خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 21 از 22 نخستنخست ... 11202122 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 301 به 315 از 326
    1. Top | #301
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط gign نمایش پست ها
      بدون سفارت چجوری حج میرن
      یعنی ازکشور دیگه ویزا بگیرن؟
      کشور میانجی احتمالا قطر باشه...
      ولی فک کنم دیگه الان مصلحت بدونن حج رو تا یه مدت تعطیل کنن...
      یعنی دنگ و فنگ ویزا هیچ...اونجا سر طرفم ببرن هیچ کاری نمیتونه بکنه چون روابط دیپلماتیک نداریم...برا برگشتنم باید اول برن یه کشور همسایه بعد بیان ایران چون پرواز مستقیم به ایران قطع شده...

2. Top | #302
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AmirMansour نمایش پست ها
      امارات 20 درصد اقتصادش توسط ایران تامین میشه (گردشگری و تجارت و برج سازی و ...) پس مرض نداره قطع رابطه کنه .
      آمریکا هم از عربستان انتقاد کرده .
      در کل کشورایی که منافعشون در همکاری با ایرانه قطع رابطه نخواهن کرد.
      اینم ببین :
      بورس عربستان سقوط کرد - سایت خبری تحلیلی تابناك|اخبار ایران و جهان|TABNAK

منم امیدوارم کشور های دیگه ای به این جریان اضافه نشن
      کشور هایی که تا الان اعلام قطع رابطه کردن زیاد مهم نیستن

3. Top | #303
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط NaKayama نمایش پست ها
      کشور میانجی احتمالا قطر باشه...
      ولی فک کنم دیگه الان مصلحت بدونن حج رو تا یه مدت تعطیل کنن...
      یعنی دنگ و فنگ ویزا هیچ...اونجا سر طرفم ببرن هیچ کاری نمیتونه بکنه چون روابط دیپلماتیک نداریم...برا برگشتنم باید اول برن یه کشور همسایه بعد بیان ایران چون پرواز مستقیم به ایران قطع شده...

حج رو قطع نکنن دیگه باید اسید سر بکشیم
      انواع و اقسام هجمه علیه ایران به وجود اوردن سفارت هم نداریم(موقع داشتن اون همه بلا سر زائر ها میاوردن حالا دیگه واویلا) چرا باید حج بریم؟
      با این کارشون عملا گفتن که فقط پول بدید به ما

4. Top | #304
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط gign نمایش پست ها

منم امیدوارم کشور های دیگه ای به این جریان اضافه نشن
      کشور هایی که تا الان اعلام قطع رابطه کردن زیاد مهم نیستن
      فعلا اکثر کشور های اتحادیه عرب تحت فشار مستقیم عربستان هستن و عربستان تاکید داره بر قطع رابطه با ایران .
      (و حتی شاید تهدید عربستان به حمله نظامی به اون کشورها)
      تحلیلی که از تابناک صفحه پیش گذاشتم رو بخونی میفهمی که عربستان فقط میخواد حواس ها رو پرت کنه از گند کاری های خودش .
      و میخواد قدرت اصلی منطقه یعنی ایران رو در آستانه اجرای برجام دچار مشکل کنه و حتی انتظار برخورد های احساسی رو هم در بین مردم داشتن و با نفوذ دادن جریان های نفوذی ورق رو به نفع خودشون برگردوندن.

5. Top | #305
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط khaan نمایش پست ها
      ان شاءالله که امت عربستان انقلاب کنن و یه حکومت اسلامی واقعی روی کار بیارن و آخرین تصویر ملک فهد قبل از اعدام هم منتشر بشه.
      اگر اون این کارو کرده باشه بله حق شما رو تضیع کرده و مرتکب حرام شده.
      =====

البته حرام اصلی رو پادشاه سعودی مرتکب میشه که روزانه 20 مرتبه زنا میکنه. الان در عربستان سعودی پادشاه قانونی رو وضع کرده که هر شخصی بخواهد وارد تشکیلات نظامی حومت شود باید همسرش با ملک فهد رابطه جنسی داشته باشد. البته علنی اعلام نشده ولی به طور مخفیانه دارن اجراش میکنن.
      حمله به سفارت سعودی ها قانونا و شرعا کاری درستی نبود.
      چون این سعودی های بیـشعور 24 ساعته در حال زنا و تجاوز هستند کسانی هم که دیروز وارد سفارت شدند قطعا دیپلمات های سعودی رو در حال زنا مشاهده کردند و این جالب نیست.
      من سند دارم که هر هفته دوشنبه شب ها با زن های عربستانی رو اتوبوس میبرن به کاخ پادشاه عربستان تا ملک فهد بهشون تجاوز کنه. ملک فهد حتی به پدر مادر و خواهر برادران خودش هم هر روز تجاوز میکنه.
      دوست عزیز وقتی میگم سند دارم یعنی سند دارم که ملک فهد هر دوشنبه شب این کار رو میکنه. شما فکر میکنی مساله به این بزرگی رو پادشاه یه کشور بزرگ انجام میده و مساله مخفی میمونه ؟
      دوست عزیز من الکی حرف نمیزنم که وقتی میگم سند دارم یعنی سند دارم.
      این تصویر پوشه ای هست که اسناد من داخلش قرار گفته. اسنادی که ثابت میکنه ملک فهد و بقیه درباریانش هر روز بیست بار زنا مرتکب میشن و دوشنبه شب ها به همه اطرافیانشون تجاز میکنن، همه این اسناد رو نگه داشتم اگر دادگاهی صالح خواست ملک فهد و ولیعهدش و وزاش و فرماندهانش رو محاکمه کنه ارائه بدم.

فایل پیوست 47712

حالا بازم شک داری شما ؟
      مطمعن باش همین اسناد و مدارکی که فکر میکنی کذب هستن و مسخرشون میگیری روزی در دادگاهی صالح ارائه خواهند شد و ملک فهد و همه وزیران و اعضای دولتش به جرم زنای محصنه به حکم شرع سنگسار خواهند شد.
      شما در چندین پست ادعا کردی که مدرک داری که ملک فهد زنا میکنه و حتی آرزو کردی سنگسار بشه !!
      من کاری به اسناد شما ندارم ولی ملک فهد ۱۱ سال پیش مرد و بعدش ملک عبدالله اومد که اونم مرد و الان ملک سلمان پادشاه سعودی هست !!!

6. Top | #306
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Seyyed Mohammadi نمایش پست ها
      شما در چندین پست ادعا کردی که مدرک داری که ملک فهد زنا میکنه و حتی آرزو کردی سنگسار بشه !!
      من کاری به اسناد شما ندارم ولی ملک فهد ۱۱ سال پیش مرد و بعدش ملک عبدالله اومد که اونم مرد و الان ملک سلمان پادشاه سعودی هست !!!
      ایشونو زیاد جدی نگیر دادا...معمولا نقل نمیگیریمش...
      ایشون چون هر هفته 144 ساعت بدون اب و غذا میمونن یکم براشون سخته رو این چیزا تمرکز کنن...
      در حد پیام بازرگانی بدون پستای این هموطنو...

7. Top | #307
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ایشونو زیاد جدی نگیر دادا...معمولا نقل نمیگیریمش...
      ایشون چون هر هفته 144 ساعت بدون اب و غذا میمونن یکم براشون سخته رو این چیزا تمرکز کنن...
      در حد پیام بازرگانی بدون پستای این هموطنو...
      اعتصاب غذای خشک کردن یعنی? اونم ۱۴۴ ساعت ???
      http://forum.konkur.in/thread17411.html#post298051سلامت جسمی و ذهنی برای کنکوری ها

8. Top | #308
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اعتصاب غذای خشک کردن یعنی? اونم ۱۴۴ ساعت ???
      بله...ایشون هر هفته فقط یک وعده غذا اونم نون خالی با سبزی میخورن...
      و نظر سنجی گذاشتن که بعد سربازی چون فوتبالیست خوبی هستن برن بارسلونا یا رئال یا میلان چون احساس میکنن میتونن مکمل خوبی برای رونالدو یا مسی باشن...و اینا هیچ کدوم شوخی نیست دقیقا همینارو گفته...
      هم هفته ای یه وعده هم فوتبالیست شدنش خواستی لینک دوتاشم میذارم...
      و جالبه که شوخی هم نمیکنه...چون وقتی بهش گفتیم شوخی میکنی عصبانی شد...
      کلا انرژی و وقتتو صرف خوندن مطالب بقیه بکن...ایشونو خدا شفا بده...

9. Top | #309
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      فیلمی که تو شبکه ملی عربستان پخش شدرو دیدید...؟
      یه عرب مثلا پای سفیر ایرانو گرفته کشون کشون میبره تا فرودگاه...سفیر ایرانم میگه نه نه هی از چهار چوب در و اینا میگیره که نبرنش...!!!
      این لینک از تابناک...
      http://cdn.tabnak.ir/files/fa/news/1394/10/15/558755_798.mp4

ویرایش توسط NaKayama : 16 دی 1394 در ساعت 00:42

10. Top | #310
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اسناد من در مورد پادشاه عربستان هست. حالا فهد نباشه و ملک عبدالله باشه چع فرقی میکنه. گناهکار گناهکاره دیگه

11. Top | #311
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      @8MIT8
      http://www.bartarinha.ir/fa/news/283...کوم-کرد

بازم میگی چرا دولت محکوم نکرد؟
      بازم میگی لبخند؟

12. Top | #312
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      جالبه...رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین کاملا با اقدامات عربستان موافقتشو اعلام کرده...
      عربن دیگه...عرب...

13. Top | #313
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اینم نظریه نشریه آلمانی از نتیجه جنگ ایران و عربستان
      نتیجشو میذارم...

در یک جنگ متعارف، نیروهای مسلح با فن آوری قدیمی ایران در برابر عربستان سعودی شکست خواهند خورد. اما در یک جنگ نامتقارن - با انجام اقدامات خرابکارانه و استفاده از دست نشاندگان - ایران می تواند این نقطه ضعف را از بین ببرد. این اقدامات همچنین شامل استفاده از مین های انفجاری برای بستن تنگه هرمز می شود. هر روز حدود ١٧ میلیون بشکه نفت از طریق این تنگه عبور می کند، حدود یک سوم از نفت خامی که از طریق دریاها حمل و نقل می گردد. از آن نقطه به بعد، درگیری ایران و عربستان یک درگیری جهانی خواهد شد.

14. Top | #314
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      اینم نظریه نشریه آلمانی از نتیجه جنگ ایران و عربستان
      نتیجشو میذارم...

در یک جنگ متعارف، نیروهای مسلح با فن آوری قدیمی ایران در برابر عربستان سعودی شکست خواهند خورد. اما در یک جنگ نامتقارن - با انجام اقدامات خرابکارانه و استفاده از دست نشاندگان - ایران می تواند این نقطه ضعف را از بین ببرد. این اقدامات همچنین شامل استفاده از مین های انفجاری برای بستن تنگه هرمز می شود. هر روز حدود ١٧ میلیون بشکه نفت از طریق این تنگه عبور می کند، حدود یک سوم از نفت خامی که از طریق دریاها حمل و نقل می گردد. از آن نقطه به بعد، درگیری ایران و عربستان یک درگیری جهانی خواهد شد.
      نظریه این نشریه در مورد حنگ 8 ساله ایران و عراق چی بوده ؟؟

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

15. Top | #315
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammacl نمایش پست ها
      نظریه این نشریه در مورد حنگ 8 ساله ایران و عراق چی بوده ؟؟
      در مورد جنگی که نتیجش الان 30 ساله معلومه نظر بده..؟!
      با توجه به امکانات نظامی اساسا بررسی کرده...
      به نظر شخص من دنیا خیلی از قدرت ایران اطلاعی نداره, ایران عربستانو میزنه...اما همین جنگم خسارات خیلی زیادی خواهد داشت برای ایران...خیلی خیلی بیشتر از جنگ با عراق...عربستان قدرتمندترین نیروی نظامی بین کشورهای اسلامی و اعرابه از نظر آمار...
      اما جنگ با عربستان شامل جنگ با کل کشورای عرب و متحدان اروپایی عربستان و اسرائیل و آمریکا میشه که این متاسفانه یا نتیجش باخت ایرانه یا جنگ طاقت فرسا و گرفتار شدن به وضع کشوری مثل عراق یا سوریه...

صفحه 21 از 22 نخستنخست ... 11202122 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن