خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 18
    1. Top | #1
      همکار سابق انجمن

Geryeh
      نمایش مشخصات

اخبار نقل و انتقالات

مذاکره استقلال اهواز با پاس همدان برای جذب بیژن کوشکی
      با رد پیشنهاد تیم های فوتبال استقلال تهران و ابومسلم مشهد، بیژن کوشکی به استقلال اهواز می رود.
      به گزارش خبرنگار مهر، پس از آنکه مذاکرات دو باشگاه استقلال تهران و ابومسلم مشهد برای جذب بیژن کوشکی با باشگاه پاس همدان نتیجه بخش نبود، باشگاه استقلال اهواز برای جذب این بازیکن اقداماتی را انجام داده است.
      در این رابطه مذاکرات محمد جواد شفیع زاده مدیر اجرایی باشگاه استقلال اهواز با اولیایی به نتایج مثبتی رسیده است و مدیرعامل باشگاه پاس همدان هم قول انتقال این بازیکن را به این باشگاه اهوازی داده است.
      این مذاکرات طی روزهای آینده به شکل جدی تر آغاز می شود تا در صورت توافق نهایی بیژن کوشکی به جمع نفرات تیم فوتبال استقلال اهواز اضافه شود.
      از سوی دیگر علی میرشفیعیان که صادر نشدن مجوز بازی اش برای حضور در دیدار با استقلال تهران، باعث اعتراض شدید فیروز کریمی علیه فدراسیون فوتبال شد، به علت ناراحتی از تصمیمات اخیر این مربی امروز با دریافت رضایت نامه از استقلال اهواز جداشد.
      دلیل ناراحتی میرشفیعیان این بود که کریمی در دو بازی بعدی استقلال اهواز تنها 42 دقیقه از این بازیکن استفاده کرد تا این بازیکن تصمیم به جدایی از استقلال اهواز بگیرد که البته جدایی این بازیکن تصمیم باشگاه استقلال اهواز را برای جذب بیژن کوشکی قطعی تر کرده است.

2. Top | #2
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      فابرگاس به در های خروجی باشگاه بارسلونا نزدیک تر شد!!! احتمالش زیاده که به تیم سابقش آرسنال برگرده!!! هوراااااااااااااااااااااا ااااااااااا
      تو نقش اول این عاشقونه ای
      من با تو گیشه ها رو فتح میکنم

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط milad4274 نمایش پست ها
      فابرگاس به در های خروجی باشگاه بارسلونا نزدیک تر شد!!! احتمالش زیاده که به تیم سابقش آرسنال برگرده!!! هوراااااااااااااااااااااا ااااااااااا

نــــــــــــــــــــــــ ــه ، اگـــه سسک کبیر بره من میمیــــرم ...
      عشــــــق ؛
      همین خنده های ساده توست . . . !

وقتی با تمام غصه هایت میخندی ؛
      تا از تمام غصه هایم رها شوم . . .

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      مـــاریــــو گوتــــزه ( عشق مـــن ) با انتقالی 37 میلیون یـــورویــی از ورزشگـــاه وست فالـــن به آلیانز آره نـــا منتقـــل شـــد ...

گـــویـــا دلیل این انتقال (طبق گفته ی یورگن کلوپ) ، علاقه ی زیاد گوتســـه به پپ گواردیولا بـــوده ...

پ.ن : هواداران دورتمــنـــد در بازی اخیــر مقابـــل مادریـــد ، استقــبــال خوبـــی از ماریـــو نداشتـــند ...

توجـــه !!!
      یاد بگیرید خبر رو خودتون بنویسید ...
      Copy - Paste آدم رو تن پـــرور میکنــه (آلبرت اینشتین)
      عشــــــق ؛

5. Top | #5
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ســجــاد نمایش پست ها
      نــــــــــــــــــــــــ ــه ، اگـــه سسک کبیر بره من میمیــــرم ...
      سجاد جان طرفدار بارسایی؟؟؟ پس اینم بگم آرسنال( تیم من) هر فصل رو 60 تا بازیکن دست میذاره که فقط دو تا شونو میتونه بخره!!!!!! بعدش فابرگاس که تو بارسا نمیتونه از همه ی پتانسیلش استفاده منه!!!
      تو نقش اول این عاشقونه ای

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط milad4274 نمایش پست ها
      سجاد جان طرفدار بارسایی؟؟؟ پس اینم بگم آرسنال( تیم من) هر فصل رو 60 تا بازیکن دست میذاره که فقط دو تا شونو میتونه بخره!!!!!! بعدش فابرگاس که تو بارسا نمیتونه از همه ی پتانسیلش استفاده منه!!!
      با اجـــازت ، البته تیم دومم آرســـنالـــه !! یه پیرهن اصلشـــم دارم با اسم خودم !! اینقد باحاله !!!
      آره آرسنال و یوونتوس همینجورن !! رو 60 تا بازیکن به قوله خودت دست میذارن !! تهش 2-3 تا دیگرو جذب میکنن !!
      فابرگاس بعد از بازنشستگی ژاوی میتونه جای اون بازی کنه ...
      البته اانش به عنوان FALSE 9 میتونه بازی کنه !! ولی مسی نمیذاره متاسفانه ....
      به نظرم سران بارسلونا به هر تیمی میخوان فابرگاسو بدن ، باید تو قرارداد شرط بذارن ، بعد از بازنشستگی ژاوی ، سسک برگرده نوکمپ ...
      البته ایبنم اضافه کنم ، قیمت سسک بالا باید باشه !!
      حداقل 40 میلبون یورو هست !!! چون خاوی مارتینس رو بایرن خرید 40 میلیون !!
      مارتینز کجا !! سسک کجـــــا ...
      و من الله توفیق
      عشــــــق ؛

