خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 47
    1. Top | #31
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط a.z.s نمایش پست ها
      هیچ جا
      اون کنکورش 100درصد حساب میسه
      خب احتمالا دیپلم قبل سال 84 داره ...

2. Top | #32
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      یک سوال کسی که پیش دانشگاهی ریاضی داشته باشه وبخادکنکورتجربی بده.این 5درصدپیش دانشگاهی واسش میشه چنددرصد؟

3. Top | #33
      aCe
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط yasin tahazadeh نمایش پست ها
      یک سوال کسی که پیش دانشگاهی ریاضی داشته باشه وبخادکنکورتجربی بده.این 5درصدپیش دانشگاهی واسش میشه چنددرصد؟
      همون 5 درصده

4. Top | #34
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aCe نمایش پست ها
      نه بابا چی چی خوش بحالم اساسی من فارغ تحصیل فنی ام وقتی میشینم پای درس مثلا زیست تجربی نمیتونم درک ـش کنم با اینکه دوست دارم ولی چون پایه ام تجربی نبوده درک نمیکنم
      سلام ...

شما حتما کاردانی فنی یااحتمالا کارشناسی فنی دارین که میخواین کنکور تجربی امتحان بدین . درسته ...؟؟؟؟؟

یا شایدم رفتین و مدرک پیش دانشگاهی رو گرفتین.....؟؟؟؟؟؟؟

آخه تا اونجایی که من می دونم با دیپلم فنی و کاردانش نمیشه کنکور نظری رو داد........درسته ....؟؟؟؟؟

5. Top | #35
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aCe نمایش پست ها
      همون 5 درصده
      کمترنمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟

6. Top | #36
      aCe
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan7777777 نمایش پست ها
      سلام ...

شما حتما کاردانی فنی یااحتمالا کارشناسی فنی دارین که میخواین کنکور تجربی امتحان بدین . درسته ...؟؟؟؟؟

یا شایدم رفتین و مدرک پیش دانشگاهی رو گرفتین.....؟؟؟؟؟؟؟

آخه تا اونجایی که من می دونم با دیپلم فنی و کاردانش نمیشه کنکور نظری رو داد........درسته ....؟؟؟؟؟
      بله درسته مدرک فنی دارم

نه مدرک پیش دانشگاهی نگرفتم مدرک خودم معادل ـشه
      نه با دیپلمش نمیشه کنکور داد حتما باید کاردانی به بالا داشته باشید که اونم کمتر 2 سال نمیشه گرفت

7. Top | #37
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      همون طور که می دونین نمرات پیش دانشگاهی مربوط به اون 4 درس نهایی ، به صورت درس به درس توی تراز دروس کنکور اثر می ذاره......

خوب چون شما پیش دانشگاهی ریاضی داشتین و تا اونجایی که اطلاع دارم چون چهار درس نهایی پیش تجربی، دروس زیست و فیزیک و ادبیات و دینی هستش ، پس شما فقط تاثیر 5 درصد مثبت نمره ی نهایی زیست پیش دانشگاهی رو واسه تراز زیست کنکور تجربی تون ندارین ......(چون اصلا شما این درس رو واسه پیش دانشگاهی نداشتین و امتحان ندادین...)

ولی تاثیر 5 درصد مثبت اون سه تا درس دیگه رو روی دروس کنکورتون هر کدوم به صورت مجزا دارین......
      ولی خوب اگه پیش دانشگاهی تجربی داشتین واسه کنکور تجربی امسال بهتر بود، چون تاثیر اون 4 تا درس ، امسال فقط به صورت تاثیر مثبت هست .....

یعنی بعد از مشخص شدن عملکرد شما در کنکور ، اگر نمرات اون دروس به نفعتون باشه واستون اعمال می کنن ولی اگه به ضررتون باشه ، واستون اعمال نمی شه .....

8. Top | #38
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      همون طور که می دونین نمرات پیش دانشگاهی مربوط به اون 4 درس نهایی ، به صورت درس به درس توی تراز دروس کنکور اثر می ذاره......

