خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 11 از 11
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات

6 ماه گذشت..تجربیات خود را در طول این 6 ماه در این تاپیک به اشتراک بگزارید!

سلام خدمت همگی..خوب 6 ماه از کنکور سراسری سپری شد و 6 ماه دیگه تا زمان رسیدن کنکور سراسری 95 باقی مونده...عده ای درس خوندن و تا الان از وضعیت خودشون راضی هستن...عده ای نصف و نیمه درس خوندن و عده ای هم تا الان درس نخوندن و میخوان از صفر و تازه شروع کردن برای ورود به ماراتن کنکور...همه ی شما در طول این مدت مطمئنا تجربیات بسیار خوبی در زمینه ی درسی و کنکور سراسری پیدا کردید...میخواستم که در این تاپیک هر کس هر تجربه ای رو که در طول این مدت به دست اورده حالا چه تجربه ی موفق در زمینه ی درسی و چه تجربه ی ناموفق رو در این تاپیک در طول این مدت بگه..مثلا عده ای از فلان کتاب درس خوندن و تاحالا راضی بودن..عده ای با یک روش در درسی موفق شدن..عده ای با استفاده کردن از دی وی دی و معلم و فلان کلاس وضعیت درسی خودشون رو بهبود بخشیدن..عده ای گیر رفیق های ناباب افتادن..عده ای وقت خودشون رو تلف کردن...عده ای دچار ازمون و خطا شدن و خلاصه ی کلام این که هر تجربه ای چه موفق و چه ناموفق در طول این مدت به دست اوردید رو بگید..مطمئنا تجمیع تجربیات شما دوستان در زمینه ی کنکور باعث میشه که در طول این مدت باقی مانده تا زمان کنکور سراسری همگی از تجربیات موفق هم استفاده کنن و راه رو درست پیش برن و از تجربیات ناموفق هم هم درس بگیرن تا دیگه در طول این مدت در باتلاق نیفتن...تاپیک با همکاری شما میتونه تبدیل به تاپیک مفیدی بشه برای ادامه ی راه کنکوری ها در طول 6 ماه باقی مانده تا کنکور سراسری..با تشکر..موفق باشید

2. Top | #2
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dj.ALI نمایش پست ها
      سلام خدمت همگی..خوب 6 ماه از کنکور سراسری سپری شد و 6 ماه دیگه تا زمان رسیدن کنکور سراسری 95 باقی مونده...عده ای درس خوندن و تا الان از وضعیت خودشون راضی هستن...عده ای نصف و نیمه درس خوندن و عده ای هم تا الان درس نخوندن و میخوان از صفر و تازه شروع کردن برای ورود به ماراتن کنکور...همه ی شما در طول این مدت مطمئنا تجربیات بسیار خوبی در زمینه ی درسی و کنکور سراسری پیدا کردید...میخواستم که در این تاپیک هر کس هر تجربه ای رو که در طول این مدت به دست اورده حالا چه تجربه ی موفق در زمینه ی درسی و چه تجربه ی ناموفق رو در این تاپیک در طول این مدت بگه..مثلا عده ای از فلان کتاب درس خوندن و تاحالا راضی بودن..عده ای با یک روش در درسی موفق شدن..عده ای با استفاده کردن از دی وی دی و معلم و فلان کلاس وضعیت درسی خودشون رو بهبود بخشیدن..عده ای گیر رفیق های ناباب افتادن..عده ای وقت خودشون رو تلف کردن...عده ای دچار ازمون و خطا شدن و خلاصه ی کلام این که هر تجربه ای چه موفق و چه ناموفق در طول این مدت به دست اوردید رو بگید..مطمئنا تجمیع تجربیات شما دوستان در زمینه ی کنکور باعث میشه که در طول این مدت باقی مانده تا زمان کنکور سراسری همگی از تجربیات موفق هم استفاده کنن و راه رو درست پیش برن و از تجربیات ناموفق هم هم درس بگیرن تا دیگه در طول این مدت در باتلاق نیفتن...تاپیک با همکاری شما میتونه تبدیل به تاپیک مفیدی بشه برای ادامه ی راه کنکوری ها در طول 6 ماه باقی مانده تا کنکور سراسری..با تشکر..موفق باشید
      سلام عزیز شما انگار نمیخواهی امسال کنکور بدی از 12 ساعت 7 ساعتشو انلاینی

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز---- یه تجربه ی مهمی که کسب کردم این بود که باید درس بخونیم-- فکر کنم این تجربه به درد شما هم بخوره -موفق باشید-بای
      Cyrus The Great
      King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world

4. Top | #4
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      هیچ ازمونی روغیبت نکنم ب هیچ وجه من الوجوه
      زیست یک روهمیشه مرورش کنم فارغ ازبرنامه قلمچی
      برم مدرسه(نیمسال اول نرفتم)
      بهترین دفتردنیا،دفترقلمچیه....باشو ق واشتیاق بیشتری پرش کنم
      فیزیک وریاضی خلاصه ننویسم
      تست زمانداربیشتربزنم
      فعلن همینایادم میاد

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      مهمترین تجربه ای که میتونم به زبون بیارم اینه که مرور کردن مهمترین بخش یادگیری هست
      کارشناسی فیزیوتراپی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد ورودی 88

دانشجوی دندان پزشکی علوم پزشکی اصفهان ورودی 95

موفقیت اتفاقی نیست

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط T!G3R نمایش پست ها
      سلام دوست عزیز---- یه تجربه ی مهمی که کسب کردم این بود که باید درس بخونیم-- فکر کنم این تجربه به درد شما هم بخوره -موفق باشید-بای
      به کار من که خیلی اومد ...

7. Top | #7
      A.Z
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      زمان رو دریاب!به سه سوت میگذره...سعی کن به بهترین شکل مدیریت کنیش!!

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      من سومیم ولی تجربم
      اینترنت با خواب دشمن اصلی منن
      work hard so that your idols become your rivals.
      سخت تلاش کن تا الگوهات تبدیل بشن به رقیبات✊🏃
      ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
      شما وقتی می خواستید راه رفتن را یاد بگیرید،دوره های آموزشی گذراندید؟
      نه!
      فقط تلاش کردید، شکست خوردید و دوباره تلاش کردید و موفق شدید.
      الان چرا این کاررا نمی کنید؟👊✊

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط parnia-sh نمایش پست ها
      من سومیم ولی تجربم
      اینترنت با خواب دشمن اصلی منن
      خب اینترنت رو کم کنین یکم ؛ سوم رو خوب ببندین که بعدا کارتون خیلی راحت میشه .

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      پشت کنکور نمونید ... همین و بس !

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اول سال باید یه کلاس ریاضی درست درمون میرفتم که الان شب امتحان تو سر خودم نزنم
      هر درسیو واقعا ضعف دارید مث من ولش نکنید یه چاره ای براش بینذیشید
      ویرایش توسط yasi20 : 18 دی 1394 در ساعت 03:46

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن