خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 40
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      وای خدایا بارالهی جمعه که کنکور تجربیا بود تو مصاحبه از 6 نفری که پرسیده بودند شما چه رشته ای دوست داری 4تا گفتن دارو!خود من هم تا امروز فکر میکردم داروسازی نسبت به پزشکی که اشباع شده رشته مقبول تریه و طی گفته گو با دختر خاله جان که داروسازی خونده و همچنین سر زدن به ی انجمن که داروسازای که بی سال های 89 تا حالا فارغ التحصیل شده بودن فهمیدم نه این طورام نیست به قول یکی از اون ها آخر باید مدرکمون رو به ی نفر دیگه اجار باید بدی داروخونه زدن هم که درد سری شده حتی قدیمیاشم میگن ما دیگه حال . حوصله این کارای شرکت های داروپخشی اینجا رو نداریم

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

فعلا که میگن تو تجربی تخصص های دندون بهریته

*looking for..
      **in niz bogzarad

2. Top | #17

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Harir نمایش پست ها
      وای خدایا بارالهی جمعه که کنکور تجربیا بود تو مصاحبه از 6 نفری که پرسیده بودند شما چه رشته ای دوست داری 4تا گفتن دارو!خود من هم تا امروز فکر میکردم داروسازی نسبت به پزشکی که اشباع شده رشته مقبول تریه و طی گفته گو با دختر خاله جان که داروسازی خونده و همچنین سر زدن به ی انجمن که داروسازای که بی سال های 89 تا حالا فارغ التحصیل شده بودن فهمیدم نه این طورام نیست به قول یکی از اون ها آخر باید مدرکمون رو به ی نفر دیگه اجار باید بدی داروخونه زدن هم که درد سری شده حتی قدیمیاشم میگن ما دیگه حال . حوصله این کارای شرکت های داروپخشی اینجا رو نداریم
      اره...درسته...ئقیقا همنیجوره...اگه همت عالی دارید پزشکی بخونید و تخصص بگیرید

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sina نمایش پست ها
      این گزینه خوبی نیست اصلا نیست مخصوصا حالا.مامن من یک پزشک عمومیه میگفت اون زمان که من فارغ التحصیل شدم یعنی19-20 سال پیش اونقدر پزشک کم بود و همین طور پذیرش دانشگاه که برای طرح گذروندن اینقدر جاهای عالی رو پیشنهاد میدادند که بماند.اما حالا یکی از آشنایان متخصص چشم بود وقتی برای طرح خواستند هماهنگ کنند اول که گفتند نمیشه بعد گفتن جا هست ولی کجا؟جزیره ابوموسی!!!!!1

این گزینه خوبی نیست اصلا نیست مخصوصا حالا.مامن من یک پزشک عمومیه میگفت اون زمان که من فارغ التحصیل شدم یعنی19-20 سال پیش اونقدر پزشک کم بود و همین طور پذیرش دانشگاه که برای طرح گذروندن اینقدر جاهای عالی رو پیشنهاد میدادند که بماند.اما حالا یکی از آشنایان متخصص چشم بود وقتی برای طرح خواستند هماهنگ کنند اول که گفتند نمیشه بعد گفتن جا هست ولی کجا؟جزیره ابوموسی!!!!!1

*looking for..
      **in niz bogzarad

4. Top | #19

نمایش مشخصات

بله.
      حرف شما واسه پزشک عمومی درسته!پزشک عمومی اصلا درامدنداره و دارو عمومی بیشتر داره.ولی متخصصای خوب پزشکی خیلی خیلی خیلی!بیشتر از متخصص دارو در میارن!

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      اینکه بگید پزشک عمومی اصلا درآمد نداره به نظر من غلطه ی باور کاملا غلط که تو جامعه ما افتاده به قول یکی از مشاور های ما مردم ما یادگرفتن درهای خودشونو بزرگ جلوه بدن!اتفاقا الآن بسیاری از متخصص ها هستند که تو مطب هاشون مگس پر نمی زنه بعضی از عمومیام هستند که کلی درآمد دارن(چون به طور تخصصی نه و در در رده عمومی به همه رشته ها پزشکی تسلط دارن)تعجب میکنم شما هنوز به رفتن رشته پزشکی تشویق میکنید

اینکه بگید پزشک عمومی اصلا درآمد نداره به نظر من غلطه ی باور کاملا غلط که تو جامعه ما افتاده به قول یکی از مشاور های ما مردم ما یادگرفتن درهای خودشونو بزرگ جلوه بدن!اتفاقا الآن بسیاری از متخصص ها هستند که تو مطب هاشون مگس پر نمی زنه بعضی از عمومیام هستند که کلی درآمد دارن(چون به طور تخصصی نه و در در رده عمومی به همه رشته ها پزشکی تسلط دارن)تعجب میکنم شما هنوز به رفتن رشته پزشکی تشویق میکنید

*looking for..
      **in niz bogzarad

6. Top | #21

نمایش مشخصات

این نقشمه!من میخام رقیبامو از دارو دور کنم!:yahoo (4):
      ولی جدی میگم!بنا بدلایلی باید تهران درس بخونم و متاسفانه پزشکی تهران قبول نمشیم و الا باکله میرفتم پزشکی...واسه خانوما کمی سخته ولی واسه اقایون عالیه

پزشکای عمومی با درامد بالا همشون باتجربن و قدیمی و الان دارن نون تجربه و شهرتشونو میخورن ن مدرک...وگرنه پزشک عمومی درامدش خیلی کمه(نسبت ب تلاشش منظورمه!شما اینم در نظر بگیر ی نفر با رتبه100000 میره تربیت معلم میخونه وبدون تلاشی میشه معلم دبیرستان و ماهی2 میلیون درامدد داره...)
      ولی اگه اهل تلاش باشی و تخصص خوب قبول شی درامدت واقعا نجومی میشه(حدود30تا50میلیون در روز!)

