با سلام قرار از این به بعد من و شما روزانه 1نکته اینجا قرار بدیم واسه اینکه روز خوبی داشته باشیمو هر روز نکته تازه یاد بگیریم![]()
با سلام قرار از این به بعد من و شما روزانه 1نکته اینجا قرار بدیم واسه اینکه روز خوبی داشته باشیمو هر روز نکته تازه یاد بگیریم![]()
خلاف قوانین.
2/10/1394
1)از طبیعت بیاموزیم!!!
هر شروع ، پایانی دارد و هر پایانی، آغاز شروعی دیگر است. زمستانی که با یلدا آغاز شده بود به پایان میرسد و درست در همان لحظهی پایان ، بهار شکوفا میگردد. اگرچه ققنوس افسانه است امّا ، این رفتار ققنوس وار سنّت خطا ناپذیر الهی است که «یخرج الحیَّ من المیّت» زنده و زندگی را از درون مرده و نیستی بیرون میآورد. این نو شدن و گردش ، این آمد و رفت ِروز و شب و این توالی هفته و ماه و سال و این تکرارهای مداوم ، چه پیامی جز همّت مستمر ، کوشش دائمی و تلاش پایان ناپذیر دارد؟
خلاف قوانین.
سلام.
خوراک روزای سختم که تهش میرسن به روزهای بدتر
من !
خوراکمه زمین بخورم!
تا پاشمو
وایسَـمو
دوباره از سر...
زندگی یعنی همینا...
بجنگ تا اخرش...
....از اشتباهات دیگران درس بیاموزیم، چون زندگی آنقدر طولانی نیست تا همه آنها
را خودمان تجربه کنیم....
Let’s learn sth from others mistakes, because life is not too long for us to experience all thing
3/10/1394
2)با برنامه«باز هفتهی آزمون شد و این دلشوره گریبانم را گرفت. به خصوص که احساس میکنم یکی دو روز گذشته آن گونه که دلم میخواسته نبودهاست. از این میترسم که اگر نتوانم از دو روز باقیمانده خوب استفاده کنم ، آزمونم خراب شود.» اینها را در جواب دوستی گفتم که دلیل آشفتگیام را پرسیده بود. گفت:«اوّلاً یادت باشد که قرار است در هر حالتی آرامش خود را حفظ کنیم. ثانیاً روزهای قبل طبق برنامه پیش رفتهای و کارهای پیشبینی شدهات را انجام دادهای. ثالثاً اگر در یکی دو روز گذشته کار انجام نشدهای داری احتمالاً به دلیل این بوده است که از قبل پیش بینی مناسبی برای اتّفاقات غیرمترقّبه نداشتهای. رابعاً اساس وجود ساعات جبرانی و اوقات آزاد در برنامه ، داشتن فرصت و فرجه برای جبران همین عقب افتادگیهای پیش بینی نشده است. خامساً همین دو روز فرصت های مناسبی دارند که با استفادهی از آنها حتماً می توانی به قسمت عمدهای از پیش بینیهای برنامهات برسی. سادساً فقط براساس دلخواه نبودن کارهایت نمیتوانی قضاوت کنی. قضاوت در مورد شرایطی که داری باید منطقی و اصولی و واقعی باشد. سابعاً فرض کنیم به بخشی از کارهایت نرسیدی ، خوب به پرسشهای همان بخشها پاسخ نمی دهی. سامناً ... » گفتم:«نشمار که میترسم تا صد ادامه دهی. فهمیدم که دلیلی برای نگرانی نیست. باید آرامشم را حفظ کنم و برنامه ام را پیش ببرم. حتماً همین کار را خواهم کرد.»
خلاف قوانین.
شهامت هميشه فرياد زدن نيست ، گاهي صداي آراميست كه در انتهاي روز مي گويد : فردا دوباره تلاش خواهم كرد
منتظران بدانند
اگر قرار است با آمدن آفتاب بیدار شویم
نمازمان قضاست
را خودمان تجربه کنیم....
Let’s learn sth from others mistakes, because life is not too long for us to experience all thing
4/10/1394
3)آزمون!!!
«حالا که فکر میکنم میبینم کار اشتباهی بود اگر در آزمون حضور پیدا نمیکردم. درست است که هنوز میزان پاسخ ندادههایم زیاد است امّا اندوختههای زیادی هم دارم. بعد از آزمون وقتی یافتهها و تجربههای همین دو مرحله آزمونی را که پشت سر گذاشتم ، یادداشت میکردم به وضوح رشد و پیشرفتم را لمس میکردم. میدانی؟ در جلسهی آزمون از آن همه استرس و نگرانی که در آزمون قبلی و حتّی در یکی دو روز قبل از آزمون دوم داشتم ، خبری نبود. خیلی راحت و آرام بودم. وقتی کارنامهام را گرفتم شگفت زده شدم زیرا تصوّر نمیکردم آرامش و راحتی خیالی که داشتم تا این حد سبب بهبود نتایج عدد و ارقام کارنامهام باشد. روز آزمون یکی از روزهای درخشان در تجربه اندوزیهای زندگیام بود. تجربهی یک روز آرام و خالی از نگرانی.
خلاف قوانین.
آدم ها زیبا فکر می کنند .. زیبا حرف می زنند ..
اما ..
زیبا زندگی نمی کنند ...
رومن پولانسکی
انسان هم میتواند دایره باشد و هم خط راست . انتخاب با خودتان هست :
تا ابد دور خودتان بچرخید یا تا بینهایت ادامه بدهید...
وقتی تخم مرغ به وسیله یک نیرو از خارج می شکند ،
یک زندگی به پایان می رسد.
وقتی تخم مرغ به وسیله نیروئی از داخل می شکند ،
یک زندگی آغاز می شود
تغییرات بزرگ همیشه از داخل انسان آغاز می شود
را خودمان تجربه کنیم....
4/10/1394
3)هدف!!!
دعوتش کرده بودند تا از تجربیّات سال گذشتهاش برایمان بگوید. جلسهای که با او داشتیم تمام شد. دورش جمع شده بودیم و پاسخهایی را که صبورانه به پرسشهای انفرادی دوستانم میداد میشنیدیم. یحیی جمع را شکافت و جلو آمد. طبق عادت همیشگیاش گفت:«یه چیزی بپرسم؟» منتظر پاسخ نماند و ادامه داد:«انگیزهات را چگونه حفظ میکردی؟» مثل همیشه لبخند بر لب گفت:«خیلی ساده. عکسی از دانشکده دانشگاه مورد علاقهام را روی دیوار اتاقم نصب کرده بودم و هر روز به دیدن آن عکس از خواب بیدار میشدم. همیشه پیش چشمم بود و چشم اندازم را یادآوری میکرد. البتّه در مواقع زیادی تعیین اهدافی کوتاه مدّت انگیزه بخشم میشد. امّا از همه مهمتر این بود که هدفهایم را نوشته بودم و در فرصتهای مختلف آنها را مرور میکردم. این کاری است که هماکنون نیز از انجام آن غفلت نمیکنم.» بعد از این که رفت به یحیی گفتم:«فهمیدی باید چکاری انجام بدهی؟» گفت:«بله. چشم اندازم را پیش نگاهم قرار دهم. اهداف کوتاه مدّت داشته باشم و هدف های بلند مدّتم را بنویسم و مرور کنم.» این یحیی هم استعداد عجیبی در دسته بندی کردن مطالب دارد
خلاف قوانین.
6/10/1394
4)تمرین تمرین تمرین!!!آن چه درس و مطالعه را برایت تثبیت میکند و تو را به تسلّط میرساند ، تمرین و تمرین و تمرین است.
فقط تمرینننننن!!!
خلاف قوانین.
ویرایش توسط Ali.N : 06 دی 1394 در ساعت 16:29
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند:
کتابهایی که میخوانید و انسان هایی که ملاقات میکنید.
✫•خواندن بی اندیشه بیهوده است و اندیشه بدون خواندن خطرناک.
✫•کتابی که میخوانی نباید به جای تو فکر کند،
بلکه باید تو را به اندیشیدن وادارد.
✫•برای نابود کردن یک فرهنگ، نیازی نیست کتاب ها را سوزاند..
کافیست کاری کنید مردم آنها را نخوانند.
مشکلاتی که ظاهرا خدا برای انسان خلق می کند که
جزو رازهای قانون خداوند است؛
یا تنبیه است و
یا ترفیع است و
یا تدبیر است و
یا تعدیل و تلنگر !
باید بدانیم که تمام قوانین الهی بر جهان هستی حاکم است و
او تنها کسی است که بر همه امور آگاه و داناست !!
تمام چیزی که در زندگی آموختم این است که :
" با اعتماد به خدا همه چیز ممکن است…"
ذکـــــرهـــــای آرامــش دهنــــده
برای هر ترسی « لا اله الا الله »
برای هر غم و اندوهی « ما شاء الله »
برای هر نعمتی « الحمد لله »
برای هر آسایشی « الشکر لله »
برای هر چیز شگفت آوری « سبحان الله »
برای هر گناهی « استغفر الله »
برای هر مصیبتی « انا لله و انا الیه راجعون »
برای هر سختی و دشواری « حسبی الله »
برای هر قضا و قدر « توکلت علی الله »
برای هر دشمنی « اعتَصمتُ بالله »
برای هر طاعت و گناهی « لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم »
را خودمان تجربه کنیم....
ویرایش توسط Hadise.. : 06 دی 1394 در ساعت 22:02
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)