خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 31

موضوع: 6 ماه اخر

1. Top | #16
      در انتظار تایید ایمیل

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahsa92 نمایش پست ها
      شما اگه درصداي اختصاصيت خوب باشه خيلي ارزشش بيشتر از عموميه
      مثلا زيست بزني ٧٠ خيليييي بيشتر از ديني ٩٠ ارزش داره پس اگه اختصاصيات خوبه همين كارو انجام بده

ضمنا مهم تويي كه ببيني ميتوني به ازمون برسي يا نه
      اگه ميتوني كه بسم الله،شروع كن!
      و به حرف بقيه اهميت نده
      فوقش عيد يا هر زماني ميتوني عموميارو بخوني كل عموميارو تو دو ماه ميشه بست

Sent from my apple iphone using tapatalk2
      مرسی دکتر

2. Top | #17
      در انتظار تایید ایمیل

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط پرنیان بانو نمایش پست ها
      به نظرمن برو کتابخانه من خودم هر وقت خسته میشم حوصله ندارم استرس میگیرم خلاصه میرم کتابخونه خیلی موثره وقتی میبینم همه اونجا استرس دارند خوشحال میشم اروم میگیرم

اغا من یکی با همین اسم با همین لحن حرف زدن تو سمپادیا دیدم
      شما اون نیستی؟؟

3. Top | #18
      در انتظار تایید ایمیل

Daghon
      نمایش مشخصات
      دوستان من امروز این متن رو تو جاهی مختلف نوشتم و با تحقیق و مطالعه
      و شناخت از خودم
      به این نتیجه رسیدم که قطعا میشه رسید به پزشکی از نوع سراسریش
      حالا یه شهر کوچیک یا دانشگاه کوچیک
      عیبی نداره
      من به اون دانشگاه اعتبار میدم

4. Top | #19
      در انتظار تایید ایمیل

Daghon
      نمایش مشخصات
      فقط این پست بمونه من بعد کنکور تو اعلام نتایج میام میگم که تو این مدت چه ها کردم . به چه رتبه ای رسیدم
      انشاالله
      باشد که کسایه دیگه ای که سال دیگه این نوع تاپیک رو مطرح میکنن ارجاع بشن به این پست

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alireza01997 نمایش پست ها

اغا من یکی با همین اسم با همین لحن حرف زدن تو سمپادیا دیدم
      شما اون نیستی؟؟
      سلام نه من اون نیستم

6. Top | #21
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      درکل مرسی از همه
      ولی تنها چیزی که فکر رو مشغول میکنه نوع برنامس
      بعضی ها میگن کانون بیخیال تا عید دوم و سوم و بعد پیش و در اخر امتحان های سنجش
      خودمم میگم با کانون
      حتی با ضرر رسیدن به عمومی ها
      اگه میخوای موفق باشی دوست عزیز از برنامه کانون جدا نشو..این یه پند از کسی که این چیزارو دیده و خودش چشیده این روزا و عقب موندن ازدروسارو و حالتو درک میکنه..اینقدر مطمعنم و میگم اصلا اصلا اصلا جدا نشو از برنامه کانون..پارسال که من کنکور دادم و کنکور حدودا1 ماه زودتر بود و وقت کمتر بود بازم سود بردم از اینکه جدا نشدم از برنامه کانون..شما که هنوز فرصتت نسبت به پارسال همین موقع های من خیلی خیلی بیشتره..اصلا نترس و شک به دلت راه نده..نمیخاد خیلی هم زود بخونی که ببندی مباحثو..فقط از همین شنبه که میشه5 دی بشین خیلی اروم وخوب برای ازمون بعدی بخون و خودتو به اون مباحث برسون خودتو..انگار از اینجا شرو کردی..تو فرصت هایی که جلوتر هست میشینی عقب افتادگیاتو میخونی..مثلا عید نوروز و بقیه فرصت ها..ولی اصلا اصلا جدا نشو از برنامه..شاید در نگاه اول بگی جدا بشی از برنامه خیلی خوبه درگیری ذهنی نداری که ازمون و این موارد اما بعداز یه ماه این سردرگمیات و این فکرا خیلی خیلی بیشتر میشه چون بی برنامه ای..کلا دیگه نمیدونی چکار کنی اونوقته که مصیبته..الان راحت میشه رسید به بقیه بچه ها..