7. Top | #22
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      این نقشمه!من میخام رقیبامو از دارو دور کنم!:yahoo (4):
      ولی جدی میگم!بنا بدلایلی باید تهران درس بخونم و متاسفانه پزشکی تهران قبول نمشیم و الا باکله میرفتم پزشکی...واسه خانوما کمی سخته ولی واسه اقایون عالیه

پزشکای عمومی با درامد بالا همشون باتجربن و قدیمی و الان دارن نون تجربه و شهرتشونو میخورن ن مدرک...وگرنه پزشک عمومی درامدش خیلی کمه(نسبت ب تلاشش منظورمه!شما اینم در نظر بگیر ی نفر با رتبه100000 میره تربیت معلم میخونه وبدون تلاشی میشه معلم دبیرستان و ماهی2 میلیون درامدد داره...)
      ولی اگه اهل تلاش باشی و تخصص خوب قبول شی درامدت واقعا نجومی میشه(حدود30تا50میلیون در روز!)

حربه قدیمی و البته جالبی بو پیشنهاد من به شما دندان پزشکیه واقعا و بدون هیچ کلکل مخصوصا تو شهری مثل تهران الآن برای کلینیک زدن تخصص پزشک های متخصص رو ازشون اجاره میکنن!چه برسه به داروسازی اونم با کلی دنگ و فنگ به نظرم اگر آدمی شرایط شو نداره پول داروخونه و صیر ایوب بهتره دندون پزشکی بخونه مخصوصا تخصص هاش

جالبه بدونید دندون پزشک ها تو سال چهارم کار هم می تونند بکنند!مامانم میگفت هم دوره ای های ما تو دندون خیلی ها که نیاز مالی داشتند یا به هرجهت هدفشون از رشته پول در آوردن بودن بیشتر کار میکردند و نسبت به رشته ها حتی دارو حجم درسی کمتری داشتند(مخصوصا بخاطر اینکه بیشتر درس ها عملی هستند)!اما شیمی دارو واقعا سخته!

*looking for..
      **in niz bogzarad

8. Top | #23

نمایش مشخصات
      حربه قدیمی و البته جالبی بو پیشنهاد من به شما دندان پزشکیه واقعا و بدون هیچ کلکل مخصوصا تو شهری مثل تهران الآن برای کلینیک زدن تخصص پزشک های متخصص رو ازشون اجاره میکنن!چه برسه به داروسازی اونم با کلی دنگ و فنگ به نظرم اگر آدمی شرایط شو نداره پول داروخونه و صیر ایوب بهتره دندون پزشکی بخونه مخصوصا تخصص هاش

جالبه بدونید دندون پزشک ها تو سال چهارم کار هم می تونند بکنند!مامانم میگفت هم دوره ای های ما تو دندون خیلی ها که نیاز مالی داشتند یا به هرجهت هدفشون از رشته پول در آوردن بودن بیشتر کار میکردند و نسبت به رشته ها حتی دارو حجم درسی کمتری داشتند(مخصوصا بخاطر اینکه بیشتر درس ها عملی هستند)!اما شیمی دارو واقعا سخته!
      من گول نمیخورم

9. Top | #24
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      دوستان تا اونجایی که من خبر دارم داروسازی واحد تشریح هم داره .شما جیگر دارین مرده ببینید؟

10. Top | #25
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      تا چه رتبه ای تو منطقه یک میشه دارو قبول شد؟؟؟؟؟
      با درصد زمین صفر هم میشه قبول شد؟؟؟

11. Top | #26
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط خانوم دکتر نمایش پست ها
      دوستان تا اونجایی که من خبر دارم داروسازی واحد تشریح هم داره .شما جیگر دارین مرده ببینید؟
      تشریخ نداشت که اصلا حال نمی داد :yahoo (4):

12. Top | #27

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط پزشکی تهران نمایش پست ها
      تا چه رتبه ای تو منطقه یک میشه دارو قبول شد؟؟؟؟؟
      با درصد زمین صفر هم میشه قبول شد؟؟؟
      دارو مسخرس!بدردت نمیخوره.....فقط واسه من خوبه!!!خخخ
      پارسال با رتبه1000 هم دارو بهشتی قبول شد
      نیازی نیس//اکثرا یا نمیزنن یا یکی دوتا بیشتر نمیزنن
      قبولی...

13. Top | #28
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      من گول نمیخورم
      گول؟بیخیال به هر حال از قدیم گفتن صلاح کار خویش خسروان دانند

*looking for..
      **in niz bogzarad

14. Top | #29
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      دارو مسخرس!بدردت نمیخوره.....فقط واسه من خوبه!!!خخخ
      پارسال با رتبه1000 هم دارو بهشتی قبول شد
      نیازی نیس//اکثرا یا نمیزنن یا یکی دوتا بیشتر نمیزنن
      قبولی...
      در کل اخرین رتبه قبولیه رشته داروسازی چنده ؟؟؟؟دانشگاهش مد نظرم نیس کلی منظورمه

15. Top | #30

نمایش مشخصات
      قطعا دارو شیراز قبولید شایدم بهشتی

برا رتبه هم ب سایت کانون سربزنید

قطعا دارو شیراز قبولید شایدم بهشتی

برا رتبه هم ب سایت کانون سربزنید

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن