خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 33
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط HAMED19 نمایش پست ها
      سلام...به نظر من تمام مشکلات بچه های کنکوری (از ساعت مطالعه بگیر تا خیلی دیگه از مشکلات که خودتون اطلاع دارید ) از ضعف اراده هست....کسی راه حلی برای حل این مشکل داره ؟؟؟(برای تقویت اراده )

خوندن این متن ارده میخواد

روش های تقویت اراده

1- تعیین هدف: کاری را که دلت می خواهد انجام دهی به طور دقیق مشخص کن، هدف تو باید شفاف، قابل اجرا، مطابق توان و استعداد تو و واقع بینانه باشد. اگر هدف توجنبه بلندپروازی داشته باشد و خارج از توانایی های شخصی ات باشد، با مشکلاتی مواجه می شوی که نتیجه آن، ناامیدی و دلسردی خواهدبود و تو را از ادامه کار باز می دارد؛ چون خود را ناتوان و بی اراده می بینی که همین موارد منفی موجب فشار عصبی در تو می شوند.

2- شناخت توانایی: در وجودت توانایی و استعداد خاصی نهفته است. باین این ها را کشف کنی و برای رسیدن به اهدافت آن ها را به کار ببری.

3- برنامه ریزی: باید برایت تمام امور خودت برنامه ای منظم داشته باشی؛ پس هر روز که از خواب بیدار می شوی، برنامه های خودت را طبق اولویت یادداشت کن و خودت را موظف کن که تک تک آن ها را انجام دهی، در صورت تخلف در هر ک دام خودت را تنبیه و در صورت موفقیت در اجرای هرکدام خودت را تشویق کن و به خودت پاداش بده.

4- تلقین: هر کلامی که از دهانت بیرون می آید، باور تو را می سازد. وقتی می گویی: «من آدم زرنگی نیستم»، در حقیقت حکم محکومیت خود را صادر کرده و به کائنات فرمان داده ای که تمام موارد منفی را به سویت سرازیر کند؛ سعی کن زمانی که گفت و گوی ذهنی با خودت داری، کلام تو از موضع قدرت باشد؛ چون هر آنچه را که به خودت می گویی، چندبرابرش به خودت بر می گردد. اول ذهنت را بررسی کن و ببین بیشتر اوقات خودگویی هایت مثبت است یا منفی؛ چون زیربنای هستی، تفکر است. اگر می خواهی مواردی عالی و مثبت در زندگی برایت پیش بیاید. نگرش و ذهنیت خود را تغییر بده و یادت باشد که نود درصد تغییرات خوب و بد زندگی ات به نوع نگرش تو نسبت به رویدادهای زندگی بستگی دارد و ده درصد آن به وقایع بیرونی وابسته است.

مشکل افراد شکست خورده ای که دست از تلاش برداشتند، این است که خبر نداشتند در یک قدمی موفقیت هستند. راز موفقیت من در این بود که هرگاه برای بازکردن دری تلاش می کردم و باز نمی شد، با اراده ای قوی بارها و بارها تلاش می کردم و با خودم می گفتم: «حتما این کلید اراده، صدمین بار در را به رویم خواهد گشود.» «ادیسون»

تدریجی بودن قدرت اراده

نمی توانی انتظار داشته باشی یک شبه صاحب اراده ای قوی شوی. برای این کار می توانی اول از امور جزئی شروع کنی.

1- مثلا اراده کن که هر روز صبح نیم ساعت زودتر از خواب بیدار شوی یا اگر عادت به ورزش کردن نداری، سعی کن ده دقیقه از صبح خود را به ورزش اختصاص دهی.
      2- به خودت قول بده کاری را که برایت سخت است و به خاطر تنبلی مرتب از زیر آن در می روی، انجام دهی.

تمرینات تقویت اراده

تمرین شماره یک: اگر در اتوبوس یا مترو نشسته ای و می بینی فرد مسنی وارد می شود، بلندشو و جای خود را به او بده. این تمرینی است برای غلبه کردن بر مقاومت ذهنی و روحی خودت.

تمرین شماره دو: اگر کلی ظرف کثیف در سینک آشپزخانه است که باید شسته شوند و تو به خاطر تنبلی، شستن آن ها را عقب می اندازی، به سرعت بلند شو و آن ها را بشور و اجازه نده تنبلی تو را کنترل کند. وقتی این گونه عمل کنی، قدرت اراده ات تقویت خواهدشد.

تمرین شماره سه: به خانه می آیی و مستقیم سراغ تلویزیون می روی؛ چون احساس تنبلی می کنی، نمی خواهی دوش بگیری، پس بر این حال و هوا غلبه کن و اول سراغ دوش گرفتن برو.

تمرین شماره چهار: اگر دوست داری همیشه قهوه یا چای را با شکر بنوشی، یک هفته تمرین کن و چای یا قهوه ات را بدون شکر بنوش و اگر عادت به مصرف زیاد چای در روز داری، سعی کن در مدت ده روز آن را به دو فنجان در روز برسانی؛ چون در این صورت می توانی عادت هایت را کنترل کنی یا آن ها را تغییر دهی.

تمرین شماره پنج: اگر برای بالارفتن می توانی از آسانسور یا پله استفاده کنی، پله را انتخاب کن؛ البته اگر تعداد طبقات خیلی زیاد نباشند.

درواقع با تقویت قدرت اراده، قدرت درونی خود را آشکار می کنی که باعث می شود بر عادت های مضر خود غلبه کنی، راحت تر تصمیم بگیری و جرئت پیدا کنی که تمام موانع را از سر راه خود برداری و موفق شوی.
      کارشناسی فیزیوتراپی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد ورودی 88

دانشجوی دندان پزشکی علوم پزشکی اصفهان ورودی 95

موفقیت اتفاقی نیست

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام...به نظر من تمام مشکلات بچه های کنکوری (از ساعت مطالعه بگیر تا خیلی دیگه از مشکلات که خودتون اطلاع دارید ) از ضعف اراده هست....کسی راه حلی برای حل این مشکل داره ؟؟؟(برای تقویت اراده )
      ببین هرکاری اولش سخته...
      مثلا نماز خوندن!!! وقتی که تکبیرالاحرام گفتی مجبوری تا آخرشو بری ... فقط کافیه اینقدر اراده داشته باشی که وضو بگیری و بری سر سجاده... همینقدر کافیه

درباره درس خوندن... احتمالا برات پیش اومده... قبل از اینکه یه درسی رو شروع کنی خیلی ناراحت باشی وای چقدر این درس سخته ولی بعدش که شروع کردی و دستت اومد اون درس هم برات ساده میشه

راستی به نظرت خدا هم دروغ میگه؟!!!!
      ****ان مع العسر یسرا و ان مع الیسر عسرا****

موفقیت اتفاقی نیست

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      نظرات بچه ها رو نخوندم...فقط نظر خودم راجب اراده:تفاوت اراده هاست ک تفاوت رتبه ها رو باعث میشه...اونی ک اراده نداره ریزش میکنه و اونی ک با اراده ادامه میده برندش...هروقت شل شدی بدون داری میری تو صف بازنده ها..
      یک روز رسد غمی به اندازه کوه
      یک روز رسد نشاط اندازه دشت
      افسانه زندگی چنین است گلم
      در سایه کوه باید از دشت گذشت

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MajnOOn نمایش پست ها
      نظرات بچه ها رو نخوندم...فقط نظر خودم راجب اراده:تفاوت اراده هاست ک تفاوت رتبه ها رو باعث میشه...اونی ک اراده نداره ریزش میکنه و اونی ک با اراده ادامه میده برندش...هروقت شل شدی بدون داری میری تو صف بازنده ها..
      عجب جمله ای

موفقیت اتفاقی نیست

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط optician نمایش پست ها
      نه... خیلی جدی گفتم

از اطرافیانت بخواه که مجبورت کنن برنامه اون روزت رو کامل و بدون قصور انجام بدی
      بازم به اراده ربط داره...یکی که که اراده ی خوندنو نداره با نظارت خانواده هم نمیخونه...در سنی هم نیستیم که حرف بقیه رو تموم وکمال قبول کنیم...

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mhnz نمایش پست ها
      خعلی باحال بود!

بعدش هم که حق با ایشونه منم هروقت آجیم بیخیالم میشه اصن نوموخونم
      دقیقا

7. Top | #22
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      داداش درس بخون
      حداقل یه کاره ای بشی ؛
      ویرایش توسط hanjera : 01 دی 1394 در ساعت 14:13

8. Top | #23
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Bano.m نمایش پست ها
      بازم به اراده ربط داره...یکی که که اراده ی خوندنو نداره با نظارت خانواده هم نمیخونه...در سنی هم نیستیم که حرف بقیه رو تموم وکمال قبول کنیم...
      به قول دوستمون ، کنکور جنگ اراده هاست

موفقیت اتفاقی نیست

9. Top | #24
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بعضی چیزا رو باید اجباری محدود کرد
      مثلا گوشی و اینترنت و تلویزیون و اینا اگه خودتون نمیتونید محدودشون کنید از خانواده کمک بگیرید....ولی اینا برای کارایی هس که نباید انجام بدید و باید جلوشون گرفته بشه...اما بخش دیگه کارایی هس که شما باید انجامشون بدید مثلا درس خوندن و تست زدن...اینا رو نمیشه با اجبار از بیرون انجام داد...باید محرک درونی باشه...محرک درونی هم برا هر کس فرق داره...یکی حس رقابت،یکی حس حسادت،یکی نیاز به شهرت،یکی نیاز به پول و ...
      اون چیزی که بیشتر از همه تحریکت میکنه رو پیدا کن و ازش کمک بگیر برا انگیزه گرفتن

10. Top | #25
      کاربر نیمه فعال

khejalati
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mhnz نمایش پست ها
      خو حتما 500 بار زنگ میزنه شما متوجه نمیشی خو مزاحم خواب مادر محترم شدی دیگه فاطمه جون!!!

11. Top | #26
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pouria98 نمایش پست ها
      :troll (7):

شوخى بود ديگه ؟ ... نه؟

ولی بنظرمن راه حل خوبی بود .. من امتحانش کردم ... داداشم داره برا ارشد میخونه ومنم که برا کنکور ...هرچند هفته برنامه هایی که انجام دادم با ساعت مطالعه و.... بهش نشون میدم ..واگه لازم باشه

راهنماییم میکنه... حتی بعضی وقتا میبینم تا دیر وقت بیداره منم انگیزه میگیرم بیدار می مونم ومیخونم درحالی که شاید خیلی خسته باشم...

شماهم امنحان کنید مطمئن باشید ضرر نمیکنید.

12. Top | #27
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      سلام
      1)واسه خودت هدف داشته باش(هدفی که میدونی میتونی بش برسی)
      2)همیشه به بعد مثبت قضیه فک کن نه منفی
      3)میتونی از مشاور-ویدیو ها و فایل ها ی متنی و صوتی انرژی دهنده استفاده کنی(مشث گزینه2-استاد افشار-استاد کاویانیو....)
      4)توکل به خدا کن
      5)اینو بدون هر کی سعی کنه به اندازه تلاشش نتیجه میگیره
      6)همیشه اولین قدم سخت ترین قدمه(جوانه برای درخت تنومند شدن مراقبت زیادی میخواد اما وقتی درخت بزرگی شد به این راحتی از بین نمیره)
      7)کمک اطرافیان رو هم دست کم نگیر(اگه خودت نمیتونی بخونی و عادت دای زور بالا سرت باشه خوب از این راه استفاده کن-اما باید کم کم خود کفا بشی)

موفق باشید-فعلا همینا تو ذهنم بود

13. Top | #28
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط optician نمایش پست ها
      خوندن این متن ارده میخواد

روش های تقویت اراده

1- تعیین هدف: کاری را که دلت می خواهد انجام دهی به طور دقیق مشخص کن، هدف تو باید شفاف، قابل اجرا، مطابق توان و استعداد تو و واقع بینانه باشد. اگر هدف توجنبه بلندپروازی داشته باشد و خارج از توانایی های شخصی ات باشد، با مشکلاتی مواجه می شوی که نتیجه آن، ناامیدی و دلسردی خواهدبود و تو را از ادامه کار باز می دارد؛ چون خود را ناتوان و بی اراده می بینی که همین موارد منفی موجب فشار عصبی در تو می شوند.

2- شناخت توانایی: در وجودت توانایی و استعداد خاصی نهفته است. باین این ها را کشف کنی و برای رسیدن به اهدافت آن ها را به کار ببری.

3- برنامه ریزی: باید برایت تمام امور خودت برنامه ای منظم داشته باشی؛ پس هر روز که از خواب بیدار می شوی، برنامه های خودت را طبق اولویت یادداشت کن و خودت را موظف کن که تک تک آن ها را انجام دهی، در صورت تخلف در هر ک دام خودت را تنبیه و در صورت موفقیت در اجرای هرکدام خودت را تشویق کن و به خودت پاداش بده.

4- تلقین: هر کلامی که از دهانت بیرون می آید، باور تو را می سازد. وقتی می گویی: «من آدم زرنگی نیستم»، در حقیقت حکم محکومیت خود را صادر کرده و به کائنات فرمان داده ای که تمام موارد منفی را به سویت سرازیر کند؛ سعی کن زمانی که گفت و گوی ذهنی با خودت داری، کلام تو از موضع قدرت باشد؛ چون هر آنچه را که به خودت می گویی، چندبرابرش به خودت بر می گردد. اول ذهنت را بررسی کن و ببین بیشتر اوقات خودگویی هایت مثبت است یا منفی؛ چون زیربنای هستی، تفکر است. اگر می خواهی مواردی عالی و مثبت در زندگی برایت پیش بیاید. نگرش و ذهنیت خود را تغییر بده و یادت باشد که نود درصد تغییرات خوب و بد زندگی ات به نوع نگرش تو نسبت به رویدادهای زندگی بستگی دارد و ده درصد آن به وقایع بیرونی وابسته است.

مشکل افراد شکست خورده ای که دست از تلاش برداشتند، این است که خبر نداشتند در یک قدمی موفقیت هستند. راز موفقیت من در این بود که هرگاه برای بازکردن دری تلاش می کردم و باز نمی شد، با اراده ای قوی بارها و بارها تلاش می کردم و با خودم می گفتم: «حتما این کلید اراده، صدمین بار در را به رویم خواهد گشود.» «ادیسون»

تدریجی بودن قدرت اراده

نمی توانی انتظار داشته باشی یک شبه صاحب اراده ای قوی شوی. برای این کار می توانی اول از امور جزئی شروع کنی.

1- مثلا اراده کن که هر روز صبح نیم ساعت زودتر از خواب بیدار شوی یا اگر عادت به ورزش کردن نداری، سعی کن ده دقیقه از صبح خود را به ورزش اختصاص دهی.
      2- به خودت قول بده کاری را که برایت سخت است و به خاطر تنبلی مرتب از زیر آن در می روی، انجام دهی.

تمرینات تقویت اراده

تمرین شماره یک: اگر در اتوبوس یا مترو نشسته ای و می بینی فرد مسنی وارد می شود، بلندشو و جای خود را به او بده. این تمرینی است برای غلبه کردن بر مقاومت ذهنی و روحی خودت.

تمرین شماره دو: اگر کلی ظرف کثیف در سینک آشپزخانه است که باید شسته شوند و تو به خاطر تنبلی، شستن آن ها را عقب می اندازی، به سرعت بلند شو و آن ها را بشور و اجازه نده تنبلی تو را کنترل کند. وقتی این گونه عمل کنی، قدرت اراده ات تقویت خواهدشد.

تمرین شماره سه: به خانه می آیی و مستقیم سراغ تلویزیون می روی؛ چون احساس تنبلی می کنی، نمی خواهی دوش بگیری، پس بر این حال و هوا غلبه کن و اول سراغ دوش گرفتن برو.

تمرین شماره چهار: اگر دوست داری همیشه قهوه یا چای را با شکر بنوشی، یک هفته تمرین کن و چای یا قهوه ات را بدون شکر بنوش و اگر عادت به مصرف زیاد چای در روز داری، سعی کن در مدت ده روز آن را به دو فنجان در روز برسانی؛ چون در این صورت می توانی عادت هایت را کنترل کنی یا آن ها را تغییر دهی.

تمرین شماره پنج: اگر برای بالارفتن می توانی از آسانسور یا پله استفاده کنی، پله را انتخاب کن؛ البته اگر تعداد طبقات خیلی زیاد نباشند.

درواقع با تقویت قدرت اراده، قدرت درونی خود را آشکار می کنی که باعث می شود بر عادت های مضر خود غلبه کنی، راحت تر تصمیم بگیری و جرئت پیدا کنی که تمام موانع را از سر راه خود برداری و موفق شوی.

فک نکنم کپی باشه!! هست؟
      مرسی از شما

نقل قول نوشته اصلی توسط MajnOOn نمایش پست ها
      جمله خیلی سنگین بود فشارم افتاد /یکی اب قند بیاره

مرسی از شما دوست عزیز

14. Top | #29
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      چند تا مقاله از گزینه2(شاید به موضوع به طور مستقیم مرتبط نشه ولی کمک کنندس)
      1)
      2)
      3)
      4)
      5)

15. Top | #30
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      بیا اینم یه متن نوپ

شروع کردن و به پایان رساندن برای من همیشه سخت بوده است، وقتی کاری را شروع می‌کنم برای این‌که رهایش نکنم دائم باید به خودم انگیزه بدهم، باید هدفم را دائما جلوی چشم بیاورم تا سختی‌ها و دردسر‌های کاری که می‌خوام انجام بدهم برایم راحت‌تر و قابل تحمّل‌تر باشد. بعضی وقت‌ها برای خودم سخنرانی می‌کنم.از هدف‌هایم می‌گویم، از موقعیّت‌هایی که رسیدن به هدف مورد نظرم برایم ایجاد خواهد کرد و از موفّقیّت که میتواند چقد شیرین باشد! وقتی هم به قدم‌های آخر می‌رسم انرژی‌ام کم می‌شود. نمی‌توانم مثل اوایل کار با همان سرعت و دقّت ادامه دهم. امّا واقعیّت این است که فقط با تلاش است که می‌توانم قصّه‌ام را خوب و دلخواه به‌پایان برسانم. فکر می‌کنم انگیزه برای شروع کردن لازم است و برای به پایان رساندن پشتکار مورد نیاز است. هردوی آن‌ها نیز فقط به خودم بستگی دارد. به این‌که چقدر با انگیزه باشم و چقدر برای رسیدن به هدف‌هایی که برای خودم تعریف کرده‌ام تلاش کنم.

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)