7. Top | #22
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      ترازم حدود 4800
      معدل کتبیم 17/5
      به نوعی از سال سوم درس نخوندم
      دانش اموز تیزهوششانم
      سال 93 برا اولین بار کنکور دادم
      و متولد 76
      رتبه پارسالم خیلی بد بود
      و پایه ای که برام تعریف شده اصلا خوب نیست
      منظور اینکه واسه مباحث کمی تست زدم و واسه اونایی که زدم کامل نبوده
      ولی حداقل امیدواری که هست اینکه واسه فهم یه مطلب زمان زیادی لازم ندارم
      تو 6 ماه باقی مانده چه کنم؟؟
      مشاور و ... باید انخاب کنم و یه امر ضروریه؟؟
      همون طور که تو عنوان تاپیک گفتم این 6 ماه اخریه که دارم و دیگه نمیتونم پشت کنکور بمونم بنا به شرایط
      یعنی انگیزه هست ولی همراهش یه ترس بزرگم هست که نمیشه...مثل امروز که استارت زدم صبح 4 ساعت خوندم ولی همین ترس ناشت ادامه بدم و بعد از ظهر بخونم
      تو این 6 ماه بصورت رنج و نرمال به چه رتبه میشه رسید؟؟؟کاملا واقع بینانه ....
      ادمها پیچیدن و گاهی نیروهای عجیب قریبی دارن ک اراده شون بهشون میده. بزیاشون چند سال تلاش میکنن و نتیجه نمیگیرن بعضیاشون 6 ماه اخر رو با روحیه، پر انرژی و داق واسه هدفی ک ترسیم کردن تلاش میکنن و ب نتایج هیرت انگیزی میرسن. تو اگه کنکورت همین فردا هم باشه باید بدون استرس، با روحیه درس بخونی و باور داشته باشی ک میتونی حتی اگه هیچ کس دیگه ای قبل از تو نتونسته باشه.

ممکنه، در واقه حتما، این حس بارها و بارها بهت دست بده ک خیلی عقبی، اهمیت نده. اگه هر روز درس بخونی و اجازه ندی نا امیدیهایی که بهت میگن نمیرسی درسا رو بخونی پس ولش کن و باعث میشن چن روزت رو از دست بدی رو از خودت دور کنی، مطمین باش گامهای کوچیکی کوچیکی که هر روز بر میداری ممکنه به قدری موثر بشن که اخر کار باورت هم نشه تو بودی که این کارو کردی، تو بودی که هر روز، با امید درس خودنی و قدمهای کوچیکت انقت انقت برده باشنت بالا
      اینجوری فک نکن که تو شیش ماه خوندی پس چطوری ممکنه از کسی ک دو سال خونده جلوتر باشی. میزان درک از مفاهیم وابسته به نگرشه، هرچند میشه با ساعتهای زیاد درس خوندن تا حدودی به درک بالاتری رسید، ولی توجه کامل ب مفاهیم قطعا میتونه توورو نسبت ب کسی که 4 برابر تو بیشتر درس خوندن برتری بده به شرطی اینکه با تمام باورهات درس بخونی و ازت ببری از تلاشت برای هدفی ک انتخاب کردی.

نا امید نشو
      ویرایش توسط Phenotype_2 : 05 دی 1394 در ساعت 12:31

8. Top | #23
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط LeftBehind نمایش پست ها
      ادمها پیچیدن و گاهی نیروهای عجیب قریبی دارن ک اراده شون بهشون میده. بزیاشون چند سال تلاش میکنن و نتیجه نمیگیرن بعضیاشون 6 ماه اخر رو با روحیه، پر انرژی و داق واسه هدفی ک ترسیم کردن تلاش میکنن و ب نتایج هیرت انگیزی میرسن. تو اگه کنکورت همین فردا هم باشه باید بدون استرس، با روحیه درس بخونی و باور داشته باشی ک میتونی حتی اگه هیچ کس دیگه ای قبل از تو نتونسته باشه.

ممکنه، در واقه حتما، این حس بارها و بارها بهت دست بده ک خیلی عقبی، اهمیت نده. اگه هر روز درس بخونی و اجازه ندی نا امیدیهایی که بهت میگن نمیرسی درسا رو بخونی پس ولش کن و باعث میشن چن روزت رو از دست بدی رو از خودت دور کنی، مطمین باش گامهای کوچیکی کوچیکی که هر روز بر میداری ممکنه به قدری موثر بشن که اخر کار باورت هم نشه تو بودی که این کارو کردی، تو بودی که هر روز، با امید درس خودنی و قدمهای کوچیکت انقت انقت برده باشنت بالا
      اینجوری فک نکن که تو شیش ماه خوندی پس چطوری ممکنه از کسی ک دو سال خونده جلوتر باشی. میزان درک از مفاهیم وابسته به نگرشه، هرچند میشه با ساعتهای زیاد درس خوندن تا حدودی به درک بالاتری رسید، ولی توجه کامل ب مفاهیم قطعا میتونه توورو نسبت ب کسی که 4 برابر تو بیشتر درس خوندن برتری بده به شرطی اینکه با تمام باورهات درس بخونی و ازت ببری از تلاشت برای هدفی ک انتخاب کردی.

نا امید نشو
      حرف هایی که ایشون زدن بهترین چکیده ی تمام حرفا هایی هست که در مورد موضوع مد نظر شما زده شده.
      خیلی زیبا بود و از ته دل

9. Top | #24
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ترازم حدود 4800
      معدل کتبیم 17/5
      دانش اموز تیزهوششانم
      و متولد 76
      رتبه پارسالم خیلی بد بود
      همون طور که تو عنوان تاپیک گفتم این 6 ماه اخریه که دارم و دیگه نمیتونم پشت کنکور بمونم بنا به شرایط
      یعنی انگیزه هست ولی همراهش یه ترس بزرگم هست که نمیشه...مثل امروز که استارت زدم صبح 4 ساعت خوندم ولی همین ترس ناشت ادامه بدم و بعد از ظهر بخونم

مونده به کاری که از خودت بکشی میشه رتبه 1 هم شد اگه بخوای در ضمن سعی کن هر هفته یکی از کنکور هارا در روز تعطیل مثل جمعه بزنی و سوالات و نکاتش رو وارسی کنی ودر ضمن الویت روزانه برای درس هات داشته باشم مثلا بگو اول اینو دوم این یکی سوم اون یکی و در مجموع امروز میخوام 8 ساعت درس بخونم و این هشت ساعت رو حتما پر کن و در درس هایی گه نقاط قوتت هستند تقریبا دو برابر درس هایی که نقاط ضعفت هستند را برای تست وقت بزار یعنی مثلا تو عربی ضعف داری 1 ساعت عربی زدی و دو ساعت فیزیک که نقطه قوتته رو اون تست بزن بعدش سعی کن نقاط ضعف کلی رو مشخص کن و ساعتی از هر روز رو حتما به اون اختصاص بده مثلا ادبیات و ریاضی و عربی نقاط ضعف هستند بگو هر روز واسه همه اینا سرجمع 3 ساعت میخوام وقت بزارم در ضمن الویت های روزانترو اینطوری مرتب کنی بهتره : یک درس دوست داشتی اول از همه که مخ آدم همچین راه بیفته بعدش درسی رو که نقطه ضعفت هست و ازش خوشت نمیاد اونو بخون و بعدش هم یکی از درس هایی را که توش نسبتا ضعیف هستی اونو بخون و بعد دوباره یه درسی که ازش خوشت میاد اونو بخون تا هم نقاط قوتت تقویت بشه و نقاط ضعفت هم برطرف بشه و هم این که مابین دو درس دوست داشتنی که حوصله ات سر رفته و انرژیت تخلیه شده دوباره با یک درس دوست داشتنی برگرده در ضمن سعی کن از قسمت ها مختلف مغزت به طور دوره ای کار بکشی مثلا بعد از ریاضی , فیزیک نخون زبان فارسی بخون و بعد از زبان فارسی ادبیات نخون شیمی بخون مثلا بعد از شیمی میتونی عربی بخونی و...
      اینطوری ضریب هوشی و تمرکز هم میرن بالا . امیدوارم مفید بوده باشه
      ویرایش توسط fagou20 : 05 دی 1394 در ساعت 13:11

10. Top | #25
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط LeftBehind نمایش پست ها

نا امید نشو
      سخنانی بسی زیبا و دل انگیز بود . روحیم شارژ شد ببین خسته بودم یه مرتبه فشار خونم ضربان قلبم به حال عادی برگشت

11. Top | #26
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ترازم حدود 4800
      معدل کتبیم 17/5
      دانش اموز تیزهوششانم
      و متولد 76
      رتبه پارسالم خیلی بد بود
      سلام دوست من
      بهترین کار اینه که شروع کنی و چند روز مطالعه کنی تا ترست از مطالعه بریزه...
      یکی از بزرکترین مشکلات و قسمت های سخت برای مطالعه کنکور شروع مطالعه جدی هست...
      طرف میگه از فردا دیگه جدی شروع میکنم به مطالعه و میزنم دهن کتابا رو سرویس میکنم اما فردا میاد و میشه 3 یا 4 ساعت و آخرشم این نقطه آغاز هی عقب میفته تا اینکه میرسی دم کنکور و هیچ کاری هم نکردی
      رسیدن به اون حد مطالعه ای که دوستش داری و از نظر روانی مورد رضایتت هست و راضیت میکنه یهویی اتفاق نمیفته...
      حداقل باید چنین روز همینجور دست و پا شکسته بخونی تا بتونی به اون روز ایده آلت برسی...
      کلا عوامل موفقیت نداشتن در آزمون ها چند چیز بیشتر نیست...نداشتن اطلاعات کافی+بی دقتی+سرعت عمل پایین+استرس+سخت بودن و پیچیده بودن سوالات
      عمده مشکل دانش آموزان و کنکوری ها تو همون نداشتن اطلاعات کافی هست که با داشتن یک برنامه منظم مطالعه و اراده کافی میتونن بهش برسن...

12. Top | #27
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      درکل مرسی از همه
      ولی تنها چیزی که فکر رو مشغول میکنه نوع برنامس
      بعضی ها میگن کانون بیخیال تا عید دوم و سوم و بعد پیش و در اخر امتحان های سنجش
      خودمم میگم با کانون
      حتی با ضرر رسیدن به عمومی ها
      در کل هیچکس بهتر از خودتون نمیتونه تشخیص بده در حال حاضر چه کاری درسته....اما به نظر من اصلا کانون نرید بهتره!خودم هم نمیرم
      کانون اعتماد بنفستون و میاره پایین،و اون ترسی ک میگید بزرگتر میشه....

13. Top | #28
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      انقد پایه رو گندش نکنید بابا
      از پایه فقط محاسبات حیاتیه! ک اونم تو مدت کم و با تمرین البته در قالب تستهای مربوط ب مباحث کنکور راه میفته نه اینکه بیای ضرب و تقسیم تمرین کنی!!
      بقیه مباحث پایه خودشون مستقلن و باید مثل یه رتبه 1 بشینی تمام تلاشتو بکنی اونا رو مسلط شی
      اگه اینکارو کنی من فک میکنم زیر 500 رتبت بشه

14. Top | #29
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بنظرم شما ازمونای گاج رو ثبت نام کن چون بهمن ازمون جامع از پایه هست که دروس انتخابی داری مثلا یا شیمی دوم میزنی یاسوم بعدهم با گاج پیش بیا که 8فروردین پایه رو میبنده

فرستاده شده از SM-E700Hِ من با Tapatalk

15. Top | #30
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نظر شخصی من از برنامه کانون جدا شو
      چونکه کانون داره از اسیدو باز شروع میکنه و برا شروع خوب نیست
      با برنامه نود روزه همراه شو
      نود روزه دکتر افشار

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن