خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 35
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir0017 نمایش پست ها
      با روش کش ! امیدوارم مشکلتون حل شه !
      به این ترتیب که یه کش ببندین به دستتون , هروقت حواستون پرت شد کش رو بکشین تا به دستتون ضربه بزنه سریع به خودتون میاین ! فکر کنم موثر باشه !
      یه بار این کارو بکنه که فکرش تا 20 دقه سر دردشه که .......... آقا این کارو کنی پشیمون میشی

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط S.mj Nabavi نمایش پست ها
      یه بار این کارو بکنه که فکرش تا 20 دقه سر دردشه که .......... آقا این کارو کنی پشیمون میشی
      عزیزم سیم خاردار که نگفتم ببنده به دستش !!! گفتم آروم این کشو بکشه تا یه ضربه کوچیک حواسش رو سر جاش بیاره ! این هم دلیل علمی داره ! دانشمندا به این نتیجه رسیدن که درد میتونه در برخی افراد باعث جمع شدن حواس بشه و در برخی افراد هم میتونه حواسشون رو از یه موضوعی پرت کنه ! در هر دو صورت میشه نتیجه گرفت که این موثره !
      و البته با شرایط مختلف !میتونی صحتش رو از پروفسور Karen Davis که نورو لوژیست هستن و رئیس انجمن علوم اعصاب دانشگاه toronto و کسی که این نظریه رو ارائه کرده جویا بشی ! بی صبرانه منتظره انتقادت رو بهش برسونی !!!
      اصلا به من چه ! برو براش زن بگیر راه حل خودت بدردش میخوره دانشمند
      ویرایش توسط AmiR.R-0017 : 07 دی 1394 در ساعت 22:45

3. Top | #18
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط h.rfn نمایش پست ها
      سلام دوستان من دانشجوی مکانیک شهید چمران ام . یه چند مدته هنگام درس خوندن و سره کلاس هم گاهی اوقات حواسم به چیز های الکی و خیلی مسخره که داخل روز واسم گذشته حتی حرف و بحث های چند سال پیش پرت میشه(مشغولیاتم ذهنیم خیلی مسخرست ) و هیچ مشکله خاصی هم ندارم . و تمرکز صدرصد روی مطالب ندارم به همین خاطر سرعت م میاد پایین . اگه میشه راهنماییم کنید چیکار کنم؟

ببین یکم فکر کن قبلش..ومشکلات بقول مسخره رو حل کن....چون چیزای بی ارزشین...دوما علاقه وشوق درسم مهمه

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      عزیزم سیم خاردار که نگفتم ببنده به دستش !!! گفتم آروم این کشو بکشه تا یه ضربه کوچیک حواسش رو سر جاش بیاره ! این هم دلیل علمی داره ! دانشمندا به این نتیجه رسیدن که درد میتونه در برخی افراد باعث جمع شدن حواس بشه و در برخی افراد هم میتونه حواسشون رو از یه موضوعی پرت کنه ! در هر دو صورت میشه نتیجه گرفت که این موثره !
      و البته با شرایط مختلف !میتونی صحتش رو از پروفسور Karen Davis که نورو لوژیست هستن و رئیس انجمن علوم اعصاب دانشگاه toronto و کسی که این نظریه رو ارائه کرده جویا بشی ! بی صبرانه منتظره انتقادت رو بهش برسونی !!!
      اصلا به من چه ! برو براش زن بگیر راه حل خودت بدردش میخوره دانشمند
      آدرس ایمیلشو بده براش بفرستم ....

اصلا یه چیزی : کسی که حواسش به اون تخته به اون بزرگی نیست چطور میتونه حواسش به این باشه که اگه حواسش از درس و کلاس پرت شد این کش رو بکشه ..... اصلا میشه کسی که حواسش پرت شده چیز به این کوچکی رو ببینی بعد حواست به این باشه که بکشیش تا حواست به درس برگرده ........ ( شک دارم فهمیده باشی )

اگه شرایط جور شد زن هم براش پیدا می کنم + فقط اگه ماشین ، خونه ، کار و ... جور باشه

5. Top | #20
      کاربر اخراجی

Sharmande
      نمایش مشخصات
      از یونی انصراف بده و بشین تا میتونی با خیال راحت فکر کن

6. Top | #21
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوستان این مشغولیا طوری نیست که باعث بشن درس خوندن رو متوقف کنم حین بین درس خوندن میاد ویه قسمت از ذهنم رو درگیر میکنه البته من درسو ادامه میدم .

7. Top | #22
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      دوستان این مشغولیا طوری نیست که باعث بشن درس خوندن رو متوقف کنم حین بین درس خوندن میاد ویه قسمت از ذهنم رو درگیر میکنه البته من درسو ادامه میدم .
      ذهنت از درس خسته شده و تفریح نداری و تمام دیگه بادرس حال نمیکیی

8. Top | #23
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان من دانشجوی مکانیک شهید چمران ام . یه چند مدته هنگام درس خوندن و سره کلاس هم گاهی اوقات حواسم به چیز های الکی و خیلی مسخره که داخل روز واسم گذشته حتی حرف و بحث های چند سال پیش پرت میشه(مشغولیاتم ذهنیم خیلی مسخرست ) و هیچ مشکله خاصی هم ندارم . و تمرکز صدرصد روی مطالب ندارم به همین خاطر سرعت م میاد پایین . اگه میشه راهنماییم کنید چیکار کنم؟
      من روشی بلدم که شاید خیلی مسخره باشه اما خودم امتحان کردم نتیجه داده....(از یه مشاور شنیدم)

من خودم یه دستبند کشی دستم می کردم و زمانی که حواسم پرت میشد اون دسبند رو محکم می کشیدم و........درد داشت اما موثر بود.....

هیچ چیز غیرممکن (impossible) نیست، خود کلمه هم دارد می گوید: "من ممکن ام" (I’m possible!)
      (آدری هپبورن)

9. Top | #24
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fati9712 نمایش پست ها
      من روشی بلدم که شاید خیلی مسخره باشه اما خودم امتحان کردم نتیجه داده....(از یه مشاور شنیدم)

من خودم یه دستبند کشی دستم می کردم و زمانی که حواسم پرت میشد اون دسبند رو محکم می کشیدم و........درد داشت اما موثر بود.....

از کجا دستبند کشی بخرم ؟
      برای آرزو و هدفی بزرگ خواهم جنگید...!

10. Top | #25
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Legend نمایش پست ها
      از کجا دستبند کشی بخرم ؟

از بازار

هیچ چیز غیرممکن (impossible) نیست، خود کلمه هم دارد می گوید: "من ممکن ام" (I’m possible!)
      (آدری هپبورن)

11. Top | #26
      کاربر باسابقه

Sheytani
      نمایش مشخصات

والا چند پست قبل من گفتم با دلیل علمیش و رفرنس کسی که نظریه اولیه رو ارائه کرده ملت گفتن میریم براش زن میگیریم مشکلش حل میشه !

12. Top | #27
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      والا چند پست قبل من گفتم با دلیل علمیش و رفرنس کسی که نظریه اولیه رو ارائه کرده ملت گفتن میریم براش زن میگیریم مشکلش حل میشه !
      من خودم تا از دلیل منطقی کاری قانع نشم انجام نمی دم...

دوره ی راهنمایی این روش رو یاد گرفتم با دلیل ....اما الان یادم نیست...

(آدری هپبورن)

13. Top | #28
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات
      حالا امتحان میکنم امروز / سر مسعله ریاضی کشو میکشم داغون بشه دستم / بلکه بتونم تمرکز کنم
      فقط نمیدونم اگر یکی اینو تو دستم دید چی بگم بهش
      برای آرزو و هدفی بزرگ خواهم جنگید...!

14. Top | #29
      کاربر باسابقه

Sheytani
      نمایش مشخصات
      من خودم تا از دلیل منطقی کاری قانع نشم انجام نمی دم...

دوره ی راهنمایی این روش رو یاد گرفتم با دلیل ....اما الان یادم نیست...
      پس برا همینه 1 نصف روز حاضر نشیدی بخوابی مشکل خوابت حل بشه!
      دلیل منطقیش رو ص قبل نوشتم از زبان کسی که خودش این روش رو کشف کرد !

15. Top | #30
      کاربر باسابقه

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Legend نمایش پست ها
      حالا امتحان میکنم امروز / سر مسعله ریاضی کشو میکشم داغون بشه دستم / بلکه بتونم تمرکز کنم
      فقط نمیدونم اگر یکی اینو تو دستم دید چی بگم بهش
      عزیزم لازم نیست دستتو داغوون کنی ! آروم یه ضربه کوچیک کافیه ! دقت کن که دلیل این قضیه تنبیه نیست ! بلکه دلیلش رو که ص قبل نوشتم میتونی بخونی که دلیل فیزیولوژیکی داره !
      بعد هم کش حتما مدل خاصی که نباید باشه ! از همینا که دور پول میزارن هم میشه ! توکه نمیخوای باهاش بری تو خیابون ! موقع خوندن رو دستته هروقت نخواستی درش میاری

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن