سلام . اعیاد خجسته ماه ربیع برشما و خانواده محترم مبارک .
خب از اینجا شروع کنم که خیلی از دانش آموزان عزیز بعد از اینکه در مدارس با کارگاه های تستی جمع کردن دروس پیش دانشگاهی در خدمت شون بودیم ، در فرجه امتحانات دارن دروس یکی پس از دیگری تستی کار می کنند و این روند خوب ادامه داره . بطوریکه اگر فرجه امتحانات اجازه داد، چند فصلی هم از پایه قرار شد کار کنیم تا کارمون سبک تر بشه و از تایم مون نهایت استفاده ببریم . اما گلایه از خستگی و یکنواختی تک درس خواندن داره کم کم به گوشم میرسه و برای اونم پبشنهاد میدم اگر در تک درس جمع کردن دروس در فرجه بین هر امتحان احساس یکنواختی و خستگی و ... بهتون دست داد و دیدین حوصله تون با یک درس سر رفته حتما از کارای خرد و کوچیک همیشگی مثل تاریخ ادبیات، حفظ معنی واژگان و املا ، درک مطلب و کلوز زبان ، درک مطلب عربی، تست از آرایه و قرابت معنایی و زبان فارسی و مرور چشمی آیات و احادیث معارف و .... هم در بین کارها و در وقت های استراحت های کوتاه قرار بدین. البته دانش آموزان عزیز درس عربی هرگز فراموش نکنند چون در امتحانات سال چهارم نیست و فقط جز مباحث پایه ای هست و اگر بهش بی توجه باشیم و ولش کنیم تا پایان امتحانات کاملا" فراموش میشه
فارغ التحصیلان عزیز هم بهتره با سیستم حجم کردن حجمی و بقچه ای (تنوع یک درس یا نهایت دو درس در هر روز) در طول روز کار کنند و فصول مرتبط بهم با هم بخوانند و تست های ترکیبی آنها در کنار هم بزنند .
خیلی توجه داشته باشید که اولویت ما در این بازه زمانی یکماهه اینه که بتونیم بروی کم تسلطی های قبلی مسلط بشیم و در وهله بعدی اگر فرصت کردیم قدری هم مطالب جدید بخوانیم ؛ پس مثل همیشه اول حل تست داریم و بعد فقط قسمت های مشکل دار دوباره می خوانیم و اگر کسی این ترتیب به سمت خواندن مجدد و بعدش تست زنی عوض کنه، به احتمال زیاد نه زمان میرسه خوب بخوانه و بعدش هم تست کافی بزنه و هم با خواندن چندباره از حافظه خودش سلب اعتماد میکنه و به دنبال اون حافظه ای که بارها و بارها قبل از تست زنی براش مرور از صفر تا صد بذاری دیگه خیلی تنبل میشه و همیشه فکر میکنه وقت برای خواندن هست و خودش مجال نمیکنه تا مطالب سیو کنه .
البته نا گفته نماند که اگر خلاصه ای خوب و حرفه ای داریم میشه قبل از تست زنی یکبار فشرده اونو مرور کرد و این مصداق دوباره خوانی وسواسی نیست . اما بچه هایی که خلاصه ای برنداشتن در صورت رسیدن به تسلط کافی با توجه به کارگاه آموزشی مرتبطه (راجب خلاصه نویسی صحیح و روش ها و راهکارهای مختلف آن در مورد هر درس در ماه گذشته در کانال فایل صوتی قرار گرفته است که می تونید مشاهده و دانلود کنید) و توصیه های داده شده ، زمان خوبی دارند که نت برداری، حاشیه نویسی و تیپ بندی خوبی انجام بدن و برای بازه زمانی مرور بعدی که در بازه زمانی عید نوروز و بعد از آن ، از آنها استفاده کنند .
همانطور که می دونید همیشه از مشاوره ها و توصیه های کلی بیزارم و دوست دارم برای همه مدل ها و دسته ها حرف بزنم تا کسی جا نمونه و اینجا کلیشه ای نشه که دکتر افشار گفت فقط اینکار ... این قسمت مشاوره متنی اختصاص میدم به بچه هایی که تا حالا شروع نکردند و برای آنها اتفاقا بالعکس تیپ بچه ها بالا توصیه نمی کنم که بیاین همه جارو تستی کار کنند یا اول تست بزنند و بعدا مشکلات بخوانند . بلکه توصیه اصلی برای این دسته از بچه ها اینه از الان به بعد عالی کار کنند و اعتقاد داشته باشند که اگر آدم قبلی نباشن، حتما نتایج جدیدی بدست میاد . پس بهترین کار برای این دوستان اینه که بصورت گزینشی از برنامه های پیش یک و پایه چند فصل انتخاب کنند و فقط همان بخش ها کامل مطالعه و با حل تست خوب جمع کنند و امیدوار باشند که همین کار هم می تونه آنها را بحران بیرون بیاره و کم کم در نیمه دوم سال با گزینشی خواندن مباحث بعدی و انتخاب فصول پیشنیاز و تست خیز تا مرز رسیدن به بهترین رتبه ها هم پیش برن .
برای همگی تان آرزوی موفقیت و سلامتی می کنم .
#مشاوره_کنکور_رایگان
#دکتر_افشار
@alirezaafsharoriginal
اینجا قسمت دوم همایش قبلی به دلیل حجم بالا جداگانه براتون آپلود کردم .
قسمت دوم اینبار جداگانه گذاشتم تا استقبال خوب باشه و حتما دانلود کنید
این پادکست مشاوره تحصیلی شامل سوال و جواب های متداول دانش آموزان و دغدغه های آنها در دوران جمع بندی نیمسال اول و شروع نیمسال دوم تحصیلی.
پایان آذر94 _ مکان: لامرد_گله دار
لینک برنامه پاسخ به پرسش های دانش آموزان دبیرستانی و کنکوری
وقت مشاوره غیرسی درسی هم بعضی از بچه ها می خواستند و قول دادم در دی ماه فرصت بیشتر دارم الان شرایط اش محیا شده . مشاوره در زمینه های خانواده،ازدواج،جوانان و جنسی