سلام
دوستان من تا سال سوم رشتم ریاضی بوده و سال چهارم اومدم تجربی(زمین سال سوم رو هرگر ندیدم حتی کتابشو!!) و زمین شناسی رو فقط برای شب امتحان خوندم و نوبت دومم با 14 قبول شدم!(میدونم خیلی بده!ولی خب من فقط پزشکی میخواستم واصلا نمیخوندمش)
الان من امسالم موندم کنکور بودم و چون سال آخری هست که میتونم کنکور بدم و شانس آخرمه به داروسازی هم قانع شدم!...برای همین منظور!خواستم از دوستانی که راجب این درس اطلاع دارند بپرسم:
من میخوام توی هر هفته نهایتا 2-3ساعت برای زمین بذارم کنار و با این وقتی که میخوام بذارم درصدی ححدود60 میخوام(بین 55-65)....الان میخوام بدونم با این شرایط و با توجه به اینکه من زمین سوم رو کلا ندیدم!و سال چهارمم اصلا هیچی هیچی ازش نمیدونم کدوم کتابو بگیرم که نکات مهم رو داشته باشه و با خوندنش مطمین باشم از درصد 55-65 خودم؟!یعنی یه کتاب میخوام که 2-3ساعت خوندنش توی هر هفته توی کنکور این درصدوقطعا
بزنم...من یه سرچ کردم دیدم کتابای مهروماه جامع-هفت جیز خیلی سبز-همایش دریافت معروفن...خواستم بدونم کدومشو برای من که صفر صفرم(حتی زیر صفر!)مناسبتره؟
و سوال آخرم اینکه کدوم فصول بیشر ازش سوال میاد و پر تست تر هست که فقط اونا رو بخونم؟جواب
ببخشید که طولانی شد ولی خب جواب این سوالا خیییلی برام مهمه
پیشاپیش ممنون بابت راهنماییتون