خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات

Exclamation درخواست راهنمایی از اساتید و صاحب نظران درس فیزیگ راجب موضوعی مهم!!!

سلام!
      دوستان من پارسال برای پایه و پیش گاج خوندم نقره ای و میتونم بگم تستای پیشش رو حدودا 5بار مروز کردم و پایه رو 2 بار
      تا خود امروز که میشه 3دی 94 من گاج کار کردم تا اینکه همین امروز که داشتم تستا رو حل میکردم یهو یه حسی بهم گفت!داری تستا رو حفظی میزنی!!یعنی میدونید تقریبا من تمام تستایی رو که میزنم نکتشون رو از سال قبل یادمه خییییییلی خییییلی کم پیش میاد که سوالی رو اشتباه حل کنم
      الان خواستم بپرسم آیا به نظرتون با همین روال ادامه بدم و بازم گاج رو بخونم یا برم یه کتاب دیگه بخونم؟نظر خودم روی چهار جلدی خیلی سبز هست..چیکار کنم؟به شک افتادم!ولی یه مشکل دیگه برای تغییر منبع هست که الان وسط سال هست!
      میگم من تقریبا هیچ تستی از قسمت اصلی(به جز یک قدم تا صد)رو توی گاج اشتباه حل نمیکنم مگر اینکه به خاطر بی دقتی تو محاسبات ریاضی باشه
      دوستان خییییییل این موضوع برام مهه
      ممنون

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      من متوجه نمیشم
      منظورت اینه که فقط با نکته و بدون استدلال تست میزنی؟؟؟
      اگه اره بنظر من بهتره نکته هاتو استدلال و اثبات کنی و بری یک قدم تا صدو بزنی بجای اینکه چند ماه مونده به کنکور بری رو کتاب 4 جلدی دیگه کار کنی
      الا بذکر الله تطمئن القلوب

3. Top | #3
      کاربر فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      داداش به نظر من واسه سوم و پيش برو مبتكران شهرياري رو كار كن... و يا الگو
      تو كه اينقدر مسلطي به گاج حيفه به نظرم...(البته اگه واقعا مسلط باشي)
      واسه سال اول دوم هم فريد شهرياري ميده ولي معلوم نيس كي
      فيزيك تك جلدي جامع خيلي سبز هم ميگن خوبه واسه كسي كه سطحش بالاس
      خودت برو اين كتابا رو بالا پايين كن و انتخاب كن
      سوالي بود در خدمتم
      ویرایش توسط reza0 : 03 دی 1394 در ساعت 20:30

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نه اینکه حفظی تست بزنم!یعنی دیدید هر سوالی یه نکته ی ریز داره که موجب اشتباه میشه؟من تقریبا سر تمام سوالات این نکته ها یادم میاد و حتی اشتباهاتی هم که پارسال سر حل اون سوال کردم هم‌یادم میاد!مثلا‌یادم میاد که فرضا درصد گیری یا تبدیل واحد و اینا رو‌یادم رفته(ولی حین اینکه دارم سوالو حل میکنم برای همین تقریبا هیچ اشتباهی ندارم)!انگار مثلا یکی قبل هر سوال تمام نکته هاشو‌بهتون بکه بعد شما فقط بخواین عدد گذاری کنید...
      حالانمیدونم منبع عوض کنم زمانی که دارم کم باشه ضرر کنم از‌طرف دیگه میگم من پارسال خییییییلی رو‌فیزیک‌وقت گذاشتم حالا حیفه بذارم این مهارت از دست بره چون میتونه‌یه‌برگ‌برنده خوب باشه!
      خیلی گیر کردم!!!!راهنمایی لطفا!ایا با وجود وقت کمی که مونده منبع change کنم؟!

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط .SoRoUsH. نمایش پست ها
      نه اینکه حفظی تست بزنم!یعنی دیدید هر سوالی یه نکته ی ریز داره که موجب اشتباه میشه؟من تقریبا سر تمام سوالات این نکته ها یادم میاد و حتی اشتباهاتی هم که پارسال سر حل اون سوال کردم هم‌یادم میاد!مثلا‌یادم میاد که فرضا درصد گیری یا تبدیل واحد و اینا رو‌یادم رفته(ولی حین اینکه دارم سوالو حل میکنم برای همین تقریبا هیچ اشتباهی ندارم)!انگار مثلا یکی قبل هر سوال تمام نکته هاشو‌بهتون بکه بعد شما فقط بخواین عدد گذاری کنید...
      حالانمیدونم منبع عوض کنم زمانی که دارم کم باشه ضرر کنم از‌طرف دیگه میگم من پارسال خییییییلی رو‌فیزیک‌وقت گذاشتم حالا حیفه بذارم این مهارت از دست بره چون میتونه‌یه‌برگ‌برنده خوب باشه!
      خیلی گیر کردم!!!!راهنمایی لطفا!ایا با وجود وقت کمی که مونده منبع change کنم؟!
      شما چند زدی فیزیک رو پارسال ؟!
      بنظر من کتاب نسبتا دشوار دشوار دشوار تر قلم چی رو بگیر
      تست های تالیفی خیلی خوبی رو گذاشته تووش
      قیمت کتاب هم پایینه زیاد هم وقتت رو نمیگیره.

منابع دیگه هم مثل گاج ان حالا یکم تستای تالیفی شون فرق میکنه
      ولی کتاب نبستا دشوار تستای آزمون های سال های پیش قلم چی ه ( یعنی تستای تالیفی بی خود نیس )
      شما که تسلطت رو فیزیک بالاس بد نیس اونا رو کار بکنی
      یک نیگا بهش بنداز

کتاب‌های "نسبتا دشوار،دشوار،دشوارتر" به چاپ سوم رسید+دانلود

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط S I N A نمایش پست ها
      شما چند زدی فیزیک رو پارسال ؟!
      بنظر من کتاب نسبتا دشوار دشوار دشوار تر قلم چی رو بگیر
      تست های تالیفی خیلی خوبی رو گذاشته تووش
      قیمت کتاب هم پایینه زیاد هم وقتت رو نمیگیره.

منابع دیگه هم مثل گاج ان حالا یکم تستای تالیفی شون فرق میکنه
      ولی کتاب نبستا دشوار تستای آزمون های سال های پیش قلم چی ه ( یعنی تستای تالیفی بی خود نیس )
      شما که تسلطت رو فیزیک بالاس بد نیس اونا رو کار بکنی
      یک نیگا بهش بنداز

کتاب‌های "نسبتا دشوار،دشوار،دشوارتر" به چاپ سوم رسید+دانلود
      نگو!پارسال من۵۶زدم کنکور تجربی رو ولی خب چندتا علت داشت یکی اینکه خییییلی هول شدم سر جلسه(اخه الان توی خونه بدون اینکخ«هیچ»چیز اضافی یاد بگیرم هرچی تست تو کنکورو نزدم خونه زدم!)+تستای امثال واقعا ایده دار بودن برخیشون درحالیکه گاج نه سوالاش تو اون سطح نبودن و ابتکار کمتری داشتن
      این کتاب که شما میفرمایید تستاش استاندار هست؟یعنی مثل بعضی از تستای چرت و اشغال قلمچی نیست؟اگه واقعا استانداز باشن و در مشابهت با کنکور باشن این خیلی خوبه حجمشم کمه اگه استاندار باشن خوبه اخه مثلا من فهیمیدم فیزیک جامع خیلبی سبز هم سوالاش سختن ولی استاندار نیستن و هم سبک کنکور‌نیستن

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط .SoRoUsH. نمایش پست ها
      نگو!پارسال من۵۶زدم کنکور تجربی رو ولی خب چندتا علت داشت یکی اینکه خییییلی هول شدم سر جلسه(اخه الان توی خونه بدون اینکخ«هیچ»چیز اضافی یاد بگیرم هرچی تست تو کنکورو نزدم خونه زدم!)+تستای امثال واقعا ایده دار بودن برخیشون درحالیکه گاج نه سوالاش تو اون سطح نبودن و ابتکار کمتری داشتن
      این کتاب که شما میفرمایید تستاش استاندار هست؟یعنی مثل بعضی از تستای چرت و اشغال قلمچی نیست؟اگه واقعا استانداز باشن و در مشابهت با کنکور باشن این خیلی خوبه حجمشم کمه اگه استاندار باشن خوبه اخه مثلا من فهیمیدم فیزیک جامع خیلبی سبز هم سوالاش سختن ولی استاندار نیستن و هم سبک کنکور‌نیستن

از همون لینکی که گذاشتم pdf یک بخش کتاب رو میتونی دانلود کنی
      در مرد فلسفه کتابش هم حاج کاظم یک مقاله کامل نوشته اگر حس داشتی اونو بخون
      خلاصه بخوام بگم کتابش مجموعه ای از سوال های دشوار آزمون های کانون بوده
      سوال هایی که حدود 0 تا 10 درصد داوطلبا تونستن بهشون جواب درست بدن

در مورد استاندارد بودنش یا نبودنش من نظر خاصی ندارم
      اما هر چی باشه از تست های تالیفی یک کتاب استاندارد تره
      چون کتاب یک مولف داره ولی سوالای آزمون رو کلی آدم طرح میکنن و کلی آدم اصلاح و گزینش !
      در کل PDF کتاب رو دان کن ببین با سبک سوالا حال میکنی یا نه.

من دیفرانسیلشو دارم سوال های ایده ای خوبی داری.

8. Top | #8
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      اگه کتاب تست استاندارد با سطح بالا میخوای کتاب انرژی اتمی رو پیشنهاد میکنم با این تعاریفی که در مورد فیزیکت گفتی به نظر من خیلی به کارت میاد

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)