****لطفا لطفا لطفا تا آخر بخونید حداکثر دو دقیقه وقت می بره شاید مشکل خیلیا باشه ****
سلام بچه ها ما توی شهرمون یه رقابت خیلی سنگین داریم و من توی آزمون ها پارسال و تابستون معمولا اول بودم ولی از اول مهر نفر دوم شدم نه به خاطر افت خودم ... به خاطر پیشرفت خارق العاده یه نفر دیگه من نفر دوم شدم به همین خاطر آزمون 6 آذر قلم چی من حتما می خواستم که اول بشم ولی به خاطر استرسی که داشتم سر اینکه حتما اول بشم شیمی ها رو به جای اینکه عادی بزنم موازی زدم و بعد از زدن 10 تا سوال متوجه شدم که دارم شیمی موازی می زنم به همین خاطر کلا به هم ریختم و حتی نتونستم برگردم روی بقیه درسا و توی شهر رتبه 11 شدم و روحیم تا 2 روز به طور کامل از بین رفت ولی دوباره شروع کردم برای آزمون 20 آذر که خیلیم خوب خونده بودم ولی آزمون توی استان ما یعنی کرمان لغو شد اما توی خونه کارشون کردم و درصدام رو با رقیبم مقایسه کردم چون اونم تو خونه برگزار کرده بود با اختلاف زیادی بهتر بودم اما همین الآن هم آثار اون آزمون 6 آذر رو حس می کنم و روحیم کمتر از همیشه هست به همین خاطر باید حتما حتما توی آزمون 4 دی شرکت کنم ولی بازم به یه مشکل برخوردم این هفته امتحان های ترم اول ما هست حالا یه برنامه ریختم و ازتون می خوام که نظرتون رو بگین ممنون
هفته اول روی مباحث تسلط نسبی پیدا کردم (البته فقط اختصاصیا) این هفته باید عمومی ها رو ببندم و اختصاصی ها تسلط کامل و جمع بندی اینا امتحان های ترممون (این هفته)
دو شنبه دینی چهارشنبه: زیست شنبه بعد زیست امتحان فیزیک
برنامه من:
ریاضی خوندم
امروز جمعه شیمی - آمار
شنبه (فقط یه عصره چون باید برم مدرسه) ادبیات ... بعد از این دیگه مدرسه نداریم
1 شنبه دینی
2 شنبه زیست
3 شنبه زیست
4 شنبه زمین - عربی - زبان - زبان فارسی (اینا رو به جز زمین چون تقریبا سریع می خونم تو 1 روز گذاشتم)
5 شنبه فیزیک
جمعه فیزیک
فقط می ترسم ادبیات و دینی یادم بره لطفا راهنمایی کنین ممنون ببخشید طولانی شد.