.
نام: مسعود نام خانوادگی: پورقهرمانی رتبهی آزمون سراسری: رتبهی ۱۵۶ منطقهی ۱
رتبهی ۳۸۴ کشوریرشتهی دانشگاهی و دانشگاه: پزشکی دانشگاه ایران رشتهی پیشدانشگاهی:تجربی نوع دیپلم: ریاضی
۱- دورهی پیشدانشگاهی (سال چهارم) را به شکل حضوری گذراندید یا غیرحضوری؟ آیا هنوز هم این تصمیمتان را درست میدانید؟
پاسخ: حضوری ، تقریباً پشیمون! چون مدرسهی ما اصلاً برای کنکور کار نمیکرد و کلاً هدف، پاس شدن بچّهها تو امتحانها بود .
۲- اگر قرار بود- خدای نکرده!- دوباره کنکور بدهید، در برنامهی سال کنکور یا حتی سالهای قبلتر، چه تغییراتی به وجود میآوردید؟
پاسخ:عربی و زبان فارسی رو از تابستون شروع میکردم و زبان فارسی رو بههیچوجه به بعد از عید موکول نمیکردم
و اصلاً روی هیچ درسی ( خصوصاً شیمی ) واسه ۱۰۰ زدن نمیرفتم. واقعاً بده …
۳- شرکت در آزمونهای آزمایشی را چگونه ارزیابی میکنید؟ (میتوانید از آزمون خاصی نام ببرید یا خیر)
پاسخ:مفید که هست. من خودم قلمچی شرکت میکردم، ولی سؤالهای گزینهی ۲ هم بررسی میکردم؛ ولی حقیقتش بهجز جامعهی آآماری فرق زیادی باهم ندارن.
۴- دربارهی ساعتهای مطالعه و آهنگ تغییر آن در طول سال کنکور چه سفارشی دارید؟
پاسخ: خب متعادل باشه و سعی کنن روند ثابتی داشته باشن و بعد عید یهکم ساعتشون رو زیادتر کنن.
۵- در سال کنکور، درسخواندن بهتنهایی را ترجیح میدادید یا بههمراه دوست و همکلاسیها؟ چرا؟
پاسخ: تنهایی آدم درس میخونه دیگه. با دوستات باشی، همش حرف میزنی؛ درس نمیخونی که.
۶- استفادهکردن از اینترنت و smsبازی برای رفع خستگی را در سال کنکور درست میدانید؟
پاسخ:نباشه بهتره، چون که اینترنت انقدر وسیعه که وقتی مشغولش میشی اصلاٌ متوجّه گذر زمان نمیشی.
۷- آیا رفتن به مسافرت و تعطیلات را در سال کنکور سفارش میکنید؟
پاسخ:من که نرفتم. در این مورد نظری ندارم !!
۸- آیا کمکگرفتن از مشاوران را سودمند ارزیابی میکنید؟ به چه شکلی؟
پاسخ: نه ! حالا شاید یکی لازم داشته باشه، امّا من کلاً با مشاور مشکل دارم !!
۹- آیا شرکت در اردوهای مطالعاتی (آخر تابستان، نوروز، پیش از کنکور و …) را مثبت ارزیابی میکنید؟
پاسخ: نرفتم و اصلاً هم نمیدونم چطوری برگزار میشه .
۱۰- آیا به نظر شما آموزشها، بازیها و سرگرمیهای دورهی کودکیتان در رسیدن به موفقیت کنونی تأثیرگذار بودهاست؟ کدامشان؟
پاسخ: نه !
۱۱- در درسهای عمومی، آموزش کدام دبیران و خواندن کدام کتابها در موفقیت شما تأثیر چشمگیری داشتهاست؟
۱۲- در درسهای اختصاصی، کدام کلاسها یا کتابها در موفقیت شما نقش مهمی داشتهاست؟
زبان و ادبیات فارسی کلاس: کتاب:قرابت معنایی نشر دریافت – ادبیات موضوعی گاج – لغات گاج – همایش ادبیات نشر دریافت زبان عربی کلاس: ………….. کتاب: عربی سفید ، عربی الگو دین و زندگی کلاس: …………… کتاب: گاج زبان انگلیسی کلاس: …………. کتاب: شبقره (دکتر کیاسالار)
زیستشناسی کلاس: آقای عمارلو کتاب: جزوههای آقای عمارلو (که به کتابهای همایش دوم، سوم و چهارم نشر دریافت تبدیل شده) زمینشناسی کلاس: ………………….. کتاب: ………………….. فیزیک کلاس: ………………… کتاب: .نشر الگو شیمی کلاس: ……………… کتاب: انتشارات علمی فار – مبتکران ریاضی تجربی کلاس: …………. کتاب:گاج
۱۳- برای افزایش آمادگی ذهنی و روحی در روز کنکور چه سفارشهایی دارید؟
پاسخ : به نظر من نماز اول صبح و تأثیر خدا واقعاً آدم رو آروم می کنه! به مامان باباها توصیه دارم که هی نگن آروم باش، استرس نداشته باش !! بدتر استرس میدن!
۱۴- رشتهی دانشگاهیتان را بر چه پایهای انتخاب کردید؟ (علاقهی شخصی، فشار خانواده، مشورت با دیگران، کلاس اجتماعی و حرف مردم! و …)
پاسخ: بیشتر به خاطر کلاس؛ همین؛ وگرنه علاقه نه!
۱۵- اگر به شما یک بار دیگر فرصت انتخاب رشته دادهشود (با همان رتبهی قبلی) آیا به همان شکل عمل میکنید؟
پاسخ:بهاجبار بله !
۱۶- بهترین تأثیرات ورود به دانشگاه در زندگی شما چه بودهاست؟
پاسخ: فعلاً هیچّی. تأثیر بد داشته که !!
۱۷- آیا دانشجو شدن تأثیرات بدی هم در زندگی شما داشتهاست؟
پاسخ: من فکر میکردم کنکور بِدم دیگه لازم نیست زیاد در دوران دانشجویی درس بخونم! امّا وقتی که وارد جوّ دانشگاه شدم، تازه فهمیدم باید بیشترم خوند!!
۱۸- آیا برای ادامهی تحصیل در خارج از کشور برنامهای دارید؟
پاسخ: فعلاً نه.
۱۹- آیا مایل هستید به کمک مدرک تحصیلیتان به خارج از کشور مهاجرت کنید (در آنجا ماندگار شوید)؟ چرا؟
پاسخ: خیر !
۲۰- و به جای سؤال آخر، یک راهنمایی کوچک برای این بچهها که به دنبال راز پیروزی شما تا اینجا آمدهاند!
پاسخ:به نظر من بزرگترین راز پیروزی من تلاشم بود؛ یا بهقولی خرخونی!! چون بدون تلاش زیاد اصلاً این مهم امکانپذیر نبود!!
منبع