نوشته اصلی توسط
mohammacl
این جملتون که بعضیا عادت کردن اشتباهشون رو نپذیرن خیلی به جاست واقعا ! شما دلیل بیارید من خوشحال میشم که اگه چیزی رو غلط فهمیدم شما اصلاحش کنید .
سرعت چرخش الکترون 10 به توان 17 دور بر ثانیه به دور هسته اتمه برای همین هایزنبرگ گفت احتمال وجود الکترون در هر نقطه ای از اتم چیزی نزدیک به 100 درصده ! وگرنه سرعتش از لحاظ عددی بی نهایت نیست
نظریه بور در کوانتوم مطرح شد و نظریه رادرفورد هم در فیزیک و در هر دو نظریه فاصله مطرح بود ! الان هم برای برسی های کوانتومی از هر دو مدل استفاده میشه و توی هیچ کدوم هم فاصله مطرح نیست
این هم مدل شرودینگر که جدیدترین و کاملترین مدله
تصور کنید مثلا اتم Fl114 که همه ی این اوربیتال هاش پره . چطور میتونید فاصله رو توجیه کنید ؟
سند حرفام رو هم پیوست کردم
این جملتون که بعضیا عادت کردن اشتباهشون رو نپذیرن ....
حرفی برای گفتن ندارم !!
شما دلیل بیارید من خوشحال میشم که اگه چیزی رو غلط فهمیدم شما اصلاحش کنید .
30 خط بالا جوک بود ؟؟؟؟
سرعت چرخش الکترون 10 به توان 17 دور بر ثانیه به دور هسته اتمه برای همین هایزنبرگ گفت احتمال وجود الکترون در هر نقطه ای از اتم چیزی نزدیک به 100 درصده )
احسنت به این استدلال و فهم عمیق از نظریه عدم قطعیت دوست عزیز سرعت ربطی به حضور الکترون نداره فرض کن بنده با سرعت فوق نور !!بین خونه و مدرسه حرکت میکنم این به معنی این نیست که من در کل شهر حضور دارم !!!!!!!!!!!!!!!!!! حتی به معنی این هم نیست که احتمال حضورم در کل مسیر 100 درصده !! چون با کوچک کردن زمان در هر ثانیه من در یک جا قرار دارم و حتی اگه سرعت زیاد باشه باز م میتوان با کم کردن مدت زمان محل دقیق من رو تایین کرد یعنی اگه با دوربین در کسر کوچکی از ثانیه ازبنده عکس گرفته بشه بنده در یک مکان قرار دارم نه در همه مکان ها !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ایراد شما اینه که نمیدونید ایراد در سرعت بنده نیست در مکان سنج هاست اصل عدم قطعیت میگه برای دیدن الکترون باید از بازتاب امواج استفاده بشه از طرفی باید از موج های ریزی با فرکانس بالا و طول موج بسیار کوچیک استفاده بشه تا مکان دقیقتایین بشه و ابعاد کوچک الکترون نمایان باشه رابطه بین طول طول موج عکس رابطه انرژی و فرکانسه پس اگه از این موج استفاده بشه انرژی فوق العاده ای به الکترون وارد شده و مکانش رو تغییر میده پس هر قدر ما تلاش بیشتر انجام بدیم نتیجه اشتباه تری میگیریم !!!!اینکه میگن الکترون احتمال حضورش در هر جای اطراف هسته نزدیک به 100 هستش بدلیل اینه که نظریه کوانتوم فقط احتمال دقت شود احتمال حضور الکترون رو پیش بینی میکنه نه اینکه دقیقا ثابت کنه یه مثال میزنم الان احتمال حضور من در هر کدوم از اتاق های خونه وجود داره ولی یه دانشمند میاد میگه چون این اقا بنا بر مثلا فرض داره از رایانه استفاده میکنه احتمالش در یک اتاق بیشتره ولی باز قطعیت وجود نداره پس من میتونم هر جا باشم نظریه بور در
کوانتوم مطرح شد و نظریه رادرفورد هم در فیزیک و در هر دو نظریه فاصله مطرح بود ! الان هم برای برسی های کوانتومی از هر دو مدل استفاده میشه و توی هیچ کدوم هم فاصله مطرح نیست
درسته الکترون موجود در اس میتونه مکان های زیادی باشه اما نمیتونه هر جا باشه دقت شود چرا چون اوربیتال s داخلی تر از اوربیتال p قرار داره مثلا بنده ادرس دادم در کتاب نشر الگو به وضوح در یک شکل این موضوع بیان شده شاید برات سوال پیش بیاد خب اوربیتال ها واقعی نیستن چطور چیزی که واقعی نیست محدودیت میشه باید گفت هر چند اوربیتال ها واقعی نیستن اما بیانگر رفتار و احتمال حضورند و باید در نظر داشت حتی در درون اطراف اتم هم محدودیت هست ما گفتیم دو الکترون میتونن به هم نزدیک باشن اما چند الکترون که نمیتونن به هم نزدیک بشن پس این هم محدودیته، تصویر ریاضی معادلات اقای شرودینگر با ارائه احتمالات به نحوی در ترسیم این محدودیت ها به ما کمک کرده