7. Top | #7
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      شایعات دیروز اروپا

شايعات April 27

------------------------------
      پپ گوارديولا مربي فصل آينده بايرن مونيخ، آرين روبن را در ليست مازاد باشگاه قرار داده است. از يوونتوس به عنوان مشتري اين وينگ 29 ساله ياد ميشود. (Daily Mail)
      -----------------------------------

آندرياس ويلاس بواس سرمربي تاتنهام هاتسپر مدعي شده است كه در صورت صعود به ليگ قهرمانان،گرث در اين تيم ماندگار مي شود. (The Guardian)

فدريك فازيو مدافع سويا مورد توجه باشگاه هاي ايتاليايي و انگليسي قرار گرفته است. از آرسنال و ليورپول به عنوان جدي ترين گزينه هاي اين بازيكن 6 ميليون يورويي نام برده مي شود.(Sky Sports)
      ----------------------------------

از اشلي ويليامز مدافع مستحكم و كاپيتان سوانسي به عنوان جدي ترين گزينه آرسنال در تابستان آتي نام برده مي شود.(Sky Sports)

منچستر يونايتد به دنبال خريد Medhi Benatia مدافع 26 ساله اودينزه است.(Metro)

متس هوملز 24 ساله و نيمار 21 ساله از گزينه هاي اصلي خريد بارسلونا در تابستان نامبرده مي شود. (Marca)

چلسي مي خواهد با 25 ميليون پوند ستاره دورتوند يعني روبرت لواندوفسكي را خريداري كند.(Sky Sports)

همچنين گزارش هايي از احتمال خريد كاواني توسط يوونتوس وجود دارد.

8. Top | #8
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      شجاعي مورد توجه جدي رئال وايادوليد قرار دارد
      گفته مي شد که او از چند تيم لاليگايي و بوندس ليگايي پيشنهاد دارد و حتي سايت ويکي پديا از مالاگا به عنوان تيم جديد شجاعي نام برد اما مسعود هنوز با هيچ باشگاهي به توافق نرسيده است.

در چنين شرايطي سايت blanquivioletas.com اسپانيا خبر داده که بازيکن تيم ملي ايران مد نظر باشگاه رئال وايادوليد قرار دارد.

آلبرتو مارکوس يکي از مديران اين باشگاه اعلام کرده که علاقه زيادي به سبک بازي بازيکن فصل گذشته اوساسونا دارد و از نظر او، شجاعي بازيکن بسيار تکنيکي است.

9. Top | #9
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نکونام در يک قدمي الشارجه
      سايت "الاتحاد" امارات از نزديک شدن جواد نکونام به الشارجه خبر داد.

اين سايت اماراتي نوشت: باشگاه الشارجه با مدير برنامه‌هاي نکونام درباره همه مسائل مالي مربوط به پيوستن او به اين تيم اماراتي صحبت کرده است. قرار بود که هافبک ايراني استقلال عصر دوشنبه وارد امارات شود تا قرارداد خود را امضا کند.
      اگر نکونام به شارجه برود، براي دومين بار خواهد بود که پيراهن اين تيم را بر تن خواهد کرد. کاپيتان تيم ملي ايران پيش از حضور در اوساسونا براي مدت کوتاهي براي اين تيم به ميدان رفته بود.

10. Top | #10
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      تمديد قرارداد جرارد با ليورپول
      استيون جرارد، هافبک با سابقه ليورپولي‌ها که از ابتداي دوران بازي‌اش براي اين تيم توپ زده است، تصميم گرفت که قرارداد خود را دو سال ديگر تمديد کند و به اين ترتيب اين هافبک تا 2015 در آنفيلد خواهد ماند.

11. Top | #11
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      منچسترسیتی امروز قرارداد نگردو را نهایی می کند

منچسترسیتی قرار است امروز با انتقالی 21.5 میلیون پوندی، نگردو را به خدمت بگیرد؛ این در حالی است که خوسه ماریا دل نیدو، رئیس باشگاه سویا، به تازگی اعلام کرد احتمال اینکه این بازیکن به سیتی برود، کمتر از 1 درصد است

12. Top | #12
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      پیشنهاد 12 میلیون یورویی ناپولی برای خرید آلبیول از رئال
      رافا بنیتس، سرمربی جدید ناپولی، که همچنان در حال ساختن تیمی جدیدی برای فصل آینده است، پیشنهادی 12 میلیون یورویی برای خرید رائول آلبیول، مدافع رئال، ارائه داد.

13. Top | #13
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      منچستریونایتد و پرداخت 100 میلیون پوند برای بیل و فابرگاس

خانواده گلیزر، مالکان باشگاه منچستریونایتد، 100 میلیون پوند در اختیار دیوید مویس خواهند گذاشت و او می تواند با این مبلغ، گرت بیل و سسک فابرگاس را به خدمت بگیرد

منبع: The Times

14. Top | #14
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      میلان همچنان به دنبال کیسوکه هوندا

میلانی ها مذاکراتی با هیرو هوندا، برادر و مدیربرنامه های کیسوکه داشتند و قرار است این مذاکرات امروز ادامه پیدا خواهد کرد

منبع: Gazzetta dello Sport

15. Top | #15
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      تغيير تابعيت شرط وايادوليد براي خريد شجاعي

يک روزنامه‌ اسپانيايي با اعلام اين که احتمال پيوستن مسعود شجاعي به رئال وايادوليد ضعيف است، نوشت، اين بازيکن ايراني تنها در صورت تغيير تابعيت خود مي‌تواند به اين تيم بپيوندد.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن