مگه دستام به این وزیر اموزش و پرورش نرسه اخه تو که عرضه نداری چرا میای الکی جلو دوربین حرف اضافه میزنی
مگه دستام به این وزیر اموزش و پرورش نرسه اخه تو که عرضه نداری چرا میای الکی جلو دوربین حرف اضافه میزنی
بالاخره عوضش کردم : ))
خب چی بزارم؟؟
اها بازم حقیقت : دارم دیوونه میشم : (((((((((((((((
بچه ها من دیروز پنج شنبه 94/10/03 زنگ زدم به مسئول برگزاری امتحانات تهایی شهرمون گفتم بخشنامه ترمیم معدل اومده ؟؟ گفت واسه دی اجرا نمیشه ولی بهمن ماه زنگ بزن تا اون موقع حتما یه خبری میشه
والا خسته شدیم اینا پدر مارو دراوردن اگه نمیخوان واسه ۹۵ اجراش کنن چرا بیخودی میان جلوی دوربین ازین طرح حرف میزنن؟؟ میدونین چیه؟؟ اینا کلا حال و حوصله ندارن خود مملکت ما اینجوریه کلا همه خستن هیشکی کار نمیکنه خب اینا یه طرح رو نمیشینن وقت بزارن واسش یه آیین نامه بنویسند باور کنید یک هفته هم وقت نمیگیره ولی کسی حالشو نداره کلا دانش آموز و دانشجو اندازه گاز متان داخل روده اهمیت نداره اگه به ۹۵ رسید که چه بهتر اگه نرسید تورو خدا لااقل خوب بخونید یه سراسری قبول شید ازین کشور بزنید بیرون که همش رو هوایید اینجا
گور بابای ترمیم معدل.معلما شورش نکنن خیلیه چون حقوقو مزایاشون و پرداخت نمیکنن درست حسابی،دیگه چه انتظاری داری از پشتکار این وزارتخونه
پاسخ به سوالات سربازی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)