O_o O_o
از همون بچگی جُربزه تقلب رو نداشتم و الانم ندارم : )) بدبختی اینجاس که بهم تقلب بدن (کاغذ) بگیرم هم نمیتونم بنویسم : |
مدرسه ما چند روز پیش سر امتحان د ی ف ر ا ن س ی ل یکی از بچه ها جزوه اورده بود از اون مینوشت :/
به نظرم تقلب رو فقط شاگردای تنبل نمیکنن ، هر کسی مطمئننا موفق شدن و سریع به مقصد رسیدن رو دوست داره ، اگه اینا با چاشنی شانس هم همراه شه دیگه...: )
فردی به دنبال تایلر داردن درون خود ...
من حوزه ی دخترا رو نمیدونم اما در حوزه ی امتحانی پسرا در امتحانات نهایی سوم تقلب بیداد میکرد . کلا از واجبات شرکت در امتحانات نهایی اشنایی با هنر تقلب کردنه . در کل من خودم در نهایی هم تقلب کردم و هم تقلب دادم . بچه های سوم هم ایشالله بعد از امتحانات نهایی مثل ماها تجربتون در تقلب زیاد میشه و به روش های نوین تقلب دست پیدا میکنید .
البته طبق گفته های دوستان دانشجوم مث اینکه این استعداد تقلب کردن تازه در دانشگاه شکوفا میشه .
یه چیزی بگم
تقلب کمش خوبه ولی زیاد از حد انجام دادنش آدمو بدبخت میکنه
من خودم دوم راهنمایی که بودم خیلی تقلب میکردم امتحانای خرداد که شده بود اصلا نمرم خوب نشد چون به تقلب وابسته بودم
ولی در کل تقلب کردن در حد 1 نمره تو امتحان به نظرم اشکال نداره مثلا یه جاخالی یا چهار گزینه ای![]()
تقلب که اشکالی نداره.تو قرآن هم اومده.
خدا به پیامبر میگه:
قَدْ نَرَىٰ تَقَلُّبَ وَجْهِكَ فِي السَّمَاءِ ...
ماروگرداندن تو را گاهگاهی به سوی آسمان میبینیم پس تو را به سوی قبلهای متوجّه میسازیم که از آن خوشنود خواهی شد، و لذا رو به سوی مسجدالحرام کن، و در هر جا که بودید روهای خود را به جانب آن کنید.
/////////////////////////////////////////
فَاعْلَمْ أَنَّهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا اللَّـهُ وَاسْتَغْفِرْ لِذَنبِكَ وَلِلْمُؤْمِنِينَ وَالْمُؤْمِنَاتِ ۗ وَاللَّـهُ يَعْلَمُ مُتَقَلَّبَكُمْ وَمَثْوَاكُمْ
بدان که قطعاً هیچ معبودی جز الله وجود ندارد. برای گناهان خود و مردان و زنان مؤمن آمرزش بخواه. خدا از حرکات و سکناتتان کاملاً آگاه است (و میداند به کجا میروید و در کجا زندگی میکنید و چه میکنید و چه نمیکنید).
------------------------------------------------------------------
﴾ وَتَوَكَّلْ عَلَى الْعَزِيزِ الرَّحِيمِ ﴿٢١٧﴾ الَّذِي يَرَاكَ حِينَ تَقُومُ
وَتَقَلُّبَكَ فِي السَّاجِدِينَ
و بر خداوند شکست ناپذیر مهربان توکل کن.
کسی که میبیند تو را وقتی بلند میشوی.
و حرکت (قیام و رکوع و سجود و نشست و برخاست) تو را در میان سجده کنندگان.
/////////////////////////-------------------------------
البته الان من یه چیز هایی رو سانسور کردم تا به هدفم برسم.در واقع اول یه چیزی تو ذهنم بود و میخواستم به هر زوری بوده از قرآن برداشتش کنم.
مثلا آیاتی که تقلب رو برای کافران ذکر کرده براتون نگفتم.
لَا يَغُرَّنَّكَ تَقَلُّبُ الَّذِينَ كَفَرُوا فِي الْبِلَادِ
رفت و آمد کافران در شهرها، تو را نفریبد.
أَوْ يَأْخُذَهُمْ فِي تَقَلُّبِهِمْ فَمَا هُم بِمُعْجِزِينَ ﴿٤٦﴾
یا به هنگامی (که برای کسب مال و ثروت افزونتر) در رفت و آمدند، (عذاب)دامانشان را بگیرد در حالی که قادر به فرار نیستند؟!
///////////////////////////////////----------------------------
به این میگن بازی با کلمات.
معنی تقلب بر خلاف اکثر کلمات در فارسی و عربی متفاوت است.مواظب باشین گول نخورین. دو راه قوی :
1.مشاهده ی آیات قبل و بعد و مفهومشونه که معنی یک کلمه رو براتون مشخص میکنه.
2.گوش دادن به نظرات متفاوت که از برداشت بد جلوگیری میکنه.
ویرایش توسط broslee : 17 دی 1394 در ساعت 15:46
حالا از روش های نوین تقلب براتون بگم فیض ببرین
برای تقلب توی آزمون ها باید یه ماشین حساب داشته باشید قبلش با دوستتون هماهنگ کنین که مثلا 10 تا سوال دین و زندگی رو بهم برسونی
سر جلسه آزمون به یه دلیلی ماشین حساب رو ازت میگیره بعد جواب 10 تا سوال اول رو به صورت شماره تو ماشین حساب مینویسه و ماشین حساب رو بهتون بر میگردونه و شما هم همون گزینه ها رو میزنین و جواب درس هایی که دوستتون بلد نیست رو بهش میدین
یکی روش دیگه که معمولا تو امتحانای کلاسی جواب میده اینه که نکته های مهم رو که میخواین تقلب کنین رو توی یه کتاب غیر مرتبط توی صفحه اول یادداشت کنین بعد موقع امتحان همون کتاب رو به عنوان زیردستی استفاده کنین و وقتی که دبیر حواسش نبود سریع همون صفحه از کتاب رو بیارین و فیض ببرین
البته چون بچه های کلاس ما فعالن از روش هایی مثل نوشتن مطلب روی مچ دست یا روی کفش و غیره هم استفاده کردن که خوب هم جواب میده
و من الله توفیق![]()
یکی تو کلاس ما هست کل کتاب رو میکنه تو چند برگه 5در 5 (سانتی متر).
میگه از انتشارات مختلف پیشنهاد دادن که بیا این خلاصه ها تو بده منتشر کنیم هر چی فروختیم نصف نصف.
البته تا حالا راضی نشده و میگه این فناوری ارزش خیلی بیشتر از ایناست.
(قسمت آبی رنگ شوخیه)
یه روز ناظممون اومد گفت فردا امتحان تاریخ ترم اول میگیرم.
ما نهایت سعیمون رو کردین ولی نتونستیم کامل بخونیم.
رفتیم اعتراض کردیم که اینجوری هممون میفتیم گفت راه نداره.
وقت امتحان نصف کلاس و من رفتیم سالن امتحانات.
نصف بقیه ی سر کلاس موندن و معلم فیزیکمون که انسان عادی ای نبود بالا سرشون بود.
ما همه 15 به پایین و اونا به طرز عجیبی همه 19 و 20 شدن.معلممون گفته بود تاریخ مهم نیست فکر خودتونو خراب نکنین کتاب رو باز کنین و تقلب کنین من دم در وایمیسم اگه ناظم اومد خبر بدم.
من کاری با شوخی و جدیش ندارم اما واقعا تو برخی امتحان های سرنوشت ساز مثل نهایی و کنکور واقعا عادلانس ؟
اون دوستانی هم که توجیه کردن همه تقلب میکنن پس منم میکنم هم مثل توجیه دزدی از پولداره که میگی اون پولداره من فقیر ؛
امیدوارم که واقعا خدا حق رو به حق دار برسونه .
من برای اولین بار شعر ادبیات حفظ نکرده بودم
نوشتم رو برگه و خوش خیال که در میارم مینویسمش
آقا برگه سوالارو که دادن درش اوردم بزارم زیر سوال افتاد جلو پای مراقبدرجا برش داشتم شانس اوردم روش اونور بود
تا آخر جلسه هم دیگه ترسیدم در بیارم
حالا سوال شعر حفظی چی بود ؟ بیت شعر فلان که تخلص شاعر در ان به کار رفته
در عوض پشتیم و کسای دیگه درآوردن و نوشتن
خاک تو سرم ک بلد نیستم تقلب کنم![]()
تقلب خیلی حال میده خدایی
من اکثرا نمراتم بالا بود ولی با تقلب که نمره میگرفتم اصن یه کیف دیگه داشت
انواعشم تجربه کردم
یبار آزمون مرآت از رو کلید زدیم با یکی از رفقا
یبار آزمون آیه های تمدن کلید کش رفتم
یبارم با همون رفیق قبلی با ماشین حساب تقلب کردیم یبارم با اسمس"این مورد آخری واقعا حرفه ای بود"
ولی برا آزمون احکام لو رفتم...خدا زدم![]()
سلام دوستان
دوستان ببخشید
به جای اینکه روش های تقلب رو به بچه ها یاد بدید - یه خرده روش خوب خوندن رو به بچه ها یاد بدید که وادار به این گناه نشن
خداوکیلی بخوا نگاه کنی در حق بچه هایی که میخوننو بدون تقلب نمره میارن ظلم میشه
با تشکر (امیدوارم استارتر ناراحت نشن و قصد بی احترامی هم نداشتم) (فقط ازتون میخوام که یه خرده رو حرفی که زدم فکر کنید)
موفق باشیدهمگی
خدانگهدار![]()
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)