خسته ام خیلی خیلی خسته:/
حس میکنم آدم ضعیفی ام من از این حس متنفرم از زود جا زدن متنفرم از زود خسته شدن متنفرم و... اینکه دارم تبدیل میشم به همه اون چیزایی که ازشون متنفرم واقعا آزار دهنده اس:/
خسته ام خیلی خیلی خسته:/
حس میکنم آدم ضعیفی ام من از این حس متنفرم از زود جا زدن متنفرم از زود خسته شدن متنفرم و... اینکه دارم تبدیل میشم به همه اون چیزایی که ازشون متنفرم واقعا آزار دهنده اس:/
خب خب باز دارم خودمو تباه میکنم وقتشه یکم جمع و جور بشم
زبان را مگردان به عیب کسان
که خود عیب داری و مردم زبان
از بلاتکلیفی متنفرم
متنفرم از شرایطی که توی بلاتکلیفی ام متنفرم و نکته جالب ماجرا اینجاس چند وقتیه که زندگیم توی بلاتکلیفی عه این واقعا آزار دهنده اس
حالا که دقت میکنم کل زندگیم بلاتکلیف بودم
وای واقعا به اینکه یه عمر بلاتکلیف گذروندم فکر میکنم روانی میشم:/
حس میکنم به درجه ای رسیدم که نه از سلامت روحی نه از سلامت جسمی و نه از سلامت عقلی برخوردارم و این بده...
روبه روی حرمم اول میدون بسیج، برق میزنه گنبد
داشتم فکر میکردم با همین بی سوادیم یجورایی حضرت زهرا مامان امام رضا میشه
سه تا چایی رو با هیچی عوض نمیکنم
چای روضه، چای خونه دختری، چای حرم، هر سه تاش نصیبتون
این یک هفته خییییلی پریشون بودم و هستم
اومدم بگم امام رضا کمکم کن هم به من هم به شما
It is not thestrongestof the species that survives
not the mostintelligentthat survivesIt is the one that is mostadaptable to change
--------------------------------------------
As long as you are alive
you still have chess pieces to play
Even in the most difficult times
instead of crying
carefully place your last pieces
and end the game
چرا کسی که جنبه ی استاد شدنو نداره استاد میشه
کسی که جنبه ی نماینده شدنو نداره نماینده میشه
این ۱۰ روز خیلی در تلاشم خودمو به ارامش دعوت کنم و هر کار بکنم که انقدر روحم عذاب نکشه
ولی یه حرف کوچیک بقیه درمورد اوضاع کشور و زندگی از هم میپاشونتم
از اون روزا که حس هیچی بودن داری و چراهای زیاد ://///
چرا برای همه چیز از محل سکونت تا زندگی شخصی و مضمون همش چرا نباید من بهترین ورژنشو تجربه میکردم یا گاهی اوقات تجربه کردم چرا از دست دادم؟ چرا یسری جاها نقش قربانی رو داشتم/// چرا یسری کارارو که جز بایدهای زندگیمه اینقد تاخیر میندازم ؟ خب من عزیز بجز یسری چیزا که واقعا دست خود آدم نیس بقیه چیزایی رو که میشه یجورایی در آینده کنترل کرد رو چرا الان براشون تلاشی نمیکنی خب آره ممکنه یکی الان تو سن ۲۴ سالگی تو موقعیت و شرایطی باشه که تو واقعا میخواستی ولی خب آره تو الان با اون موقعیت خیلی فاصله داری ولی خب لااقل تو سن ۳۵ هم بهش برسی کم نیستاا از اینکه کلا نرسی : (
نمیدونم کمال طلبی یا یه حس اینکه به بعضی افراد ثابت شه اگه تو فلان موقعیتو داشتی و داری منم به دستش اوردم >>>
از بچگی اینکه بخوام کم بیارم جلو بقیه مخصوصا یسری آدما متنفر بودم همیشه باید در نوع خودم عالی ترین هارو داشته باشم
حالا اون عالی تر بودن خداروشکر کم شد ولی یه سوال همیشگی هست آیا من تلاشی در راستای داشتن عالی ترین ها کردم؟ یا اینکه به صورت معمول تو یه جعبه به من داده شده///
خب من بسی دارم غر میزنم مختصر و مفید فعلا از خودم راضی نیستم :/ واقعا مهم ترین چیز تو زندگی آدما با هر شرایطی اینه که از خودشون راضی باشن : ((((
چی میشد یه دو روز این مغز ادم خاموش شه..خب یکی نیست بهش بگه من خودم میدونم چقدر بدبختم نمیخواد یاداوری کنی نابغه..فرض کن یهو برمیکرده ده سال قبلو یادت میاره حالا هرچی هست به کنار این قدرتش تو منحرف کردن و عصبی کردن ادمو میگم میگرده دست میذاره رو اون چیزی که نباید.. دو دقیقه هم به خودت استراحت بده هم به صاحبت..لجبازیو بذار کنارر
Violins playing and the angels crying
When the stars align then I’ll be there
نمیدونم چرا ولی امروز اندازه یه چیکه خوشحالم ، واقعا این خوشحالی بی دلیلم عجیبه
همیشه بوده بی دلیل غمگین باشم ولی تاحالا بی دلیل خوشحال نبودم:/
نمیدونم ذوقم برا چیه ولی خب یکمی آزار دهنده اس آخه من خوشحال میشم پیش فعال میشم:/
حس عجیب غریب لاترچی عه:/ امیدوارم لااقل اتفاق بدی نیوفته که ذوقم کور شه
هم اکنون نویسنده پیام یا از استرس زیاد یا از خوشحالی تپش گلب میگیره:/ سکته نکنم صلوات
...
آدم یه وقتا برمیگرده به اتفاقات گذشته نگاه میکنه از خودش میپرسه واقعا اون احمق تو بودی؟
و دوست داره یکی از درونش با صادقانه ترین حالت ممکن بگه نه. باور کن من نبودم.
#نازنین_هاتفی
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)