خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 16
    1. Top | #1
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

Question ******لطفا بیاین داخل تاپیک مشاوره اورژانسی ********

****لطفا لطفا لطفا تا آخر بخونید حداکثر دو دقیقه وقت می بره شاید مشکل خیلیا باشه ****
      سلام بچه ها ما توی شهرمون یه رقابت خیلی سنگین داریم و من توی آزمون ها پارسال و تابستون معمولا اول بودم ولی از اول مهر نفر دوم شدم نه به خاطر افت خودم ... به خاطر پیشرفت خارق العاده یه نفر دیگه من نفر دوم شدم به همین خاطر آزمون 6 آذر قلم چی من حتما می خواستم که اول بشم ولی به خاطر استرسی که داشتم سر اینکه حتما اول بشم شیمی ها رو به جای اینکه عادی بزنم موازی زدم و بعد از زدن 10 تا سوال متوجه شدم که دارم شیمی موازی می زنم به همین خاطر کلا به هم ریختم و حتی نتونستم برگردم روی بقیه درسا و توی شهر رتبه 11 شدم و روحیم تا 2 روز به طور کامل از بین رفت ولی دوباره شروع کردم برای آزمون 20 آذر که خیلیم خوب خونده بودم ولی آزمون توی استان ما یعنی کرمان لغو شد اما توی خونه کارشون کردم و درصدام رو با رقیبم مقایسه کردم چون اونم تو خونه برگزار کرده بود با اختلاف زیادی بهتر بودم اما همین الآن هم آثار اون آزمون 6 آذر رو حس می کنم و روحیم کمتر از همیشه هست به همین خاطر باید حتما حتما توی آزمون 4 دی شرکت کنم ولی بازم به یه مشکل برخوردم این هفته امتحان های ترم اول ما هست حالا یه برنامه ریختم و ازتون می خوام که نظرتون رو بگین ممنون
      هفته اول روی مباحث تسلط نسبی پیدا کردم (البته فقط اختصاصیا) این هفته باید عمومی ها رو ببندم و اختصاصی ها تسلط کامل و جمع بندی اینا امتحان های ترممون (این هفته)
      دو شنبه دینی چهارشنبه: زیست شنبه بعد زیست امتحان فیزیک
      برنامه من:
      ریاضی خوندم
      امروز جمعه شیمی - آمار
      شنبه (فقط یه عصره چون باید برم مدرسه) ادبیات ... بعد از این دیگه مدرسه نداریم
      1 شنبه دینی
      2 شنبه زیست
      3 شنبه زیست
      4 شنبه زمین - عربی - زبان - زبان فارسی (اینا رو به جز زمین چون تقریبا سریع می خونم تو 1 روز گذاشتم)
      5 شنبه فیزیک
      جمعه فیزیک
      فقط می ترسم ادبیات و دینی یادم بره لطفا راهنمایی کنین ممنون ببخشید طولانی شد.

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات

3. Top | #3
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      کسی نیست؟

4. Top | #4
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      @Saeed735
      استااااااااد

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات

نحوه برنامه ریزی برای ازمون:

درسایی که قراره دو هفته ی دیگه ازمون بدی رو به دو بخش تقسیم کن...این هفته نصفشو بخون...مرورهاشو بکن و تست بزن....هفته ی دیگه هم قسمت بعدیشو بخون...

مثلا قراره 30 صفحه ریاضی...
      40 صفحه فیزیک...
      22 صفجه دینی...
      12 صفحه عربی...
      و...
      .
      .
      .
      تو آزمون بیاد...

هفته ی اول...یک دوم از برنامرو اجرا میکنی.... 15 صفحه ریاضی...20 صفحه فیزیک و 11 صفحه دینی ...6 صفحه عربی بخون...هفته ی دومم بقیشو میخونی...

حالا ببین هر اندازه درس که برای این هفته مشخص کردی چند جلسه زمان میخان مثلا: اون 15 صفحه ریاضیو رو تو یک هفته توی چند جلسه میتونی تموم کنی؟مثلا میگی 15 صفحه

ی ریاضی رو تو 3 جلسه تمومم...20 صفحه ی فیزیک رو توی 4 جلسه...5/5صفحه ی دینی رو توی توی یک جلسه میخونم...6 صفحه ی عربیم توی یه جلسه تمومم...

حالا با توجه به جلسات برنامه روزانتو بریز:

شنبه:یک چهارم فیزیک ...یک سوم ریاضی...و همه ی دینی...

1شنبه:دو چهارم فیزیک....دو سوم ریاضی...به جای دینی درسی رو که قراره تو ازمون بیاد و تا حالا نخوندیو بخون..چون من فقط چند تا درس رو مثال زدم...همه ی دروس رو که نمیشه تو

یه روز خوند...مثلا ما 6 صفحه هم عربی داریم ...شنبه تو برنامه ننداختم...تا اول دینی رو تموم کنم...امروز که دینی تموم شد عربی رم میارم تو برنامه...

2 شنبه:سه چهارم فیزیک...سه سوم ریاضی...به جای دینی و عربی که تمومه یه درسو که قراره تو ازمون بیاد و تا حالا نخوندیو بخون...
      ینی یه درس جدیدو بیار تو برنامه...

3شنبه:چهارچهارم فیزیک...به جای ریاضی و دینی و عربی که تموم شده یه درسو که قراره تو ازمون بیاد و تا حالا نخوندیو بخون...ینی یه درس جدیدو بیار تو برنامه...

4شنبه:مرور و تست زنی برای درسهایی که خوندی...مرور دورسی که شنبه و یکشنبه خوندم...

5شنبه:مرور و تست برای دروسی که خوندی...مرور دروسی که دوشنبه و سه شنبه خوندم...

جمعه:روز جبران عقب ماندگی....میتونی تست هم بزنی....

...بعد از این هفته ی بعد هم به این روال پیش برو...

فقط برای دروس بازه ی مطالعاتی تعیین کن..مثلا ساعت 8 تا 10 ریاضی..10 ونیم تا 12 عربی و غیره...چون اگه اینطور پیش نری برنامت کلا بهم میخوره و یهو میبینی یه روزه داری

میخونی و هنوز زیست تموم نشده...

--در ضمن سعی کن هفته ی اول کمتر عمومی بخونی و بیشتر روی دروس اختصاصی فوکوس کن..تو هفته ی دوم کم کم عمومیا بیشتر شن..
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

6. Top | #6
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خیلی ممنون ولی اینی که شما گفتین برای دو هفته هست برای شرایط معمولیه
      من شرایطم فرق می کنه وسط امتحاناست آزمون

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      خوبه دینی رو حفظی بخون روحیه مهمترین شرطه حفظش کن ایول به ارادت

8. Top | #8
      کاربر انجمن

Ashegh
      نمایش مشخصات
      افرين .
      نه واقعا افرين.
      مي توني شك نكن اين سري اول ميشي.

9. Top | #9
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط مينا نمایش پست ها
      افرين .
      نه واقعا افرين.
      مي توني شك نكن اين سري اول ميشي.
      امیدوارم ...

10. Top | #10
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط kharkhan نمایش پست ها
      خوبه دینی رو حفظی بخون روحیه مهمترین شرطه حفظش کن ایول به ارادت
      حالا چرا حفظی؟

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi2015 نمایش پست ها
      حالا چرا حفظی؟
      چون زمان کمتری میبره

12. Top | #12
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نمیدونم چرا نگرانی ولی اولین رقیبت خودتی نه دوستت .... منم اولش رقبایی داشتم که هر چی میخوندم بهشون نمیرسیدم ولی بعدش با خودم رقابت کردم و کم کم پیشرفت کردم الانم اون رقبا زیر منن (البته از لحاظ تراز و ... ) نه ازا ون لحاظ ... موفق باشید دوست خوبم ...

