شماره ۱
در طول پنج ششسال فعالیتم در این سایت حالت ها و رویداد ها و اتفاقات بسیار مهمی رو( در دوره سنی بسیار بسیار مهمتری ) تجربه کردم که قطعا در ساختن شخصیت و باورها و جهانبینی الانم بسیار بسیار موثر بوده اند .
در طول چهار پنج سال بعد از اینکه فعالیتم رو در این سایت قطع کردم ،بارها وبارها اتفاقات مختلف رو نشخوار کردم و تجزیه و تحلیل کردم تا نقششون در ساختن شخصیتم رو بهتر متوجه بشم .
از اونجا که عضویت تو این سایت معمولا در دوران مهمی از زندگی ما اتفاق می افته ، این سایت رو در ذهن ما جاودانه کرده . علی الخصوص ما که قبل از اشنایی با فروم ،شبکه اجتماعی و ،،، دیگری رو تجربه نکرده بودیم در واقع شبکه اجتماعیی به اون شکل نبود که تجربه کنیم ،
بنا براین در طول این سالها به عنوان کاربر مهمان پیگیر این تاپیک بودم و مطمئنم که خیلی های دیگه که از سایت خارج شدن به صورت مهمان گهگاهی به اینجا سرمیزنن
همونطور که الان بعد از سالها اومدم دوباره منشن ها و پست های بسیار قدیمی خودم روخوندم ، قطعا سالها بعد بازمیگردم و این نوشته هایالانم رو هم میخونم
پس در واقع دارم یک نامه به سالهای بعد خودم مینویسم .
دوست دارم انچه که از اینجا از سر گذروندم رو به صورت سر بسته و به گونه ای که بیشتر برای خودم قابل فهم باشه در چند نوشتار یادداشت کنم که بعد ها فراموششون نکنم …
نامفهوم به این خاطر که ناشناس باشم و راحت بنویسم .