There is enough light for one who wants to see
ویرایش توسط Phenotype_2 : 13 خرداد 1395 در ساعت 00:03
میدونم. سر پا تو ماشبن نمیشه مسله حل کرد. مخصوصا وقتی ی گاو ب اسم فرهاد رانندگی میکنه.
نمیدونم چرا مربع نسبت ارتفاع ها را از 1 کم کردم. از اون بدتر نفهمیدم چرا جواب رو در مساحت مثلث اول ضرب کردم.
شاید وقتی دمبال پیدا کردن ارتفاع مثلث دوم بودم، صورت مسله رو فراموش کردم و ب عقلم نرسید چک کنم حالا مسله چی میخاست ازم.
دقت کردی من چی رو حساب کرده بودم؟ مساحت قسمتی ک بین دو مثلثه
There is No Need for God as a Hypothesis
Pierre-Simon, marquis de Laplace
ویرایش توسط Phenotype_2 : 13 خرداد 1395 در ساعت 00:10
اینکه گفتی دو جعبه رو میتونیم یکی کنیم صحیح و زیبا بود.
اینکه یکیشون سفید باشه شامل دو یا سه تاسفید بودن هم میشه هم ب درستی فهمیدی.
ولی با توجه ب نوع انتخاب سه مهره از جعبه ها(صورت مسله میگه میگه سه مهره از جعبه ها انتخاب میکنیم) اینجور برداشت میشه ک انتخابها ترتیب ندارن و سه مهره با هم انتخاب شده. ن اینکه یکی پس از دیگری انتخاب کرده باشیم. پس شیوه محاسبت که انتخاب اول و دوم و سوم قایل شدی صحیح نیست.
احتمال متمم رو بکار میبریم و احتمال هر سه سیاه باشن رو از 1 کم میکنیم.
فضای نمونه ای تعداد روشهای اننخاب 3 مهره از 14 مهره س. پیشامد مطلوب تعداد روشهای انتخاب 3 مهره از 8 مهره س.
البته بحسب اتفاق نتیجه ای ک بدست اوردی با نتیجه استدلال صحیح یکیه. اونم بخاطر اینکه بدمبال محاسبه احتمال سه مهره سیاه(هم رنگ) هستیم.
بازم فک کنم ضربها رو درست انجام ندادی. نتیجه حاصلضرب اون سه کسر میشه 2/13 ن 4/13.
ویرایش توسط Phenotype_2 : 13 خرداد 1395 در ساعت 23:34
ویرایش توسط broslee : 14 خرداد 1395 در ساعت 00:18
این باو !:
فرض کنید که در یک مسابقه تلویزیونی شرکت کردهاید و میان سه در باید یکی را انتخاب کنید. پشت یکی از درها یک ماشین است و پشت دو در دیگر دو بز. شما یکی از درها را انتخاب میکنید (مثلاً در شمارهٔ ۱). مجری برنامه که میداند پشت هر در چه چیزی است، در دیگری را باز میکند (مثلاً در شمارهٔ سه) و به شما نشان میدهد که پشتش یک بز است. بعد از شما میپرسد که «میخواهید در شمارهٔ ۱ را با شمارهٔ ۲ تاخت بزنید؟» آیا به سود شماست که انتخابتان را عوض کنید؟
ویرایش توسط 0M0HamMad0 : 14 خرداد 1395 در ساعت 00:20
اره. فرق میکنه. وقتی تکی تکی در میاری... ترتیب قایل شدی. چون مثلا میگی مهرم اولم سفید بود دومی سیاه. به دو روش میشه به ترتیب انتخاب کرد.
1. به ترتیب با جایگزاری....
2. به ترتیب بدون جایگزاری.
الان تو ب ترتیب و بدون جایگزاری حساب کرده بودی توی این مسله. ینی چیزی ک مد نظر مسله نبود.
واسه مسله ما انتخاب به ترتیب با جایگزاری فضای نمونه ای رو میکنه 14×14×14. برای انتخاب با ترتیب بدون جایگزاری فضای نمونه ای کاهش پیدا میکنه در هر مرحله ینی میشه 14×13×12 حالت.
ی نوع انتخاب دیگه هم هست. دستتو میکنی تو جعبه و سه تا رو با هم میکشی بیرون. وقتی دستتو کشیدی بیرون نمیتونی بگی اول یا دومی یا سومی چ رنگ بود. فضای نمونه ای در این حالت میشه c (14،3. شبیه به ترتیب بدون جایگزاریه با این تفاوت ک ترتیبی وجود نداره. چون سه مهره به 6 روش میشه جابجا کرد پس هر 6 حالت از انتخاب سه مهره به ترتیب و بدون جایگزاری متناظر با ی حالت از روش انتخاب سه مهره هم زمانه.
برای انتخاب سه مهره از 14 مهره به ترتیب بدون جایگزازی تو p (14,3 رو حساب میکنی ولی در انتخاب 3 مهره همزمان c (14,3 رو باید حساب کنی. اولی 6 برابر دومیه. روش استدلال و محاسبه ترکیب و تبدیل رو ی بار دیگه از کتابهای درسیت بخون.
کلا انالیز ترکیبی شامل 4 مدل سادس که از اصل ضرب بدست میان. شباهتها خیلی زیادن و تفاوتها ظریف.
جایگشت(با و بدون اشیا تکراری)
تبدیل(با و بدون اشیای تکراری)
ترکیب یا انتخاب
توزیع
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)