سلام
اقا من میخوام بزنم در خط علم و دانش و میخوام که کسب درامدی در این راه داشته باشم..من در زمینه ی کنکور میخوام محصول باکیفیت بفروشم...حتی برای خود شما هم شاید جالب باشه..این که لااقل از طریق اینترنت بتونید کسب درامد کنید و محصولاتتون رو بفروشید!! و یک سوال دارم میخواستم ببینم کسی اطلاعاتی داره یا نه......میخواستم ببینم اگر کسی مثلا خود ما یک محصولی رو داشته باشیم و بخوایم به شهر دیگه ای ارسال کنیم که هزینه کالا رو اون شخص خریدار درب منزل تحویل بده باید چیکار کنیم؟!!در واقع مثلا من یک کالایی رو دارم میخوام بفرستم مشهد و خریدار برای این که از اصل بودن کالای من مطمئن بشه میخواد که درب منزل هزینه رو پرداخت کنه؟ًخوب وقتی اون مامور پست هزینه رو از طرف میگیره چجوری اون هزینه به حساب من فروشنده واریز میشه؟بعد از چقدر وقت هزینه ی ای که مامور پست گرفته از شخص خریدار به حساب من فروشنده واریز میشه!اگر مامور پست هزینه رو گرفت و به حساب من پول رو واریز نکرد باید چیکار کرد؟!ایا شرکت پست برای این کار کارمزدی هم برای خودش بر میداره یا نه..مراحل قانونی خاصی داره برای این کار یا نه!!.رفتم شرکت پست ازشون سوال کردم هیچی حالیشون نبود یکی گفت باید بری سایت بزنی و بری فلان شهر تاییدیه بگیری و بعد از کلی دنگ و فنگ این کار شدنی میشه!!!میخواستم ببینم اگر کسی میدونه راهنمایی کنه چون من خودم تا حالا این کار رو انجام ندادم اطلاعی ندارم..با تشکر!
![]()