خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 30
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات

میخواهید کمکتان کنم_کتاب و جزوه و...میخواهید_وارد شوید!!!پست موقت

سلام خدمت همگی....راستش دوست داشتم و دارم کتاب ها و جزواتی که خودم استفاده میکنم رو برای شما به رایگان قرار بدم اینجا ...به طور مثال من کتاب فیزیک گاج نقره ای رو کامل اسکن کردم به عشق بچه های انجمن که بزارم براتون تا کسانی که نمیتونند کتاب رو بخرند بتونند استفاده کنن ازش بی هیچ مزد و منتی!ولی یک مشکلی که پیش اومد این بود که کتاب گاج نقره ای رو که اسکن کردم فقط یک جلدش 250 مگابایت شدیعنی بخوام اپلود کنم حجمش خیلی بالاست و از حوصله ی بحث خارجه.حالا با چند تا نرم افزار دیگه که کاهش حجم پی دی اف بودن امتحان کردم حجمش خیلی خوب اومد ولی کیفیت نابود شد..صفحات کاملا سیاه شدن و کلا فایلاش خراب شدمیخواستم ببینم اگر کسی راهی رو میدونه که میشه فایلای حجیم پی دی اف رو بدون افت کیفیت کم حجم کرد جوری که مثلا یک فایل 250 مگابایتی بشه 5 مگابایت یا حتی کم تر بدون این که کیفیت صفحات اسیب ببینه راهش رو بگه که من براتون کتاب ها رو اسکن کنم بزارم..موفق باشید همگی

2. Top | #2
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      سلام
      اگر اسکن هاتون به صورت تصویر هست از نرم افزار jpg2pdf استفاده کنید و کیفیت رو روی 10-15 بذارید حجم کم میشه ...
      اللهم عجل لولیک الفرج...

آینده مهم نیست اینکه آینده رو چطور بسازی مهمه !

3. Top | #3
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali_asadi نمایش پست ها
      سلام
      اگر اسکن هاتون به صورت تصویر هست از نرم افزار jpg2pdf استفاده کنید و کیفیت رو روی 10-15 بذارید حجم کم میشه ...
      اسکن ها رو یکجا کردم توی فایل پی دی اف....فایل پی دی اف هست

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      راهی واسه کاهش نمیدونم ولی اگه راهی پیدا کردی گاج نقره ای ادبیات رو اگه داشتی بزار یا مثلا جزوه خاصی واسه شیمی دوم [emoji4]
      بالاخره عوضش کردم : ))
      خب چی بزارم؟؟

اها بازم حقیقت : دارم دیوونه میشم : (((((((((((((((

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Reza Reali نمایش پست ها
      راهی واسه کاهش نمیدونم ولی اگه راهی پیدا کردی گاج نقره ای ادبیات رو اگه داشتی بزار یا مثلا جزوه خاصی واسه شیمی دوم [emoji4]
      باشه اگر راهی پیدا شد مواردی رو که گفتید براتون قرار میدم..موفق باشی

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اینقدر نمی شه حجم رو کم کرد

یا باید کیفیت رو کم کنی

یا باید چند پارتش کنی تا اپلود و دانلودش راحت تر باشخ

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      همین فیزیک گاج نقره ای آپلود شده هست تو نت

بگرد ببین حجمش چطوریه
      اگر خوب بود لینک اونو بذار

8. Top | #8
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط seyedali نمایش پست ها
      اینقدر نمی شه حجم رو کم کرد

یا باید کیفیت رو کم کنی

یا باید چند پارتش کنی تا اپلود و دانلودش راحت تر باشخ
      چند پارت کردن هم ایده ی خوبیه...اگر راهی پیدا نشد شاید همین کار رو کردم..البته باید حتما راهی باشه تا حجم رو کم کنم چون حجمش خیلی زیاد میشه اگر بخواد با کیفیت باشه!

9. Top | #9
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ultra نمایش پست ها
      همین فیزیک گاج نقره ای آپلود شده هست تو نت

بگرد ببین حجمش چطوریه
      اگر خوب بود لینک اونو بذار
      حالا من فیزیک گاج نقره ای رو برای مثال گفتم....باشه نگاه میکنم ببینم چجوریه!

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dj.ALI نمایش پست ها
      حالا من فیزیک گاج نقره ای رو برای مثال گفتم....باشه نگاه میکنم ببینم چجوریه!
      خب اون اگر حجمش خوب باشه
      حتما یه روشی وجود داره دیگه

11. Top | #11
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ultra نمایش پست ها
      خب اون اگر حجمش خوب باشه
      حتما یه روشی وجود داره دیگه
      اره دیگه...اگر حجمش خوب باشه ما هم دنبال همون روشیم الان

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      راهش اینه
      قبل اینکه عکسا رو پی دی اف کنی با یه نرم افزار کاهش حجم عکس حجمشونو کم کن (این نرم افزارا هم خیلی زیاد تو گوگل یافت میشه هم معمولا کیفیت رو خیلی کم نمیکنه ولی حجمو چرا ) بعد پی دی اف کن
      در ضمن سعی کن تو یه جا مث مدیا فایر آپلود کنی که یه بنده خدایی که چند ماه بعد تاپیکو میخونه هویج نشه
      و البته
      مرسی از زحمتت

پ.ن : پارسال یه ایده داشتم یه سایت بزنم با یه اسکریپت اختصاصی برا تبادل جزوه و اینا بعد نه وقتش پیش اومد نه حوصلش اینم یه ایده برا تو

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      همه دارن یچیزی میگن منم بزار یچیزی بگم پس ... خب اول اینکه قبل اسکن گرفتن تو تنظیمات تا حد امکان رو کیفیت مناسب و حجم پایین بزارش بعد اسکن بالفرض حجم هر عکس میشه 500 کیلو بایت حالا دوتا راه روش امتحان کن یکی اینکه نرم افزار عکس برداری از دکستاپ مثل faststone یا هر نرم افزاری که عکس با حجم کم از محیط کامپیوتر میگیره بگیر بعد از اون عکس یه عکس بگیر ببین چی میشه !!! یه راه دیگه اینکه یه فتوشاپ کم حجم و ساده نصب کنی (خودم یه cs4 کم حجم درحد 100 مگ دارم عالیه) بعد با اون عکس رو باز کنی بعد بافتوشاپ با فرمت jepg ذخیرش کنی بی تاثیرنیست حتی میتونی سایزشو هم اگه خیلی بزرگ بود با همون فتوشاپ
      کم تر کنی تا حد مناسب اونم رو حجم خیلی تاثیر داره خلاصه اینام روشانی اختراعی خودم اخه یبار یه مدرکی رو باید تو یه سایت اپلود میکردم حجمش باید زیر 150 کیلو بایت میشد خلاصه بعد اسکن با کلی دنگ و فنگ سر هم کردم عکسو ببخشید دیگه خواستم یچیزی گفته باشم منم
      بالاخره عوضش کردم : ))
      خب چی بزارم؟؟

اها بازم حقیقت : دارم دیوونه میشم : (((((((((((((((

14. Top | #14
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط daniad نمایش پست ها
      راهش اینه
      قبل اینکه عکسا رو پی دی اف کنی با یه نرم افزار کاهش حجم عکس حجمشونو کم کن (این نرم افزارا هم خیلی زیاد تو گوگل یافت میشه هم معمولا کیفیت رو خیلی کم نمیکنه ولی حجمو چرا ) بعد پی دی اف کن
      در ضمن سعی کن تو یه جا مث مدیا فایر آپلود کنی که یه بنده خدایی که چند ماه بعد تاپیکو میخونه هویج نشه
      و البته
      مرسی از زحمتت

پ.ن : پارسال یه ایده داشتم یه سایت بزنم با یه اسکریپت اختصاصی برا تبادل جزوه و اینا بعد نه وقتش پیش اومد نه حوصلش اینم یه ایده برا تو
      من خودم هزار تا ایده دارم برای هر مساله ایولی همین طور که میگی وقت و حوصله اش رو ندارم...اینم اگر راهی پیدا شد انجامش میدم اگر نشد هم که نشد تاپیک رو ختم میکنیممیبینی که نوشتم پست موقت یعنی یا عملی میشه یا نمیشه

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      میتونی اول با نرم افزار pdf to jpeg یا pdfzilla فایل pdf رو به عکس تبدیل کنی..بعد عکس ها رو با نرم افزارهای کاهش حجم،حجمشونو کاهش بدی... بعد با همون نرم افزارهای بالا دوباره عکسها رو به pdf تبدیل کنی...

البته توی همین نرم افزارهایی که گفتم هم قابلیت کاهش حجم وجود داره...

ولی فکر نکنم انتشارات راضی باشه! البته اگه افرادی که واقعا توانایی خرید ندارن شاید بشه یه استثنا قائل شد براشون..

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن