خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

دوستان راجب برنامه ام نظر بدین

سلام دوستان وقت بخیر
      من تصمیم گرفتم از فردا با برنامه ایی که دارم شروع کنم
      قبل از هرچیزی بگم سهمیه شاهد هستم و معدل کتبی ۹/۰۴
      تا حالا خوندم ولی راضی نبودم و میخوام از صفر شروع کنم شما فکرکنید اصلا نخوندم
      برنامه ام اینه رو چهارتا درس زیست وشیمی و ادبیات و دینی تمرکز کنم و بقیه دروس هارو هم در کنار اینا بخونم یعنی این چهارتا درس رو هر روز بخونم
      من میگم۱۹۰روز مونده تا کنکور
      زیست رو اونجور که خودم حساب کردم ۱۵دور میخونم
      ادبیات مهروماه دارم سه بخش قرابت و آرایه وزبان فارسی رو هم تو این زمان باقی مانده ۱۵دور میکنم و لغت واملاء و تاریخ ادبیات رو از رو لقمه مهروماه طول روز چندصفحه میخونم
      دینی ام تصمیم دارم هر روز دو درس بخونم که میشه ۱۰ دور ولی بیشترهم میشه چون فقط چند دور اول دو درس میخونم بعد زیادش میکنم اگه تونستم
      برای شیمی ام دارم خلاصه نویسی میکنم و تست هر روز اینکارو انجام بدم
      راجب ریاضی وفیزیک هم راهنمایی کنید که بتونم ۳۰تا۴۰درصد ریاضی و ۲۰درصد فیزیک بزنم از فیزیک کلا خوشم نمیاد
      دوستان هدفم از این برنامه کسب درصدهای زیست ۷۰تا۱۰۰ شیمی ۶۰تا۱۰۰ ادبیات۷۰تا۱۰۰ دین و زندگی ۸۰تا۱۰۰ بنظرتون با این تعداد دور اگر هم کیفیت داشته باشه میتونم این درصدها رو بزنم؟
      هدف اصلیم دندان پزشکی دولتی سنندج یا شهرای نزدیک سنندج هست
      چندنفری گفتن اگه این برنامه ت رو باکیفیت انجام بدی از خیلیا جلو میزنی و باهمین معدلت هم قبول میشی خوشحال میشم شما هم نظرتونو بگین و راهنمایی کنید

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zaniarsobhani نمایش پست ها
      سلام دوستان وقت بخیر
      برنامه ام اینه رو چهارتا درس زیست وشیمی و ادبیات و دینی تمرکز کنم و بقیه دروس هارو هم در کنار اینا بخونم یعنی این چهارتا درس رو هر روز بخونم
      ادبیات مهروماه دارم سه بخش قرابت و آرایه وزبان فارسی رو هم تو این زمان باقی مانده ۱۵دور میکنم و لغت واملاء و تاریخ ادبیات رو از رو لقمه مهروماه طول روز چندصفحه میخونم
      دینی ام تصمیم دارم هر روز دو درس بخونم که میشه ۱۰ دور ولی بیشترهم میشه چون فقط چند دور اول دو درس میخونم بعد زیادش میکنم اگه تونستم
      راجب ریاضی وفیزیک هم راهنمایی کنید که بتونم ۳۰تا۴۰درصد ریاضی و ۲۰درصد فیزیک بزنم از فیزیک کلا خوشم نمیاد
      دوستان هدفم از این برنامه کسب درصدهای زیست ۷۰تا۱۰۰ شیمی ۶۰تا۱۰۰ ادبیات۷۰تا۱۰۰ دین و زندگی ۸۰تا۱۰۰ بنظرتون با این تعداد دور اگر هم کیفیت داشته باشه میتونم این درصدها رو بزنم؟
      چندنفری گفتن اگه این برنامه ت رو باکیفیت انجام بدی از خیلیا جلو میزنی و باهمین معدلت هم قبول میشی خوشحال میشم شما هم نظرتونو بگین و راهنمایی کنید
      سلام
      چطوری زیست رو می خوایید 15 دور بخونید
      فارغ تحصیلید؟

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام دوستان وقت بخیر
      با توجه به سهمیت و برنامت به نظرم راحت میتونی سنندج قبول بشی
      در مورد ریاض یو فیزیک هم بخش های آسونش رو بخون
      مثلا از فیزیک فیزیک سوم و اول و فیزیک پیش دو راحته
      از ریاضی هم منحنی های درجه دوم و هندسه رو حذف کن
      واسه 40 درصد 12 تا بزنی کافیه پس ببنی کدوم فصل ها برات راحته و سوال داره بخون تا بزنی

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      ببخشید معدل ۱۹ یا ۹ ؟؟؟؟!!!خب عزیز میدونید درواقع بالا زدن یکی دو درس اختصاصی در کنکور رتبه خوبی نمیاره چون در واقع تعادل این درس ها با هم تراز خوبی میده. اینطوری نیست که فیزیک رو کم بزنم و شیمی بالا بعد در کل خوب بشه. کسی که شیمی فیزیک ر ۶۰ بزنه رتبه اش بالاتره.یعنی من به شما توصیه می کنم همه درسها رو ۵۰ درصد بخونید بعد شیمی و زیست رو بالاتر بزنید.البته سهمیه شاهد که احتمالا رتبه خوبی بیارید با اینایی که من گفتم.در مورد زیست مهم تست زدنه چون مطلب رو در ذهن تثبیت .ی کنه در حالت عادی بدون تست زدن نمیشه انتظار درصد بالا داشت. بنابراین اون ۱۵ بار دوره رو فراموش کنید یه وقت باید به تست زدن امتصاص دهید. توصیه من کتاب الگو هست.در مورد شیمی خودم مبتکران کار کردم ولی نمیگم بهترینه شاید بهتر از اون هم باشه.در مورد فیزیک به نظرم گاج بهترینه. منتها حجمش زیاده ولی چون در هر بخش تست ها رو مبحث بندی کرده و سوالات نکاتش اکثرا تکراری هست سریع میتونید جواب بدین. در پاسخنامه درسنامه هم داره و کتاب کاملی هست من الگو هم کار کردم ولی الگو اشکالی که داره اینه که نیومده مبحث بندی بکنه و حتی از بعضی مباحث مثل قرقره متحرک سوال زیادی نیاورده یا در جایی تست گذاشته که به چشم نمیاد.گاج حتی ا کتاب راهنمای معلم هم تست طرح کرده که در کنکورهای سال های اخیر شاهد مطرح شدن تست از این کتاب هستیم مثل اون سوال ریاضی ۹۴ که شکل هواپیما داشت و مربوط به حرکت دایره ای بود.در مورد ریاضی من کتاب ریاضیات جامع کنکور مهروماه رو توصیه می کنم چون درسنامه هاش جامع است و در درسنامه ها تست و نکات تستی هم گفته که در کل کامله. تست های کنکور رو هم داره.در مورد عربی گاج رو توصیه می کنم. در مورد ادبیات هم همینطور. در مورد زبان مبتکران رو پیشنهاد می کنم. دینی رو نمیدونم.البته شما به نظرم باید در ازمون های ازمایشی هم شرکت کنید چون مهارت های حل تست در زمان هم مهمه و همچنین مدیریت زمان و... من به شما کانون رو توصیه می کنم چون جامعه اماریش بالاست ولی کانون در زمینه مشاوره خوب نیست اگر دنبال مشاوره خوب هستید ازمون های گاج رو توصیه می کنم.موفق باشید.

5. Top | #5
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ممنون از راهنمای هر سه تاتون
      بله من فارغ تحصیلم
      معدلم 9
      برای ریاضی همینکارویمکنم دوست عزیز
      زیست برنامه خودم اینکه تو روز چهار بار زیست بخونم هربار نیم فصل به اضافه 20تا30تاتست البته کفتم که کیفیت هم در نظر میگیرم میخوام زیست رو عالی بزنم
      ولی دوست عزیز کلا من بافیزیک مشکل دارم میدونم خودمو بکشم نمیتونم 50 درصد فیزیک بزنم چون کلا از درس فیزیک خوشم نمیاد
      زیست همونطور ک شما گفتین الگو دارم ولی فکرمیکنم ضعیفم هنوز امروز تو 40 تست 16 تاش درست زدم این یکمی نگرانم میکنه

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      داداش یه نکته رو بدن که تکیه نکن به سهمیت . یکی از دوستام 70% جانبازی داشت پرستاری آزاد قبول شد . یکی دیگه از دوستام همبا سهمیه 60% فیزیوتراپی ملی قبول شد . با این که هردوشون پشت کنکوری بودن و سهمیه هم داشتن اما هیچ کدوم رتبه عالی نیاوردن .

درضمن حس میکنم برنامتون یه جوریه . ابته این نظر شخصی منه . بهتون توصیه میکنم یه تغیراتی تو برنامتون ایجاد کنید .

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان وقت بخیر
      سلام
      1)سهمیه داری پس کلاتو بنداز هوا
      2)به نظرم 15 دور کردن صحیح نیست مهم کیفیت کاره نه کمیت شما2 دور کن ولی مفید همراه با حل تست و سایر مخلفات مطمین باش ضرر نمیکنی سود هم میکنی
      3)منابع ت اینجور که دیدم یکم کم و زیاد داره با سوال و نیگا کردن پست های قبلی میتونی منابع خوب رو بفهمی(ولی به این معنا نیست برای تو جواب 100 درصد بده)
      4)برنامت رو روزانه (هفتگی )تنظیم کن و جوری بریز وقت واسه انجامش داشته باشی
      5)یه مشاور خوب خیلی کمکت میکنه--میتونی یه موسسه ثبت نام کنی
      6)به هدف میرسی به شرطی که اهسته و پیوسته بروی
      اگه سوالی بود درخدمتم
      خلاف قوانین.

8. Top | #8
      x 3
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      تعادل ي شرطه

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن