خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 53
    1. Top | #16
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط garamaleki نمایش پست ها
      حرف شما اشتباهه
      با منبع : سوال 180 فصل یک الگو
      اخرین الکترون Mo(42) رو الکترون موجود در 5s1 معرفی کرده است
      با این گفته شما باید 4d5 می بود!!!
      جواب سنجش اشتباهه
      من اصن صحبتی از اخرین نکردم, گفتم وضعیت انرژی و ترتیب الکترون گذاریشون (برای اینکه تو نوشتن اشتباه نکنین به این شکله) وگرنه که کاملاً مشخصه اخرین الکترون الکترونیه که توی لایه پنجم و زیر لایه ی اس جای گرفته.

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط farbod18 نمایش پست ها
      دوستان سلام میخواستم این سوال ساده ولی وحشتناک رو جواب بدید ممنون میشم سوال اینه نوزدهمین (19) الکترون وانادیم 23 (v23) در زیر لایه اس(s) قرار داره یا در زیر لایه دی (d) و ایا بین این سوال و اینکه 19 امین الکترون وارد کدام زیر لایه میشه تفاوت وجود داره یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون میشم توضیح کامل و دقیق بدید (اگه میشه همه عدد های n l ml ms )

سطحی نگری
      ببین برادر من شما داری بحث سر جایگاه قرار الکترون توی اتم میکنی نه ترتیب پرشدن . شما دونه دونه ی الکترون هارو بشمار وقتی از هسته دور میشی . اونوقت ببین اول به 3d میرسی یابه 4s . خب کاملا

مشخصه که اول به 3d میرسه . پس توی 3d هستش

با دقت
      بین تفاوت این که نوزدهمین الکترون وارد شده به اتم کجا قرار میگیره تا الکترون نوزدهم کجاست زمین تا آسمونه برادر من .

خب کاملا مشخصه که نوزدهمین الکترون وارد 4s میشه چون انرژیش کمتر از 3d هستش در حالی که الکترون نوزدهم توی 3d قرار داره . دوستان دقت داشته باشید طراح با ادبیات سوال بازی میکنه ***** .

تفاوت اون دو سوالی رو که پرسیدی: عخییییییییییییییی ولک الان سوال دومتو دیدم . خب تو همون بخش اول دیگه کلا جوابتو دادم پسسسسسسسس بله تفاوت وجود داره .
      ویرایش توسط ah.at : 10 دی 1394 در ساعت 22:00 دلیل: حواسم نبود

3. Top | #18
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط *Yousef* نمایش پست ها
      من اصن صحبتی از اخرین نکردم, گفتم وضعیت انرژی و ترتیب الکترون گذاریشون (برای اینکه تو نوشتن اشتباه نکنین به این شکله) وگرنه که کاملاً مشخصه اخرین الکترون الکترونیه که توی لایه پنجم و زیر لایه ی اس جای گرفته.
      دوست عزیز ایراد بنی اسرائیلی میگیری , وفتی یک لیست 89 تایی اسم است شما بین اخرین اسم و هشتادو نهمین اسم تفاوت قایل هستید ؟!

بار هم میگم بین اخرین الکترون , و اخرین الکترون وارد شده تفاوت وجود دارد

4. Top | #19
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوست عزیز ایراد بنی اسرائیلی میگیری , وفتی یک لیست 89 تایی اسم است شما بین اخرین اسم و هشتادو نهمین اسم تفاوت قایل هستید ؟!

بار هم میگم بین اخرین الکترون , و اخرین الکترون وارد شده تفاوت وجود دارد
      اهان !!! ببین داداش اصن من یه چی دیگه برداشت کردم از سئوال دوست عزیزمون و جوابمم مضمون دیگه ای داشت, البته تقصیر من نیست, خودش بد پرسیده سئوالشو, بله قطعاً تفاوت هست.

5. Top | #20
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سوال و پاسخ (اشتباه!) ان از سنجش
      3.png

6. Top | #21
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      سوال و پاسخ (اشتباه!) ان از سنجش
      برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 3.png
مشاهده: 51
حجم: 41.8 کیلو بایت
      اصلا اشتباه نیست دوستانی که اینطور فکر میکنن دو تا مسلئه مهم رو با هم قاطی کردن من توضیح نمیدم چون متن کتاب خیلی قشنگ توضیح داده

7. Top | #22
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      جواب اخر اشتباه نیست ولی اتخاذ دو الکترون نام برده اشتباه است

8. Top | #23
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      آهان من الان یه بررسی کردم سئوالو, گزینش درسته اما پاسخ تشریحی اشتباه توضیح داده هیچ شکی هم توش نیست, نوزدهمین الکترون میشه الکترون اول زیرلایه3d و بیست و سومین الکترون میشه تنها الکترون لایه 4s. اینو برعکس گفته.

9. Top | #24
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      آهان من الان یه بررسی کردم سئوالو, گزینش درسته اما پاسخ تشریحی اشتباه توضیح داده هیچ شکی هم توش نیست, نوزدهمین الکترون میشه الکترون اول زیرلایه3d و بیست و سومین الکترون میشه تنها الکترون لایه 4s. اینو برعکس گفته.
      بازم میگم دو تا مسئله بسیار مهم رو داری با هم اشتباه میکنی خیلی ها هم مثل شما فکر خواهند کرد
      الکترونها اشتباه گرفته نشده نظر منه مدرک هم دارم ولی یه بار متن کتاب بخونید اگر تیز باشید میفهمید

10. Top | #25
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط drmoslem نمایش پست ها
      بازم میگم دو تا مسئله بسیار مهم رو داری با هم اشتباه میکنی خیلی ها هم مثل شما فکر خواهند کرد
      الکترونها اشتباه گرفته نشده نظر منه مدرک هم دارم ولی یه بار متن کتاب بخونید اگر تیز باشید میفهمید
      ای بابا داداش من, این همه تست مشابه اینو زدیم غلط نشد, اونوقت رو این یکی می فهمیم کلاً مفهوم این فصلو اشتباه فهمیدیم؟ اذیتمون نکن باو....

11. Top | #26
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      ای بابا داداش من, این همه تست مشابه اینو زدیم غلط نشد, اونوقت رو این یکی می فهمیم کلاً مفهوم این فصلو اشتباه فهمیدیم؟ اذیتمون نکن باو....
      حرف شما درست هست ولی نه اینجا اینو گفتم متن کتاب نگاه کنی میفهمی منظورم چیه

12. Top | #27
      در انتظار تایید ایمیل

Maghror
      نمایش مشخصات
      اقا چرا جو الکی میدین ... نوزدهمین و بیست و سومین الکترون بر مبنای ارایش الکترونی بعد از استقرار اتم ها مورد نظره نه اینکه کدوم زودتر میره کدوم دیرتر

13. Top | #28
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      جواب سنجش کاملا درست و ادبیات جواب دادنش اشتباهه

سوال هم کاملا واضحه نمی دونم چرا انقدر سرش بحث می کنید ؟!؟

14. Top | #29
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط farbod18 نمایش پست ها
      دوستان سلام میخواستم این سوال ساده ولی وحشتناک رو جواب بدید ممنون میشم سوال اینه نوزدهمین (19) الکترون وانادیم 23 (v23) در زیر لایه اس(s) قرار داره یا در زیر لایه دی (d) و ایا بین این سوال و اینکه 19 امین الکترون وارد کدام زیر لایه میشه تفاوت وجود داره یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون میشم توضیح کامل و دقیق بدید (اگه میشه همه عدد های n l ml ms )
      نوزدهمین الکترون بنابر اصل آفبا در تراز s باید باشه......

15. Top | #30
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن