عزیزم سیم خاردار که نگفتم ببنده به دستش !!! گفتم آروم این کشو بکشه تا یه ضربه کوچیک حواسش رو سر جاش بیاره ! این هم دلیل علمی داره ! دانشمندا به این نتیجه رسیدن که درد میتونه در برخی افراد باعث جمع شدن حواس بشه و در برخی افراد هم میتونه حواسشون رو از یه موضوعی پرت کنه ! در هر دو صورت میشه نتیجه گرفت که این موثره !
و البته با شرایط مختلف !میتونی صحتش رو از پروفسور Karen Davis که نورو لوژیست هستن و رئیس انجمن علوم اعصاب دانشگاه toronto و کسی که این نظریه رو ارائه کرده جویا بشی ! بی صبرانه منتظره انتقادت رو بهش برسونی !!!
اصلا به من چه ! برو براش زن بگیر راه حل خودت بدردش میخوره دانشمند
ویرایش توسط AmiR.R-0017 : 07 دی 1394 در ساعت 22:45
آدرس ایمیلشو بده براش بفرستم ....
اصلا یه چیزی : کسی که حواسش به اون تخته به اون بزرگی نیست چطور میتونه حواسش به این باشه که اگه حواسش از درس و کلاس پرت شد این کش رو بکشه ..... اصلا میشه کسی که حواسش پرت شده چیز به این کوچکی رو ببینی بعد حواست به این باشه که بکشیش تا حواست به درس برگرده ........ ( شک دارم فهمیده باشی )
اگه شرایط جور شد زن هم براش پیدا می کنم + فقط اگه ماشین ، خونه ، کار و ... جور باشه
دوستان این مشغولیا طوری نیست که باعث بشن درس خوندن رو متوقف کنم حین بین درس خوندن میاد ویه قسمت از ذهنم رو درگیر میکنه البته من درسو ادامه میدم .
حالا امتحان میکنم امروز / سر مسعله ریاضی کشو میکشم داغون بشه دستم / بلکه بتونم تمرکز کنم
فقط نمیدونم اگر یکی اینو تو دستم دید چی بگم بهش
برای آرزو و هدفی بزرگ خواهم جنگید...!
عزیزم لازم نیست دستتو داغوون کنی ! آروم یه ضربه کوچیک کافیه ! دقت کن که دلیل این قضیه تنبیه نیست ! بلکه دلیلش رو که ص قبل نوشتم میتونی بخونی که دلیل فیزیولوژیکی داره !
بعد هم کش حتما مدل خاصی که نباید باشه ! از همینا که دور پول میزارن هم میشه ! توکه نمیخوای باهاش بری تو خیابون ! موقع خوندن رو دستته هروقت نخواستی درش میاری
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)