خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 47
    1. Top | #16
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط biology115 نمایش پست ها
      نابود کردن دانش آموزان رو با این ندونم کاریهاشون ...
      قبول دارم.عملا له کردن همه رو.با این کار سال به سال امار تقلب امتحانای نهایی بیشتر میشه.همه هم میگن همه میکنن منم میکنم پس رو فرهنگ بچه هایی که پسفردا مملتو میسازن تاثیر داره و عادت میکنن

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط azar7592 نمایش پست ها
      دببنید کسی توی همه درسا از من پایین تر زده بود ولی الان داره شهید بهشتی مبخونه واسه نیم نمره معدل بیشتر.معدل خیلی خیلی مهمتر از اونچیزیه که فک میکنین.ببینی تو تجربی به طور میانگین 500 نفر هر سال فقط معدل 20 میگیرن.همه اینا هم رشته تاپ میخوان.تاز از امسال معدل پیشم لحاظه.حالا خودتون قضاوت کنین.حالا بماند که چقد توی امتحانای نهایی تقلب میکنن همون کسی هم که گفتم معدل نیم نمره بیشتر از من داشته با تقلب بوده .

خداوکیلی من سر جلسه امتحانات نهایی دیدم دانش آموز با دانش آموز بغل

دستیش 5 تا امتحان رو برگه عوضی کرده ...
      ویرایش توسط biology115 : 18 دی 1394 در ساعت 18:35

3. Top | #18
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط khaan نمایش پست ها
      93 هم تاثیر مستقیم داشت. تاثیر مثبت فقط از سال 88 تا 92 بود.

در مورد نظرتون در خصوص تاثیر نمرات دیپلم هم کاملا درست میفرمایید. تراز درس شیمی3 امتحان نهایی سال 92 برای نمره 20 میشد 10 هزار و برای نمره 19 میشد 8 هزار ! یعنی حدود دو هزار نمره اختلاف در تراز. مشخصه که نمراتی مثل 11 و 12 و ... یک پنجم تراز رو هم نمیتونن کسب کنن.
      ببخشید ممنون میشم اگه لینک اون ترازایی که میگین رو بذارین

4. Top | #19
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      93 هم تاثیر مستقیم داشت. تاثیر مثبت فقط از سال 88 تا 92 بود.

در مورد نظرتون در خصوص تاثیر نمرات دیپلم هم کاملا درست میفرمایید. تراز درس شیمی3 امتحان نهایی سال 92 برای نمره 20 میشد 10 هزار و برای نمره 19 میشد 8 هزار ! یعنی حدود دو هزار نمره اختلاف در تراز. مشخصه که نمراتی مثل 11 و 12 و ... یک پنجم تراز رو هم نمیتونن کسب کنن.
      ببخشید حواسم نبود.میخواستم بگم امسال پیش مثبته و از کنکور96مستقیمه.

5. Top | #20
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      یه زمانی موسساتی که بچه های رو با یه جمله به قولی جذب میکردن میگفتن طرف با معدل 14 رسوندم به پزشکی شهید بهشتی و ...الان اینا جوکی بیشتر نیس

البته از این طرح ترمیم معدل چیزی نمیدونم .

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      یه زمانی موسساتی که بچه های رو با یه جمله به قولی جذب میکردن میگفتن طرف با معدل 14 رسوندم به پزشکی شهید بهشتی و ...الان اینا جوکی بیشتر نیس

البته از این طرح ترمیم معدل چیزی نمیدونم .
      اینطور که معلومه این ترمیم به خرداد 96 هم نمیرسه ، چه برسه به 95 ...

7. Top | #22
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi2015 نمایش پست ها
      ببخشید ممنون میشم اگه لینک اون ترازایی که میگین رو بذارین
      قبلا لینک فایل پی دی افش رو از سایت سازمان سنجش قرار دادم. این هم لینکش http://92.242.195.142/NOETDownload/D...er.ashx?id=522

اگر به صفحه اولش دقت بفرمایید نمره 19 از نمره 20 حدود 2000 نمره تراز کمتری داره.
      یعنی کسی در ورقه به اندازه 5 درصد(1نمره 1 20 نمره ممکن) نمره کمتری از رقیبش گرفته ولی در عمل حدود 19 درصد سوابق تحصیلیش از رقیبش کمتره

8. Top | #23
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من تازه اختصاصی ها رو همرو 20 شدم عمومی ها زید خوب نشدم..
      بچه ها خلاصه واسه معدل خیلی تلاش کنین مخصوصا اگه پزشکی میخواد با این کاری که اینا کردن چن سال دیگه طرف با معدل 19 از خیر پزشکی باید بگذره

9. Top | #24
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بعدم گرفتن اون درصدا تو کنکور 93 کار زیاد سختی نبود.وجدانا کنکور 94 ده برابر سخت شده بود و اینطور که فک میکنم سال به سال سختر میشه

10. Top | #25
      aCe
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      قبلا لینک فایل پی دی افش رو از سایت سازمان سنجش قرار دادم. این هم لینکش http://92.242.195.142/NOETDownload/D...er.ashx?id=522

اگر به صفحه اولش دقت بفرمایید نمره 19 از نمره 20 حدود 2000 نمره تراز کمتری داره.
      یعنی کسی در ورقه به اندازه 5 درصد(1نمره 1 20 نمره ممکن) نمره کمتری از رقیبش گرفته ولی در عمل حدود 19 درصد سوابق تحصیلیش از رقیبش کمتره
      ببخشید جناب خان میشه بپرسم کسی که سوابق تحصیلی دیپلمش تاثیر نداره کجای این تراز قرار میگیره ؟

11. Top | #26
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aCe نمایش پست ها
      ببخشید جناب خان میشه بپرسم کسی که سوابق تحصیلی دیپلمش تاثیر نداره کجای این تراز قرار میگیره ؟
      مگه داریم؟؟؟مگه میشه؟؟

12. Top | #27
      aCe
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      مگه داریم؟؟؟مگه میشه؟؟
      آره داریم . خودم

13. Top | #28
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      آره داریم . خودم
      چیجوری؟منم میخوام ولی واقعا تاثیری نداره؟؟یعنی فقط درصدات حساب میشن؟؟بابا خوش به حالت اساسی

14. Top | #29
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      هیچ جا
      اون کنکورش 100درصد حساب میسه

15. Top | #30
      aCe
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      چیجوری؟منم میخوام ولی واقعا تاثیری نداره؟؟یعنی فقط درصدات حساب میشن؟؟بابا خوش به حالت اساسی
      نه بابا چی چی خوش بحالم اساسی من فارغ تحصیل فنی ام وقتی میشینم پای درس مثلا زیست تجربی نمیتونم درک ـش کنم با اینکه دوست دارم ولی چون پایه ام تجربی نبوده درک نمیکنم

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن