درضمن،الگوروی تستای کنکورمانورزیادی نداده.......اومده سطحشونوغالبن اسون درنظرگرفته و پاسخای کوتاهی بهشون داده و فقط برای خالی نبودن عریضه نوشته!
تستای کنکورحتی اسوناشون،نگاه طراح ب متن کتابونشون میدن....نگاه یک حرفه ای رو.
بایدخوب انالیزمیکردکه نکرده.اینومیگم ک موقع خوندن خودتون انجامش بدین وکاراگاهی کنین ک نتیجش فوق العادست
تو اینجوری فک کن. اصلا بهترین و استاندارد ترین تستا مال نشر الگو هستن. خوبه؟
اصلا بهم بگو بینم چرا تست کلی نداده؟
الگو اومده مثلا برا ترجمه چنتا تست داده برا تنظیم بیان ژن چنتا جهش چنتا ریبوزوم چنتا رونویسی چنتا و..... تست هایی که کلی باشن و همه ی مباحثو در برگیره نداره
جون هرکی دوس دارید برید نشر الگو بخونید. امیدوارم موفق باشین. منو باش دارم با دلسوزی تمام میگم نشر الگو اون چیزی نیست که شما فک میکنید اقا اومده میگه نکنه میخوای منحرفمون کنی
منظورم اینه که بعد از تستای همه ی مباحث هر فصل تستایی رو بیاره که دربرگیرنده تمام مباحث باشه و مثلا بالای اون تستا ننویسه شبکه اندوپلاسمی صاف. چون اینجوری مطمئنی که تست درباره ی شبکه اندو صاف هستش و به مرور ذهنت بسته تر میشه. ولی تستایی که وقتی میخوای سر سوالش رو بخونی ندونی در مورد کدوم مبحث میخواد بپرسه بهتره چون ایجوری ذهنت باز تر میشه. البته اینا همش نظرای شخصی من هستن. ممکنه برا شما اینجوری نباشه
به عنوان کسی که همه ی کتاب های الگو (به جز پیش ۲) کار کردم، نه تنها الگو بلکه تستهای هیچ کتابی در حد کنکور نیست. برید تستای کنکور ۹۴ رو تماشا کنید تست های کنکور اصلا اطلاعات علمی شما رو نمی سنجن فقط می خوان فیلتر کنن هر کسی که حواس جمع تر باشه برندس. سوالات همگی کلی هستند.بار دیگر به سوالات کنکور بنگرید تا ببینید که در غلب سوالات از کلمات همه یا هر... استفاده شده که این شما رو مجبور می کنه سر جلسه تمام فصل و به یاد بیاورید. هر کس که بر استثناءات زیست مسلط هست برندست.
یعنی شما واقعا بیکارید ها بجای اینکه بخونید الکی بحث راه میندازین
خوب اگه فک میکنی الگو بده یه کتاب دیگه بخون مگه مجبورت کردن دیگه این که روزی 1000 تا پست گذاشتن نداره
اولا خواهشا انقدر دودل تو منبع نباشین همشون تقریبا تو یه سطحن ولی نظر من اینه الگو طرز خوندن درست واسه کنکورو بهت یاد میده نکته های پنهان تستاشم خوبه
هرکسی با یک چیزی حال میکنه درسنامه کم الگو به نظرمن مزیت هم هست چون وادار میکنه متن کتاب رو چندباره بخونی نه مثل خیلی سبز که زیاد گفته بشخصه موقع خوندن درسنامه خوابم میگرفت.
نظر شخصی بید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)