خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 21
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

تست آی کیو آنلاین :)

به نام خدا

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
      دوستان همیشه برای خودم سوال بود که آی کیوی بنده چند هستش! مطمئنم بین شما دوستان هستن کسایی که دوست دارن بدونن ضریب آی کیوشون چنده!!
      می‌تونید به لینک زیر برید و تست رو حل کنید.
      تست آی کیو 2014
      تست آی کیو 2015
      این هم ضریب آی کیوی بنده

47425200851245741544.jpg

2. Top | #2
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

screenshot-6-.jpg
      نانوایی شلوغ بود و چوپان مدام این پا و آن پا میکرد..نانوا به او گفت:چرا انقدر نگرانی؟؟
      گفت : گوسفندانم را رها کرده ام و آمده ام نان بخرم ، میترسم گرگ ها شکمشان را پاره کنند!
      نانوا گفت : چرا گوسفندانت را به خدا نسپرده ای؟
      گفت :سپرده ام اما او خدای "گرگها" هم هست

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      iq-190shodam.jpg

یعنی واقعا خسته ام الان...بعد اینهمه درس اومدم تفریح, خوردم به پست تست iq..!

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      ذره ای دقیق نیست ! تست آی کیو باید زمان دار باشه نه اینکه 5 دقیقه روی یه سوال فک کنیم ...
      untitlead.jpg

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammacl نمایش پست ها
      ذره ای دقیق نیست ! تست آی کیو باید زمان دار باشه نه اینکه 5 دقیقه روی یه سوال فک کنیم ...
      برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: Untitlead.jpg
مشاهده: 110
حجم: 40.7 کیلو بایت
      آره...این اصلا قابل قبول نیست...من یه بارم بزنم احتمالا همین 200 بشه... در صورتی که IQ من 135 هستش...البته با معیار درست!!
      سایتای معتبری هستن برای سنجش IQ مثل IQtest.tk بود فک کنم...اون درست نشون میده...

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط NaKayama نمایش پست ها
      آره...این اصلا قابل قبول نیست...من یه بارم بزنم احتمالا همین 200 بشه... در صورتی که IQ من 135 هستش...البته با معیار درست!!
      سایتای معتبری هستن برای سنجش IQ مثل IQtest.tk بود فک کنم...اون درست نشون میده...
      آره اون سایته IQtest.dk خیلی بهتره هم زمان داره هم کمی تستاش دقیق تره .

untitleda.jpg

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try
      ویرایش توسط 0M0HamMad0 : 19 دی 1394 در ساعت 18:56

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammacl نمایش پست ها
      آره اون سایته IQtest.dk خیلی بهتره هم زمان داره هم فک تستاش دقیق تره .

برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: Untitleda.jpg
مشاهده: 98
حجم: 74.6 کیلو بایت
      اتفاقا مال منم برا همین 135 اومده بود...البته مال خیلی وقت پیشه...حالا وقت کردم یه بارم میزنم...

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

khejalati
      نمایش مشخصات
      سوالاش سخت بود نصفه نیمه ولش کردم...

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      شدم 160 ولی فقط سر تفریح حل میکردم ......... ( چرت ترین آزمون تست آی کیو بود ) ....... سوالات باید از آسون آُونم در حد یه کند ذهن باید شروع بشه نه از همون اول دارن سوال سخت میارن ...... البته اولش نوشته بود که سوالات کارشناسان سایت انتخاب کردن که یعنی تفریحی حل کن ...... و همچنین بخث زمانش ....... منی که مثلا سوالی رو توی 20 دقه حل میکنم با اونی که توی 2 دقه حل میکنه یه نمره میگیریم ؟!!!!!!

بیخیال بهتر از هیچی بود !!!!!

و یه چیز دیگه اونایی که لئوناردو داوینچی ان ....... فکر نکونین ما نمیدونیم که سوالات رو دوباره بزنی همون اولیا میاد !!!!!!!!!

بیخیال نوش جونتون
      ویرایش توسط S.mj Nabavi : 19 دی 1394 در ساعت 20:50

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط s.mj nabavi نمایش پست ها
      شدم 160 ولی فقط سر تفریح حل میکردم ......... ( چرت ترین آزمون تست آی کیو بود ) ....... سوالات باید از آسون آُونم در حد یه کند ذهن باید شروع بشه نه از همون اول دارن سوال سخت میارن ...... البته اولش نوشته بود که سوالات کارشناسان سایت انتخاب کردن که یعنی تفریحی حل کن ...... و همچنین بخث زمانش ....... منی که مثلا سوالی رو توی 20 دقه حل میکنم با اونی که توی 2 دقه حل میکنه یه نمره میگیریم ؟!!!!!!

بیخیال بهتر از هیچی بود !!!!!

و یه چیز دیگه اونایی که لئوناردو داوینچی ان ....... فکر نکونین ما نمیدونیم که سوالات رو دوباره بزنی همون اولیا میاد !!!!!!!!!

بیخیال نوش جونتون
      اول اینکه من تک تک این سالاتو میتونم با دلیل جوابشونو توضیح بدم...هیشکی حداقل تو این سایت نمیتونه این کارو بکنه...اگر خیلیا خواستن میذارم...
      ثانیا آی کیورو با یه تست 20 تایی نمیشه فهمید, میدونی آی کیو 160 با 190 یعنی چی..؟!
      شما اگه احساس میکنی باهوشی یه لینک محمد برای یه سایت iq داد...برو سوالای اونو بزن...آخر سرم از نتیجه اسکرین شات بگیر بذار اینجا...نه اینکه بگی من زدم 500شدم...
      در کل این تستا بیشتر برای سرگرمیه...فردی که باهوشه هم خودش میدونه هم اطرافیانش, نیازی به این جور چیزا برای اثبات خودش نداره...

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط NaKayama نمایش پست ها
      اول اینکه من تک تک این سالاتو میتونم با دلیل جوابشونو توضیح بدم...هیشکی حداقل تو این سایت نمیتونه این کارو بکنه...اگر خیلیا خواستن میذارم...
      ثانیا آی کیورو با یه تست 20 تایی نمیشه فهمید, میدونی آی کیو 160 با 190 یعنی چی..؟!
      شما اگه احساس میکنی باهوشی یه لینک محمد برای یه سایت iq داد...برو سوالای اونو بزن...آخر سرم از نتیجه اسکرین شات بگیر بذار اینجا...نه اینکه بگی من زدم 500شدم...
      در کل این تستا بیشتر برای سرگرمیه...فردی که باهوشه هم خودش میدونه هم اطرافیانش, نیازی به این جور چیزا برای اثبات خودش نداره...
      فکر کنم پست من رو درست نخوندید ....... من هم حرفم همینه ....... اون تست هوشی که گفتید برم هم چون پلاگینش رو نداشتم حوصله گشتن دنبالش و نصبش نداشتم ......
      من الان بگم آیکیوم تو همون آزمونه 160 شده با اینکه یه عکس بذارم چیزی از من کم یا زیاد نمیکنه .

من سال اول دبیرستان اگه اشتباه نکرده باشم حدود 300 تا شایدم بیشتر سوال حل کردم که همه جور سوالی بود البته برای همه ی دانش آموزان اولی بود که جوابش سال دوم اومد .... این 20 تا سوال هم تفریحی حل کردم بهتر از چرخ زدن تو سایتاست که !!!!!!!!!!!!

اینکه بتونید تک تک سوالات رو با دلیل بگید خیلی هم خوبه و اشتباه از من بوده که چند بار آزمون ختا زدید .... عذرخواهی میکنم ...

خدانگهدار

12. Top | #12
      کاربر حرفه ای

Mamoli
      نمایش مشخصات
      یادش بخیر 60 تاشو زدم .. تست خدا میخواین gmat بزنین

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      up

شما حل کنید من الان خوابم میاد بعدا حل میکنم
      دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..

14. Top | #14
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      180
      مهم نیست زندگی منو به کجا میبره... همیشه منو با یه لبخند پیدا میکنی..

15. Top | #15
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      تست 1: 110
      مهم نیست زندگی منو به کجا میبره... همیشه منو با یه لبخند پیدا میکنی..

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن