سلام خب دوستان سایت معرفی کردن یکی هم من معرفی کنم سایت دانلود رایگان فیلم ، سریال و انیمیشن هم سایت کاملیه الانم حدود 3 ساله فیلم و سریال رایگان ارائه میده فقط بعضی وقتا فیلتر میشه که آدرسش تغییر میکنه
بیگ بنگ هم وقت داشتی ببین
سلام خب دوستان سایت معرفی کردن یکی هم من معرفی کنم سایت دانلود رایگان فیلم ، سریال و انیمیشن هم سایت کاملیه الانم حدود 3 ساله فیلم و سریال رایگان ارائه میده فقط بعضی وقتا فیلتر میشه که آدرسش تغییر میکنه
بیگ بنگ هم وقت داشتی ببین
ویرایش توسط :Abolfazl: : 18 شهریور 1395 در ساعت 18:00
من اینو ندیدم ولی با اوردن بن افلک گند زدن به بتمنبا اون چونه...
بتمن با نولان یا شخص هت لجر(جوکر) مشهور نشد!بنظر من!
بتمن با کریستین بیل دوست داشتنی و اون هیکل نه چندان آرنولدی!بااون صدای سرطانیش!در ذهن من موندگار شده!!یه بتمن معمولی و رئال!
جای کریستین واقعا خالیه-__-
این فیلم هم بخاطر هنری کویل(سوپرمن) خواهم دید!
کسی اینجا سریال The Last Ship رو میبینه ؟
فوق العادس این سریال !
واکینگ دد رو هم خیلی خیلی طولش دادن. فصل 6 رو تا یجاهاییش دیدم ولی دیگه به دلم ننشست.
قشنگترین سریالی هم که در کل ادوار عمرم دیدم Strike Back بود. وای وای چی بود این سریال ! حیف که دیگه تمدید نشد
چه سرمایه گزاری کلانی روی این سریال صورت گرفته بود. درواقع دلیل اصلی تمدید نشدنش هم همین تامین بودجه بود
@ho3einu
این سایت رو داشته باشید ، فوق العادس
رلیز اختصاصی درجه 1 هم داره
http://30nama5.me/series/0108778-friends-1994.html#p
ر.ا: The Bourne Identity 2002
بعد از سال ها !!!!!
فردی به دنبال تایلر داردن درون خود ...
ویرایش توسط Tzar : 19 شهریور 1395 در ساعت 09:33
فــــروشنده
امتیاز من 8 از 10
من به خودم باشه عمرا حجم اینترنت استفاده کنم فیلمای وطنی دانلود کنم اما سینما باشه میرم قطعا
جدا آقای فرهادی سینمای ایران رو بین المللی کرد و این بسیار با ارزشه! دست و پنجه ش درد نکنه!
+تو چنتا سکانس هم از دو سه تا گربه استفاده کرده بودن که من عنان از کف دادم و "ای جاااااان" ِ بلندی در میان جمع گفتم؛البته بعدا خجل گشتم :/
I KEEP DANCING ON MY OWN
سریال کره ای عشق بی پروا(uncontrollably fond) خیلی خوب بود و گریه دار خصوصا اواخرش هنوز درگیرم امتیاز 8/10
فیلم جانگوی رها از بند نمیدونم چرا اینقد برام کسل کننده بود فک کنم این سه ساعتو 7-6 ساعت طول کشید ببینم.فیلم بیشتر داشت شبیه فیلمای ابر قهرمانی میشد.خیلی راحت بقیه شخصیتا در آخر فیلم به طرز عجیبی پخمه شدن.امتیازش تو imdb که برام به هیچ وجه قابل هضم نیست.این یه صحنش رو فقط باحاش حال کردم که لئو قاطی کردامتیاز:5
خب این فیلم هم یه چی بود تو مایه های جانگو از نظر داستان ولی 1 ساعت آخر به طرز عجیبی غیر قابل پیش بینی بود.یکی از بهترین وسترنهایی بود که دیدم.یه مشکل کوچیکی که داش این بود که یکم دیر راز دامرگو رو نشون داد ولی بعد خوردن قهوه ها شد همونی شد که از تارانتینو انتظار داشتم
اتفاقا جانگوی آزاد شده تارانتینو رو خیلی خوشم اومد!برعکس پالپ فیکشن مشهورش
همین کشته شدنای غافلگیرانه خودش یه هنر...
خشونت تارانتینویی رو دوس دارم
لئو کلا رو اعصابمه!تو این فیلمم نقشش منفی بدتر رو مخم بود!-__-وقتی کشته شد دلم خنک شد بدجور
نقش آفرینی Christoph Waltz به دلم نشست!
در کل من 9میدم بهش!
اونیکیم ندیدم هنو ولی چون گفتی شبیهشه میبینم!
اسپویل نکن جاهنی
ر.ا :
آخرین فیلمی که دیدم تکرار یکی از فیلمای قدیمی مورد علاقم بود
A Beautiful Mind
برنده جوایز اسکار برای بهترین فیلم ، بهترین فیلم نامه اقتباسی ، بهترین کارگردان و بهترین بازیگر نقش مکمل زن
اثر Ron Howard
سال 2001
موسیقی متن از James Horner فقید
و با بازی Russel Crowe ( بازیگر مرد مورد علاقم ) و Jennifer Connelly
فیلم نامه از روی کتابی به همین نام نوشته شده که زندگی پروفسور جان فوربز نَش جونیور برنده جایزه نوبل اقتصاد در سال 1994 رو روایت میکنه ...
ویرایش توسط kahkoo : 21 شهریور 1395 در ساعت 18:10
فیلم فروشنده همین الان از سینما میام خوب بود پر از دیالوگای کنایه دار امتیاز من 9/10 حتما ببینین
ویرایش توسط Uncertain : 21 شهریور 1395 در ساعت 20:17
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)