو رو بررسی کنی
منم حرف شمارو زدم چه فرقی کرد...منم گفتم میانگین رو رعایت کنه زیر 1000نم بابررسی کارنامه های گزینه دو اینو گفتم
سلام برای پرستاری دانشگاه علوم پزشکی گلستان - گرگان با معدل 12.41 درس ها رو حدود چند درصد باید بزتم ؟
میانگین تجربی برای رتبه 1000 منطقه 2
ادبیات 68 درصد
عربی 65 درصد
دینی 70 درصد
زبان 65 درصد
زیست 73 درصد
شیمی 61 درصد
فیزیک 46 درصد
ریاضی 39 درصد
زمین 10 درصد
Dear GOD
Thank you for
Everything
بالاخره عوضش کردم : ))
خب چی بزارم؟؟
اها بازم حقیقت : دارم دیوونه میشم : (((((((((((((((
تا سه هزار هم دیدم برداشتن.....منطقه ی دو فقط..اونم تعهدی وزارت بهداشت
اصلا خوشم نمیاد..سه برابر طول تحصیلی باید کار بکنی پیش دولت یعنی حمبالی هستش
ریاضی فیزیک 50؟؟؟ [emoji15] [emoji15] بابا ایول من تو ارزوی ده درصد از این دوتا درسم [emoji21] معدل کتبیم هیفده شد یعنی متوسط شد ولی امیدی ندارم بخاطر اینکه ریاضی فیزیکم ضعیفه
چرا زیست 40 ؟؟ ببرش رو 60 میتونیییی
این درصداییم نوشتی خوبه
تو سایت گزینه دو میتونی با کارنامه ها و معدلای کتبیشون تطابق بدی ببینی حدود چه درصدایی نیاز داری
ولی مهم ترین چیز تلاش و پشتکاره و هدفه اینارو داشته باشی بیشتر مسیرو رفتی
بالاخره عوضش کردم : ))
خب چی بزارم؟؟
اها بازم حقیقت : دارم دیوونه میشم : (((((((((((((((
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)