خوب چون شما پیش دانشگاهی ریاضی داشتین و تا اونجایی که اطلاع دارم چون چهار درس نهایی پیش تجربی، دروس زیست و فیزیک و ادبیات و دینی هستش ، پس شما فقط تاثیر 5 درصد مثبت نمره ی نهایی زیست پیش دانشگاهی رو واسه تراز زیست کنکور تجربی تون ندارین ......(چون اصلا شما این درس رو واسه پیش دانشگاهی نداشتین و امتحان ندادین...)

ولی تاثیر 5 درصد مثبت اون سه تا درس دیگه رو روی دروس کنکورتون هر کدوم به صورت مجزا دارین......
      ولی خوب اگه پیش دانشگاهی تجربی داشتین واسه کنکور تجربی امسال بهتر بود، چون تاثیر اون 4 تا درس ، امسال فقط به صورت تاثیر مثبت هست .....

یعنی بعد از مشخص شدن عملکرد شما در کنکور ، اگر نمرات اون دروس به نفعتون باشه واستون اعمال می کنن ولی اگه به ضررتون باشه ، واستون اعمال نمی شه .....
      منظورمن ازاین سوال ایی که کسی که دپلم ریاضی داشته باشه ذاشته باشه وکنکورتجربی بده تاثیرمعدل سوم 18درصد.حالااین تاثیرمعدل پیش کمترنمیشه مثل معدل سوم؟

9. Top | #39
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      منظورمن ازاین سوال ایی که کسی که دپلم ریاضی داشته باشه ذاشته باشه وکنکورتجربی بده تاثیرمعدل سوم 18درصد.حالااین تاثیرمعدل پیش کمترنمیشه مثل معدل سوم؟
      در مورد تفاوت درصد تاثثیر در پیش دانشگاهی فعلا چیزی گفته نشده شاید در ادامه در پیک سنجش نوشته بشه.
      احتمال داره پیش دانشگاهی های غیرمرتبط اصلا تاثیر داده نشن.

10. Top | #40
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط khaan نمایش پست ها
      در مورد تفاوت درصد تاثثیر در پیش دانشگاهی فعلا چیزی گفته نشده شاید در ادامه در پیک سنجش نوشته بشه.
      احتمال داره پیش دانشگاهی های غیرمرتبط اصلا تاثیر داده نشن.
      خداازدهنت بشنوه

11. Top | #41
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      ببین دوست عزیز

تا اونجایی که من فهمیدم ، تاثیر نمره ی نهایی هر درس داخل درس مرتبط کنکور، به اندازه ی 25 درصده.....حالا میخواد شما مثلا دیپلم ریاضی داشته باشی و بخوای کنکور ریاضی بدی یا اینکه بخوای کنکور تجربی بدی.....

اون چیزی که باعث شده سازمان سنجش ، داخل اون جداولش (که اتفاقا منم اونا رو دیدم )، بیاد واعلام کنه که مثلا اگر کسی دیپلم ریاضی داشته باشه و بخواد کنکور تجربی بده ،.تقریبا تاثیر دروس نهایی اش میشه 18 درصد ، به این خاطر هست که اون اومده میانگین تاثیر دروس رو گفته ...

یعنی چون داخل دیپلم ریاضی ، ما دو تا درس زمین شناسی و زیست شناسی رو نداریم ، و باقی دروس یا مشترک هستند و یا مرتبط، به خاطر نبودن این دو درس در دیپلم ریاضی ، تاثیر 25 درصدی این دو درس بر روی تراز دروس زیست و زمین شناسی کنکور تجربی حذف شده و در نتیجه باحذف تاثیر این دو درس در کنکور تجربی ، میزان تاثیر دیپلم ریاضی در کنکور تجربی تقریبا برابر با 18 درصد ونه 25 درصد شده .....(یعنی با اینکه هر درس مرتبط تاثیر 25 درصدی خودشو می ذاره ولی به دلیل نبودن درس زیست و زمین شناسی در دیپلم ریاضی ،تاثیر این دو درس حذف شده و نهایتا باعث کمتر شدن تاثیر کل دیپلم ریاضی بر کنکور تجربی می شه...)

درسته که تاثیر نمرات نهایی به صورت درس به درس هست ، ولی اون چیزی که در انتهای اون جداول به عنوان تاثیر دیپ ریاضی روی کنکور تجربی نوشته شده ، در حقیقت تاثیر کل دروس دیپلم ریاضی روی تراز دروس کنکور تجربی هست......

ولی بعضیا این رو اشتباه متوجه می شن و فکر می کنن مثلا نمره ی شیمی دیپلم ریاضی بر روی تراز درس شیمی کنکور تجربی به اندازه 18 درصد تاثیر گذاره ، در صورتیکه همچین چیزی اصلا خلاف عقل و منطق هست ........
      اصلا خود شما قضاوت کن.....
      وقتی که تمام دروس عمومی و درس شیمی دقیقا از نظر مطالب داخل رشته ریاضی و تجربی ،یکی هست ، خوب اونوقت چه دلیلی داره که میزان تاثیرشون توی کنکور تجربی و ریاضی متفاوت باشه......

به هر صورت من نظرمو گفتم......
      امیدوارم که به کارتون خورده باشه .....
      موفق باشی.....

12. Top | #42
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      آقا تا میتونید زیست و شیمیتون رو قوی کنید خیلی روش وقت بذارید،مخصوصا شیمی
      کسای که معدل پایین دارن زیست و شیمی برگ برندشونه، مثلا هر کدوم بالای 60 هرچند ساده نیست ولی امکان پذیره

13. Top | #43
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      [QUOTE=ehsan7777777;702071]ببین دوست عزیز

تا اونجایی که من فهمیدم ، تاثیر نمره ی نهایی هر درس داخل درس مرتبط کنکور، به اندازه ی 25 درصده.....حالا میخواد شما مثلا دیپلم ریاضی داشته باشی و بخوای کنکور ریاضی بدی یا اینکه بخوای کنکور تجربی بدی.....

اون چیزی که باعث شده سازمان سنجش ، داخل اون جداولش (که اتفاقا منم اونا رو دیدم )، بیاد واعلام کنه که مثلا اگر کسی دیپلم ریاضی داشته باشه و بخواد کنکور تجربی بده ،.تقریبا تاثیر دروس نهایی اش میشه 18 درصد ، به این خاطر هست که اون اومده میانگین تاثیر دروس رو گفته ...

یعنی چون داخل دیپلم ریاضی ، ما دو تا درس زمین شناسی و زیست شناسی رو نداریم ، و باقی دروس یا مشترک هستند و یا مرتبط، به خاطر نبودن این دو درس در دیپلم ریاضی ، تاثیر 25 درصدی این دو درس بر روی تراز دروس زیست و زمین شناسی کنکور تجربی حذف شده و در نتیجه باحذف تاثیر این دو درس در کنکور تجربی ، میزان تاثیر دیپلم ریاضی در کنکور تجربی تقریبا برابر با 18 درصد ونه 25 درصد شده .....(یعنی با اینکه هر درس مرتبط تاثیر 25 درصدی خودشو می ذاره ولی به دلیل نبودن درس زیست و زمین شناسی در دیپلم ریاضی ،تاثیر این دو درس حذف شده و نهایتا باعث کمتر شدن تاثیر کل دیپلم ریاضی بر کنکور تجربی می شه...)

درسته که تاثیر نمرات نهایی به صورت درس به درس هست ، ولی اون چیزی که در انتهای اون جداول به عنوان تاثیر دیپ ریاضی روی کنکور تجربی نوشته شده ، در حقیقت تاثیر کل دروس دیپلم ریاضی روی تراز دروس کنکور تجربی هست......

ولی بعضیا این رو اشتباه متوجه می شن و فکر می کنن مثلا نمره ی شیمی دیپلم ریاضی بر روی تراز درس شیمی کنکور تجربی به اندازه 18 درصد تاثیر گذاره ، در صورتیکه همچین چیزی اصلا خلاف عقل و منطق هست ........
      وقتی که تمام دروس عمومی و درس شیمی دقیقا از نظر مطالب داخل رشته ریاضی و تجربی ،یکی هست ، خوب اونوقت چه دلیلی داره که میزان تاثیرشون توی کنکور تجربی و ریاضی متفاوت باشه......

موفق باشی.....[/QUOTE

شما مطمئنی خودت پرسیدی ؟ فکرنکنم اینطورباشها

14. Top | #44
      کاربر باسابقه

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      قصد من از ایجاد این تاپیک فقط این بود که بگم :
      گذشته هر اتفاقی که افتاده رو بندازیم دور

اگر یه اشتباهی کردی و ضررش رو هم باید متقبل بشی

اما قرار نیست از اون اشتباه بهانه بسازی واسه تنبلی کردن و میدون رو خالی کنی

و اگر معدلت خراب شده با قصه خوردن چیزی حل نمیشه و اشتباه بدتر از اون اینه که بگی معدلم خراب شده پس قبول نمیشم و درس هم نمیخونم
      الان تنها راه جبران استفاده از اون 75 درصد باقیمونده هست

درسته سخته
      ولی اگر رشته و دانشگاه خوب میخوای باید تلاش کنی
      امسال باید هم واسه کنکور تلاش کنی+تلاش هایی که سال سوم باید واسه امتحانات نهایی میکردی و نکردی

اما دوستان عزیز
      یکی شون میگه طبق کارنامه های کانون منو اون بنده خدا درحال ترویج دروغ هستیم
      یکی میگه اطلاعات الکی تحویل ملت نده
      یکی با فرمول محاسبه تراز سعی در اثبات بی ارزش بودن اون کارنامه داره
      یکی میگه نیم نمره معدل بالاتر من رتبه اول کنکور شد

میخواین یه مثال دیگه بزنم؟
      معدل 10/76 و رتبه 71 درحال حاضر دانشجوی پزشکی دانشگاه تهران هستن
      میتونید توی صحبت های ایمان سرور پور در تاریخ هفتم آذر ماه این بیانات رو مشاهده کنید

اما دوست داریم طرف مقابل رو بی ارزش کنیم و خودمون رو با شخصیت و کاردان

ما مردم وقتی یه موضوع مطرح میشه به مفهومش کاری نداریم
      سعی میکنیم یه چیزی پیدا کنیم درباره حرفش که با همون بزنیم دهنشو خورد کنیم
      کلا تاپیک به حاشیه رفت

من گفته بودم دیگه انجمن نمیام
      امروز اومدم یه امیدی به بعضی از افراد بدم که ...
      بیخیال

قول میدم دیگه تا کنکور نیام ولی بعد از کنکور میام و یه کارنامه واقعی بهتون نشون میدم
      که خیلی از شبهات رو برطرف میکنه

خداحافظ
      ویرایش توسط Ultra : 18 دی 1394 در ساعت 23:29 دلیل: اضافه کردن یه مثال دیگه

15. Top | #45
      کاربر انجمن

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      ببین دوست عزیز

موفق باشی.....

دوست عزيز حرف شما اشتباهست... فرمول محاسبه نمره کل به شرح زير است..

نمره کل داوطلب در زيرگروه الف با احتساب سوابق تحصيلي= x (نمره کل سوابق تحصيلي داوطلب در زيرگروه الف)+ (1 منهي x) (نمره کل داوطلب در زير گروه الف)

درواقع اصلا تاثير درس به درس در کنکور وجود نداره و در واقع تراز معدل با تراز آزمون جمع ميشه البته با ضريب مشخص که نوع ديپلم مشخص ميکنه.(همون x)
      هر ويرانه، نشاني از غياب انسانيست!
      شاملو

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن