ویرایش توسط AmiR.R-0017 : 01 دی 1394 در ساعت 23:59
ویرایش توسط AmiR.R-0017 : 01 دی 1394 در ساعت 23:57
نمیدونم ! البته من منظورم کاهش طول استخوان نیست ! بلکه عدم افزایش طول استخوانه ! یعنی اصلا رشد نکنه یا حداقل کم رشد کنه !
میدونی من ی پسره رو چند سال پیش میشناختم که قدش خیلی کوتاه بود و میگفت دکتر گفته چون تیروئیدش کم کاره قدش کوتاه شده !بر اون اساس گفتم میتونه اینطور باشه !
البته گفته بود هیپوفیزش کم کاره که همین باعث کم کاری تیروئیدش شده !
ویرایش توسط AmiR.R-0017 : 02 دی 1394 در ساعت 00:17
سلام
پاسخ گزینه ٣
توضیحات :
علائم پرکاری تیروئید طبق کتاب شامل:
١-کاهش وزن(کاهش بافت چربی)
٢-بی قراری و اختلالات خواب(تحریک پذیری عصبی و ...)
٣-افزایش ضربان قلب
همچنین این بیماری باعث افزیش تولید کلسی تونین نمیشه و اثری بر اون نداره.
دیگه وقت نشد توضیحات این مورد رو این جا بنویسم.به این لینک برید.پرکاری تیروئید
تشریح گزینه ها:
١-غلط
همون طور که گفتیم این بیماری باعث کوچک شدن سلول چربی میشه(مصرف چربی ذخیره شده در ان ها) و همچنین کاهش گلیکوژن عضلات میشه
٢-غلط
بخش اول این گزینه درست هست .پرکاری تیروئید باعث افزایش نیاز به ویتامین میشه.چون این هورمون باعث افزایش سوخت ساز و مصرف انرژی میشه.مثلا برای تنفس سلولی و مصرف گلوکز به ویتامین B١ نیاز هست.پس در این بیماری مصرف ویتامین زیاد میشه.
اما بخش دوم غلط هست.خشکی پوست از علائم کم کاری تیروئید هست و نه پرکاری.
٣-درست
فعالیت غدد درون ریز بدن زیاد میشه.مثلا انسولین.(با افزایش قند خون مقدار انسولین هم زیاد میشه)
از علائم دیگه پرکاری تیروئید افزایش ضربان قلب هست.که با تحریک بیشتر بافت گرهی همراه هست.
٤-غلط
با افزایش سوخت و ساز و تنفس سلولی CO٢ بیشتری تولید میشه و در نتیجه ترکیب اون با هموگلوبین بیشتر میشه اما بخش دوم غلط هست و پرکاری شامل افزایش تولید کلسی تونین نمی شه.
التماس دعا
اگه مبنا اینه که رو خود کتاب خیلی سبز هم همه بچه ها سوال کانون درمورد کلاژن موجود در بافت ها رو اشتباه زدن(سبز گفته بود خون و چربی کلاژن نداره)
(
ویرایش توسط toofan425 : 02 دی 1394 در ساعت 13:41
هوووو چقدر شلوغش کردی باو
خب حتی طبق جمله دکتر عمارلو هم تستو میزدی باید درست میزدی!!!
ولی پر کاری تیرویید ربطی به کاهش یا افزایش کلسی تونین نداره
بقیه گزینه ها هم که مشکلی ندارن
ویرایش توسط ThePriNcE : 02 دی 1394 در ساعت 18:41
توی کتاب شیمی سال دم نوشتهروزگاری از نمک گلوبر، سدیم سولفات ده ابه، و نمک اپسوم، منیزیم سولفات هفت ابه، به عنوان ملین، روی "ی" ی تشدید هست، استفاده میشد.
ملین چیه؟ چن حس کردم خاصیت درمانی داره گفتم اینجا بپرسم از بچهه های تجربی.
در جامعه ای زندگی میکنمکه بسیاری از مردمانش با یک “استخاره” هدف تعیین میکنندو با یک “عطسه” از هدف خود دست میکشند
از کانال sarzaminglico@ در تلگرام حتماااااا دیدن کنید , قول میدم موثر باشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)