سلام بچه ها.من توی فیزیک سوم شدیدا مشکل دارم جوری که با گاج و خیلی سبز مشکلم حل نشد.البته 2 فصل آخرش..کدوم یکی از این دو موسسه عالیه که بگیرم؟؟حرف آخر ویرایش 94 داره؟؟؟
و کدومشون تستای 93 و 94 داخل و خارج رو کامل بررسی میکنه؟؟؟
خواهشا بدون تعصب بگین
سلام بچه ها.من توی فیزیک سوم شدیدا مشکل دارم جوری که با گاج و خیلی سبز مشکلم حل نشد.البته 2 فصل آخرش..کدوم یکی از این دو موسسه عالیه که بگیرم؟؟حرف آخر ویرایش 94 داره؟؟؟
و کدومشون تستای 93 و 94 داخل و خارج رو کامل بررسی میکنه؟؟؟
خواهشا بدون تعصب بگین
تو ی لکه نور نشونم بده ، تا من دنیا بسازم از انفجار و تابشش...
آفبا کلا تستای اخیر بررسی میکنه
من فیزیک 3 تابستون جمع کردم کلا
ولی 2 فصل آخرُ حذفیدم .
نه با مسعودی نتیجه گرفتم و نه با آفبا
اما کلاً اگه مصممی که بمونیشون ، آفبا بهتره
The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion
اگه میخوای مفهومی یاد بگیری بی شک افبا بهترینه . البته یه کم سطح تدریسش بالاست ولی خب خیلی خوب تمامی فرمول ها ی مادر و تستی رو اثبات میکنه . به هر حال به نظر من که عالیه .
در مورد حرف اخر اطلاعی ندارم اما اگه خواستی مسعودی رو بگیری من میگم بیخیال شو . یه سری نکته ی تستی که هیچکدوم هم به درد کنکور نمیخوره .
معلم پارسال هندسمون این پاورپوینت حرف آخرو داشت باهاشون همکاری میکرد یکیشون یه کباب بود میچرخید خیلی باحال بود ... البته اول دو تا کباب بودن منطبق رو هم بعدش یکیش دراومد اونطرف
واسه شیمی پیش 2 اگه از روی فیل مبتکران بخونم بعد تست فار بزنم جواب میده؟؟؟یا باید کتاب جامع تری بگیرم؟؟؟
تو ی لکه نور نشونم بده ، تا من دنیا بسازم از انفجار و تابشش...
نظر من روی حرف اخره...کسی که مشکل پایه ای داره فقط حرف اخر...همه چیو شهودی یادت میده....عالیه...من خودم دارمش و راضیم
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)