خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 36
    1. Top | #16
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط امیر تاج نمایش پست ها
      به نظر من روی دست نشر الگو تو زیست نیست . سبز هم رده دوم با فاصله. آبی کانون به درد سطح پایین می خوره. تانک تخته سیاه هم پول ریختن تو جوی آبه.
      انصافا راستشو بگو. تستای تخته سیاه جدیدشو حل کردی یا نه؟

2. Top | #17
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      درضمن،الگوروی تستای کنکورمانورزیادی نداده.......اومده سطحشونوغالبن اسون درنظرگرفته و پاسخای کوتاهی بهشون داده و فقط برای خالی نبودن عریضه نوشته!
      تستای کنکورحتی اسوناشون،نگاه طراح ب متن کتابونشون میدن....نگاه یک حرفه ای رو.
      بایدخوب انالیزمیکردکه نکرده.اینومیگم ک موقع خوندن خودتون انجامش بدین وکاراگاهی کنین ک نتیجش فوق العادست

3. Top | #18
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahsa77 نمایش پست ها
      سلام
      دوست عزیز شما نمی تونید انقدر راحت زحمت های کسایی که برای این کتاب کشیدن رو زیر سوال ببرید
      اینطوری که شما می گید آدم فکر می کنه مولف بدون هیچ پیش زمینه ای این کتاب رو نوشته
      اگه این کتاب باب دل شما نیست دلیل بر بد بودنش نمی تونه باشه!
      من میخوام بچه ها بعدا پشیمون نشن. یعنی سر جلسه کنکوره که ادم میفهمه چقد اشتباه کرده. من نمیگم کتاب خیلی بدیه. ولی بی این خوبی هم نیست که میگن قویترین منبع زیست هستش. اگر هم کسی اینو بخونه باید یه منبع دیگه هم کنارش داشته باشه تا ضرری که نشر الگو به ادم میزنه تا حدی جبران بشه

4. Top | #19
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط arash775 نمایش پست ها
      من میخوام بچه ها بعدا پشیمون نشن. یعنی سر جلسه کنکوره که ادم میفهمه چقد اشتباه کرده. من نمیگم کتاب خیلی بدیه. ولی بی این خوبی هم نیست که میگن قویترین منبع زیست هستش. اگر هم کسی اینو بخونه باید یه منبع دیگه هم کنارش داشته باشه تا ضرری که نشر الگو به ادم میزنه تا حدی جبران بشه
      شما 10 تا پست گداشتی تو 11 تا زیرآب الگو رو زدی! بچه های پارسال ما همه الگو زدن خیلی هم راضی بودن! نکنه میخای مارو منحرف کنی خودت فقط الگو بخونی

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

Mashkok
      نمایش مشخصات

بله اینکه معلومه
      اصلا برای هر درسی فقط با یک کتاب رفتن جلو اشتباه محض!!!

6. Top | #21
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      باور کنید سوالای تالیفی الگو یه ریال هم ارزش ندارن. انصافا از کسایی که زیست رو بالای 80 میزنن بپرسید. الکی به چیزای خیلی مسخره گیر میده. تست خوب میخوای فقط سوالای کانون. تخته سیاه ویرایش جدیدش رو هم چند روز پیش مال یکی از دوستام بود چنتا تست حل کردم تستای خوبی بودن. بعدشم نشر الگو تستای سراسری رو که داده قبلش نکته هاشو گفته. خب یه نفر اول تستای تالیفی رو حل میکنه بعد که میره سراغ تستای سراسری همشونو درست میزنه و کلی کیف میکنه. خب این مثل این میمونه که چنتا تست بیاری اول پاسخ هاشونو بخونی بعد بری حلشون کنی. اکثر بچه ها هم میدونن که زیست درسیه که همش نوع سوالات و نکته هاش جدیدتر و بروز تر میشن
      یه مشکل دیگه که داره اینه که تست کلی نداده. مثلا درباره تاره عنکبوت چنتا تست داده در مورد پرتئین چنتا در مورد انزیم چنتا و.... یعنی تست کلی از فصل نداده. هممون هم میدونیم که کنکور نمیاد یه تست بده که مثلا فقط درباره تارعنکبوت باشه.
      دوست عزیز بیشترین تعداد تست های الگو رو سوالات چند عبارتی تشکیل میدن و از اونجایی که میدونید اینجور تست ها تست هایی هستن که از قسمت های مختلف کتاب طرح میشن. شما اینا رو تست کلی حساب نمیکنین...؟

7. Top | #22
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط امیر تاج نمایش پست ها
      شما 10 تا پست گداشتی تو 11 تا زیرآب الگو رو زدی! بچه های پارسال ما همه الگو زدن خیلی هم راضی بودن! نکنه میخای مارو منحرف کنی خودت فقط الگو بخونی
      تو اینجوری فک کن. اصلا بهترین و استاندارد ترین تستا مال نشر الگو هستن. خوبه؟
      اصلا بهم بگو بینم چرا تست کلی نداده؟
      الگو اومده مثلا برا ترجمه چنتا تست داده برا تنظیم بیان ژن چنتا جهش چنتا ریبوزوم چنتا رونویسی چنتا و..... تست هایی که کلی باشن و همه ی مباحثو در برگیره نداره
      جون هرکی دوس دارید برید نشر الگو بخونید. امیدوارم موفق باشین. منو باش دارم با دلسوزی تمام میگم نشر الگو اون چیزی نیست که شما فک میکنید اقا اومده میگه نکنه میخوای منحرفمون کنی

8. Top | #23
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pg_matin نمایش پست ها
      دوست عزیز بیشترین تعداد تست های الگو رو سوالات چند عبارتی تشکیل میدن و از اونجایی که میدونید اینجور تست ها تست هایی هستن که از قسمت های مختلف کتاب طرح میشن. شما اینا رو تست کلی حساب نمیکنین...؟
      منظورم اینه که بعد از تستای همه ی مباحث هر فصل تستایی رو بیاره که دربرگیرنده تمام مباحث باشه و مثلا بالای اون تستا ننویسه شبکه اندوپلاسمی صاف. چون اینجوری مطمئنی که تست درباره ی شبکه اندو صاف هستش و به مرور ذهنت بسته تر میشه. ولی تستایی که وقتی میخوای سر سوالش رو بخونی ندونی در مورد کدوم مبحث میخواد بپرسه بهتره چون ایجوری ذهنت باز تر میشه. البته اینا همش نظرای شخصی من هستن. ممکنه برا شما اینجوری نباشه

9. Top | #24
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      به عنوان کسی که همه ی کتاب های الگو (به جز پیش ۲) کار کردم، نه تنها الگو بلکه تستهای هیچ کتابی در حد کنکور نیست. برید تستای کنکور ۹۴ رو تماشا کنید تست های کنکور اصلا اطلاعات علمی شما رو نمی سنجن فقط می خوان فیلتر کنن هر کسی که حواس جمع تر باشه برندس. سوالات همگی کلی هستند.بار دیگر به سوالات کنکور بنگرید تا ببینید که در غلب سوالات از کلمات همه یا هر... استفاده شده که این شما رو مجبور می کنه سر جلسه تمام فصل و به یاد بیاورید. هر کس که بر استثناءات زیست مسلط هست برندست.

10. Top | #25
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      یعنی شما واقعا بیکارید ها بجای اینکه بخونید الکی بحث راه میندازین
      خوب اگه فک میکنی الگو بده یه کتاب دیگه بخون مگه مجبورت کردن دیگه این که روزی 1000 تا پست گذاشتن نداره

11. Top | #26
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      باور کنید سوالای تالیفی الگو یه ریال هم ارزش ندارن. انصافا از کسایی که زیست رو بالای 80 میزنن بپرسید. الکی به چیزای خیلی مسخره گیر میده. تست خوب میخوای فقط سوالای کانون. تخته سیاه ویرایش جدیدش رو هم چند روز پیش مال یکی از دوستام بود چنتا تست حل کردم تستای خوبی بودن. بعدشم نشر الگو تستای سراسری رو که داده قبلش نکته هاشو گفته. خب یه نفر اول تستای تالیفی رو حل میکنه بعد که میره سراغ تستای سراسری همشونو درست میزنه و کلی کیف میکنه. خب این مثل این میمونه که چنتا تست بیاری اول پاسخ هاشونو بخونی بعد بری حلشون کنی. اکثر بچه ها هم میدونن که زیست درسیه که همش نوع سوالات و نکته هاش جدیدتر و بروز تر میشن
      یه مشکل دیگه که داره اینه که تست کلی نداده. مثلا درباره تاره عنکبوت چنتا تست داده در مورد پرتئین چنتا در مورد انزیم چنتا و.... یعنی تست کلی از فصل نداده. هممون هم میدونیم که کنکور نمیاد یه تست بده که مثلا فقط درباره تارعنکبوت باشه.
      ببخشین میتونم بپرسم منظورتون از زیست کانون سوالای ازومونااشه یا کتاب پایه وپیش؟

12. Top | #27
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sahar95 نمایش پست ها
      ببخشین میتونم بپرسم منظورتون از زیست کانون سوالای ازومونااشه یا کتاب پایه وپیش؟
      سوالای ازموناش خیلی عالین. کتاب ابی هم خوبه. هرچی باشه از الگو بهتره

13. Top | #28
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اولا خواهشا انقدر دودل تو منبع نباشین همشون تقریبا تو یه سطحن ولی نظر من اینه الگو طرز خوندن درست واسه کنکورو بهت یاد میده نکته های پنهان تستاشم خوبه

14. Top | #29
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط m.jafari1990 نمایش پست ها
      یعنی شما واقعا بیکارید ها بجای اینکه بخونید الکی بحث راه میندازین
      خوب اگه فک میکنی الگو بده یه کتاب دیگه بخون مگه مجبورت کردن دیگه این که روزی 1000 تا پست گذاشتن نداره
      گل گفتی

15. Top | #30
      dow
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      هرکسی با یک چیزی حال میکنه درسنامه کم الگو به نظرمن مزیت هم هست چون وادار میکنه متن کتاب رو چندباره بخونی نه مثل خیلی سبز که زیاد گفته بشخصه موقع خوندن درسنامه خوابم میگرفت .
      نظر شخصی بید

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)