به نظر شما اگه کسی تاحالا زمین شناسی رو نخونده باشه بخواد از کتاب زمین هفت چیز خیلی سبز بخونه میتونه 70 درصد بزنه؟
به نظر شما اگه کسی تاحالا زمین شناسی رو نخونده باشه بخواد از کتاب زمین هفت چیز خیلی سبز بخونه میتونه 70 درصد بزنه؟
دیگه این قدر مفت سوال نمیدن که یکی با 2-3 ساعت مطالعه ی زمین ( با کتاب های حمع و جوری مثل هفت چیز ) بتونه 70درصد زمین اونم سراسری های الان بزنه .
اما تا حدود 40 درصد تضمین هست .
حداقل باید یه کتاب تست کامل مثل جامع مهر و ماه رو در کنارش بزنی تا چیزی نزدیک به 70 رو بتونی بزنی که اونم اصلا ارزش وقت گذاشتن نداره .
ویرایش توسط mahsa dr : 07 دی 1394 در ساعت 17:49
@mahsa dr
سلام.
من زمین شناسی رو توی کنکور ۹۴، زدم ۷۸ درصد.
اینایی که بهت میگم رو باید بدونی:
۱- اینکه درس زمینشناسی فقط و فقط یاد گرفتنش سخته و بعد از یادگرفتن تمام و کمال نکاتش جواب دادنش توی کنکور برات عین آب خوردن میشه در عرض ۵-۱۰ دقیقه راحت میتونی کل سوالاتش رو جواب بدی.
۲- سوالات زمینشناسی در کنکور اینقدر آسونه که بعضیاز سوالاتش با سوالات سنجش یکی میشه. بنابراین کتابی باید انتخاب کنی که تستهای سنجش رو داشته باشه.
۳- نکات تستها در آزمونهای آزمایشی تکرار میشه. بنابراین نوشتن نکات تستها در یک دفترچه و دورهی دفترچه در طول سال شدیدا توصیه میشه! (مهمترین مرحله همینه)
۴- کتاب زمینشناسی خیلی سبز به درد لای جرز میخوره! با اون درسنامههای افتضاح و ورقهای سیاه و سفید آدم که نمیتونه درست و حسابی یاد بگیره! شما اول باید بیایی از چند نفر بپرسی و تاپیکهای قدیمی رو ببینی تا بفهمی چه کتابی خوبه همینطوری نری یک کتاب از توی بازار بگیری! (هرچند قبول دارم ۹۰ درصد مشاورا هم نمیدونند کدوم کتاب برای زمینشناسی خوبه!)
۵- من خودم کتاب زمینشناسی جامع مهروماه رو کار کردم. این کتاب عالیه بدون شک! کل متن کتاب درسی رو به صورت نموداری درآورده که یاد گرفتنش برای هرکسی آسون میشه!
۶- اول بشین درسنامههای کتاب رو بخون بعد هر تست رو توی ۱۵ ثانیه جواب بده در کمتر از یک ساعت تستهای هر فصل تموم میشه و اصلا وقتگیر نیست یادت باشه خوندن درسنامههای کتاب بدون حل تست پشیزی نمیارزه! حتما باید تستها رو بزنی و نکاتش رو توی یک دفترچه بنویسی که بعد دوره کنی. نکات رو که حفظ باشی اکثر تستهای آزمونهای آزمایشی و حتی کنکور رو سه سوته میتونی جواب بدی. هر تستی از کتاب هم که نتونستی درست بزنی کنارش یک علامت بزن توی سه ماه آخر میشه دوره کرد.
۷- در قلمچی که اینطور نیست ولی در کنکور ۵۰ - ۶۰ درصد تستها از شکل کتاب طرح میشه یعنی دونه به دونه شکلهای کتاب رو باید از بر باشی! ببین مثلا شکلهای فصل ۹ زمین سوم رو ببین اون شکل جریان گل و... رو میگم. آره میدونم شکلهای سه بعدیه الان داری فکر میکنی نمیتونند ازش توی کنکور سوال طرح کنند. نه خیر توی کنکور ۹۴ شکل رو دو بعدی کردند سوال دادند!! از ریزترین شکلها هم سوال میدن یادت نره. تمرکزت روی شکلها باشه.
موفق باشی.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)