13. Top | #13
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      سلام
      1)برنامت فشدس خیلی(فک نکنم کیفیت برنامت و درس خوندنت خوب باشه)
      2)حتما خلاصه برداری کن (واسه مرور و اینکه فراموش نکنی
      3)ببین رقیبات چیارو کم میزنن وقت بذار رو اونا(اگهاون ریاضی کم میزنه تو بیشتر بزن)
      4)بازم میگم کمیت فدای کیفیت نشه(هدف تموم کردن کتابا نیست هدف فهمویدن و درست تست زدنه)
      5)رو درسایی که میدونی موفقی کمتر تمرکز کن(مثلا زبان همیشه70 درصد میزنی این ازمون یک بار بخون جاش دینی رو که 20 میزنی بیشتر تمرین کن)
      6)تست مروری یادت نره
      7)تو میتونی-خداقوت

14. Top | #14

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi2015 نمایش پست ها
      ****لطفا لطفا لطفا تا آخر بخونید حداکثر دو دقیقه وقت می بره شاید مشکل خیلیا باشه ****
      سلام بچه ها ما توی شهرمون یه رقابت خیلی سنگین داریم و من توی آزمون ها پارسال و تابستون معمولا اول بودم ولی از اول مهر نفر دوم شدم نه به خاطر افت خودم ... به خاطر پیشرفت خارق العاده یه نفر دیگه من نفر دوم شدم به همین خاطر آزمون 6 آذر قلم چی من حتما می خواستم که اول بشم ولی به خاطر استرسی که داشتم سر اینکه حتما اول بشم شیمی ها رو به جای اینکه عادی بزنم موازی زدم و بعد از زدن 10 تا سوال متوجه شدم که دارم شیمی موازی می زنم به همین خاطر کلا به هم ریختم و حتی نتونستم برگردم روی بقیه درسا و توی شهر رتبه 11 شدم و روحیم تا 2 روز به طور کامل از بین رفت ولی دوباره شروع کردم برای آزمون 20 آذر که خیلیم خوب خونده بودم ولی آزمون توی استان ما یعنی کرمان لغو شد اما توی خونه کارشون کردم و درصدام رو با رقیبم مقایسه کردم چون اونم تو خونه برگزار کرده بود با اختلاف زیادی بهتر بودم اما همین الآن هم آثار اون آزمون 6 آذر رو حس می کنم و روحیم کمتر از همیشه هست به همین خاطر باید حتما حتما توی آزمون 4 دی شرکت کنم ولی بازم به یه مشکل برخوردم این هفته امتحان های ترم اول ما هست حالا یه برنامه ریختم و ازتون می خوام که نظرتون رو بگین ممنون
      هفته اول روی مباحث تسلط نسبی پیدا کردم (البته فقط اختصاصیا) این هفته باید عمومی ها رو ببندم و اختصاصی ها تسلط کامل و جمع بندی اینا امتحان های ترممون (این هفته)
      دو شنبه دینی چهارشنبه: زیست شنبه بعد زیست امتحان فیزیک
      برنامه من:
      ریاضی خوندم
      امروز جمعه شیمی - آمار
      شنبه (فقط یه عصره چون باید برم مدرسه) ادبیات ... بعد از این دیگه مدرسه نداریم
      1 شنبه دینی
      2 شنبه زیست
      3 شنبه زیست
      4 شنبه زمین - عربی - زبان - زبان فارسی (اینا رو به جز زمین چون تقریبا سریع می خونم تو 1 روز گذاشتم)
      5 شنبه فیزیک
      جمعه فیزیک
      فقط می ترسم ادبیات و دینی یادم بره لطفا راهنمایی کنین ممنون ببخشید طولانی شد.
      ترازت مگه چند میشه؟تراز اون طرف چی؟ سال چندمی کدوم رشته
      زیبا فکر کن همه چیز را زیبا خواهی یافت

از این جا رد میشم

15. Top | #15
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط محمد زارع نمایش پست ها
      ترازت مگه چند میشه؟تراز اون طرف چی؟ سال چندمی کدوم رشته
      سوم تجربی هستم
      تراز من 7600 از اون 7800

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن