از دست خودم خیلی عصبانی هستم امروز
Legends Never Die
بعضی ادما خیلی مظلومن تو زندگیت..انقدری که وقتی یاد حرفاشون کاراشون و مظلومیت و مهربونی نگاهشونم میوفتی گریه ات میگیره..میگی من لایق داشتن همچین ادمی تو زندگیم هستم واقعا؟خودم هیچی.. چطور میتونم این چهره مظلومو ناراحت کنم؟
Violins playing and the angels crying
When the stars align then I’ll be there
من که امروز مثل همیشه تو راه برگشت به خونه درس خوندم که انگیزه بگیرم ولی تهش رسیدم رفتم پای کامپیوتر و این حرفا تا شب بعد نشستم به شیمی تست زدن سوالارو دیدم چون خیلی برام عجیب بودن یه انگیزه خاصی بهم دادن که دلم میخواد برگردم به عقب ظهر رو بشینم مضربای ۲۲.۴ و ۶.۰۲ رو حفظ کنم😅
ولی هرروز همینه ظهرو بعد از ۸ ساعت مدرسه خستم میشینم پای گوشی یا کامپیوتر تا عصر که وقت کم میارم
امروز که زنگ زد دلش گرفته بود خسته بود : ) دلم میخواست زودتر برم بغلش بکنم نازگل من خسته شده بود : ) من نبودم که بغلش کنم نه من نبودم کاراشو بکنم خسته کرده بودنش : )
چرا گلای زندگیم دارن پژمرده میشن : )
چرا اونایی که دوست دارم دارن یا پژمرده میشن یا میرن یا هم اذیتم میکنن : )
امروز آتی میگفت دو روزه خیلی پکری نه میخندی نه حرف میزنی نه میگی کذاب نه میگی داشمی: )
چ جالب آدما دقت میکنن به حالم به رفتارم جالب بود : )
شاید از اون شب دلم گرفت... ولی بهش نمیگم از چی دلگیرم فردای اون شب نشستم زار زدم پشت گوشی و هرچی پرسید گفتم متنفرم از خودم ...
شاید میدونستم چرا متنفرم از خودم : )
حتی اونم میدونه دلیلش رو ... هربار که بهش گفتم گفت نمیفهمم چرا خودت رو مقصر میدونی : ) خیلی خوبه که با درک و شعوره و منو میفهمه... خوبه که هست : ) وگرنه من الان اینجای زندگی نبودم میگه یکی تورو میندازه تو گ.و ه دونی اون یکی تورو میندازه وسط مزرعه سر سبز : ) فرق آدما تو اینه...
خستم یکم یا نه زیاد ولی میگذره ...
این همه از طراحی و گذاشتم عکس ولی در پشت پرده من هنوز از مشتق رها نگشتم مودونی : )
از صبح تا حالا توی دفتر اسناد رسمی بودم
که برق رفت و کارا انجام نشد
حالا باید دوباره فردا برم
اعصاب آدمو بهم میریزن
خودت باش
این روزا کمتر حرف میزنم و بیشتر فکر می کنم
خیلی راجع به آینده رویاپردازی می کنم. قبل از کنکور کنترلش کرده بودم.. ولی معمولا وقتی شرایط سخت میشه ترجیح میدم تو رویاهام زندگی کنم تا زندگی واقعی
با اینکه این چند ماه به شدت برام کسل کننده بود اما یه خوبی هایی هم داشت
یه قله ای رو برای خودم تصور کردم و از حالا به بعد کم و بیش میدونم برای چی باید بجنگم
If you ever miss me, you can find me fighting my nightmares and chasing my dreams
Come with me! I promise we will have fun!
اقا سلام ی تایمی چقد ایجا پیام میدادما
عنج زهرا ر کییادشه واقعا؟
حالم؟
خوبم بلبا خوب خوب
زخمامو دیگران زدن ولی من خودم قراره ترمیمش کنم♡
بزار کنکورم تموم شه یه دسته گل میگیرم با یه قوطي شیرینی میرم دم خنشون در میزنم
مامانش درو باز میکنه میگم سلام خانم
ای وای شما چقد خوشگلین ! میگم دخترتون به کی رفته..
بعدش میگم صداش کنه وقتی اومد بیرون دست گلو میگیرم سمتش میگم آهایی پرنسس زنم میشی ؟
به همین راحتی ))))
ای بابا پشت کنکوری بودنم سخته ها
من الان باید دنبال کارای زنو و بچم میبودم...
هعیییی زوندگانی
...All is well
به خزعبلات بنده توجه نفرمایید درس زور اومده
دارم خودمو خالی میکنم
نه دیگه واقعا سخته ۱۸ سالت باشه هنوز زن و بچه و خونه و ماشین نداشته باشی..
...All is well
ولی باید درس بخونم تا بتونم اینارو بسازم نه؟
نمیشه درس نخونم ولی داشته باشم ؟
کاش بچه کارخونه دار بودم
اونوقت نیاز نبود درس بخونم مدرک مجانی میگرفتم نیاز نبود دکتر شم نه؟
نه حالا اینجوریم نیست اگه اینجوری میبود دیگه نمیتونسم برای رویا ها و آرزو هام تلاش کنم زندگی کسل کننده میشد
خدایا شکرت که بهم هدفی دادی که براش میمیرم.
...All is well
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربر و 3 مهمان)