خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
    1. Top | #1
      Obi
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Question نیاز به مشاوره

سلام .
      من داوطلبه کنکوره ریاضی ام و شرایطه تحصیلیم تعریف چندانی نداره. دلیلشم مدرسه بی فکر و نبود مشاوره مناسبه. خواستم ببینم با توجه به اینکه وقته زیادی به کنکور نمونده گرفتن یه مشاور از موسسه های بیرون به من کمکه چشم گیری میکنه یا نه؟ هرچی خوندم نتیجه نگرفتم کسی هم نیس بگه چیکار کنم که بهتر بشه. آیا مشاور میتونه منو برگردونه به شرایطه خوب؟ اگه کمک میکنه نظرتون راجب آقای ایمان سرور پور چیه؟ پیشنهادی برای مشاور خوب دارید؟

ممنون دوستان.

2. Top | #2
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Obi نمایش پست ها
      سلام .
      من داوطلبه کنکوره ریاضی ام و شرایطه تحصیلیم تعریف چندانی نداره. دلیلشم مدرسه بی فکر و نبود مشاوره مناسبه. خواستم ببینم با توجه به اینکه وقته زیادی به کنکور نمونده گرفتن یه مشاور از موسسه های بیرون به من کمکه چشم گیری میکنه یا نه؟ هرچی خوندم نتیجه نگرفتم کسی هم نیس بگه چیکار کنم که بهتر بشه. آیا مشاور میتونه منو برگردونه به شرایطه خوب؟ اگه کمک میکنه نظرتون راجب آقای ایمان سرور پور چیه؟ پیشنهادی برای مشاور خوب دارید؟

ممنون دوستان.
      با عرض سلام و وقت بخیر

دوستانی در این سایت فعالیت می کنند که اطلاعاتشون دست کمی از ی مشاور نداره ...... شما سوالاتتون رو مطرح کنین تا پاسخ بدن

ضمنا هنوز فرصت خوبی تا کنکور هست و می تونین استفاده کنین

3. Top | #3
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام
      اگر خواستی مشاوره تهران بگیرین منطقه 2 مرکز مشاوره مهندس پوردستمالچی هست
      بعثت توحید هم آقای دیبازر هستند و منطقه 5 (خ سازمان آب ) آقای نیکخو

این عزیزان در امر برنامه ریزی تسلط بالایی روی مباحث دارند ولی مهندس سرورپور در مورد برنامه ریزی کارای خودشان به مشاوران دیگه می سپارند و صرفا" انگیزشی کارند ، نه برنامه ریز

قبل از مراجعه به هر مشاوری هم پیشنهاد می کنم . دو تا از بهترین همایش های شروع برای کنکور از برنامه های دی ماه سال قبل منو گوش کن ( قلق کار دستت میاد که چیکار کنی )

یکبار دیگه این دو قسمت همایش را برای بچه هایی که ندیده اند لینک می کنم پایین .

برنامه ریزی از صفر برای کنکوری ها94

همایش مشاوره تحصیلی علیرضا افشار

مشاوره تحصیلی و کنکور_سایت مشاوره تحصیلی علیرضا افشار

دانلود رایگان همایش های مشاوره ای انگیزشی و آموزشی از سال 90 تا امروز
      www.alirezael.ir

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن