اصلا دوس ندارم دانشگاه تعطیل شه!
اگه تعطیل شه باید جبرانی بذاریم و از اونجایی که من نمایندمنمیخوام به دردسر بیوفتم
و اینکه dlpfc شده فکر این روزای من+ nmr!

اصلا دوس ندارم دانشگاه تعطیل شه!
اگه تعطیل شه باید جبرانی بذاریم و از اونجایی که من نمایندمنمیخوام به دردسر بیوفتم
و اینکه dlpfc شده فکر این روزای من+ nmr!
۲۰سال زمان برد..تا یاد بگیرم که همه ی آدما اونجور که فکر میکنم نیستن..که همه قرار نیس تو برخورد اول خودشون رو نشون بدن..که همه ی روزا قرار نیست واسم قشنگ باشن..که دوست همیشه دوست نیست..که تنهایی یه کلمه نیس،یه حالته که وقتی از نبودنه همه مطمئن شدی واست پیش میاد..که اونی که باهات میخنده الزاما دوستت نیست و اونی که باهات تند حرف میزنه الزاما دشمنت نیست..که نمیشه به گذشته فکر نکرد..که هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست..یاد گرفتم فقط با خودم باشم..به خودم فکر کنم..سعی کنم خودمو شاد کنم..واسه خودم وقت بزارم..دلِ خودمو به دست بیارم..چون خودم واسه خودم میمونم ولاغیر.. پس هوای خودمو داشته باشم!
دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..
واقعا همینطوره
من یه تجربه دیگ هم دارم
اینکه بعضی چیزارو فقط صبر و حوصله و گذر زمان درست میکنه
که متاسفانه با عجولی سرنوشت خودمو عوض کردم
ولی به این نتیجه رسیدم که فقط باید تو این دنیا به فکر خودت باشی و اول از همه عاشق خودت باشیو و خودت واسه خودت در درجه اول مهم و عزیز باشی اون وقته که بقیه افراد و موقعیت ها و همه چیزای اطرافت برات ارزش پیدا میکنن
ای کاش خیلی چیزایی که الان میدونم سال پیش فهمیده بودم
ولی بازم خیلی به اینده امیدوارم و از خدا میخوام کمکم کنه که ایندمو اونطور که دلم میخواد بتونم بسازم[emoji5]
هوا آلوده
امروز صبح استاد بیوشیمی وسط کلاس رفت😂😂😂
هرچی سوال میپرسیدکسی گوش نمی کرد و عصبی شد و رفت
Sent from my LG G3
خلاف قوانین
ویرایش شده.

جدیدا خیلی بداخلاق شدم...دست خودمم نیست..خیلی ناراحتش میکنم...
دیوونه شدم اصلا..فشار درس و دوری ...
الان بهترم ولی ...شاید ارامش قبل طوفانه
امروز عجب چیزی شنیدم.....الانم هعی اون جمله یادم میاد که دوستم میگه ادم درمقابل کسی که بهش وابسته شده مسئوله... اما مگه ادم دست خودشه که بخواد یکیو وابسته کنه یا نه ...
عجب وضعیه...
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 9 مهمان)