یک پیشنهاد برای اثبات حقیقت ماجرا:
کسایی که آزمون کانون شرکت میکنن لطفا امتحان کنن اگه در یه درس ، درصدشون با یه نفر دیگه یکسان بشه ولی به سوالای متفاوتی پاسخ داده باشن ؛ آیا ترازشون یکسان میشه یا متفاوت؟
لطفا اعضای با سابقه هماهنگی کنن...![]()
یک پیشنهاد برای اثبات حقیقت ماجرا:
کسایی که آزمون کانون شرکت میکنن لطفا امتحان کنن اگه در یه درس ، درصدشون با یه نفر دیگه یکسان بشه ولی به سوالای متفاوتی پاسخ داده باشن ؛ آیا ترازشون یکسان میشه یا متفاوت؟
لطفا اعضای با سابقه هماهنگی کنن...![]()
این راه حل تا برای شروع خوبه ولی کامل نیست.چون سازمان سنجش و قلمچی مستقل از هم هستن.
من تو نفرات برتر گزینه 2 تابستان چک کردم اینجور چیزی نبود.
سایت کانون تو رتبه برتر های سال های گذشته چک کردم اینجور چیزی نبود.
ولی هر دو تای اینا به هیچ وجه نمیتونه این موضوع رو تو کنکور رد کنه.
چون کنکور باید دقیق تر باشه.
متاسفانه تو تراز ها و درصد هایی که سازمان سنجش تو سایتش گذاشته بود،چند تا درصد و تراز مشابه وجود داشت.
دوستان دیروز معلم شیمی ما یه حرفی زد که رفتم تو فکر.گفت که توی شیمی حالا مثلا به عنوان مثال اگه دوتا تست اسید باز حل کنی از اونی که دوتا تست سال دوم مثلا حل کنه ترازت رو بیشتر میبره بالا مگه فرقی داره سوال با سوال اخه تو کنکور؟؟؟مگه امتحان تشریحیه که بارم ها فرق کنن یعنی واقعا این طوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی کسی که سال دوم یا مثلا سال سوم بزنه درصدش پایین تر ااونیه که پیش دانشگاهی رو میزنه؟؟؟؟؟میگیرین منظورم چیه؟
معلم ما هم همیشه همینو میگفت
میگفت نسبت به سختی سوال تراز میبره بالا
اگه سوالیکه حل میکنی سخت باشه نسبت به سوال اسون ترازتو بیشتر بالا میبره
خدا داند از اینا هیچی بعید نیست![]()
به معلم ها کمتر از گاگول نباید گفت
ببین... هر سوال تراز داره... تراز سوالای سخت بیشتر از تراز سوالای آسونه!! مثلا توی آزمون هایی که میدید ممکنه تو و دوستت یه درصد زده باشید ولی تراز های متفاوتی بهتون بده( مگر اینکه تقلب کرده باشین)
معلم گاگولتون خیلی هم بیراه نگفته! ولی شما سرجلسه فکرت رو درگیر این مسائل نکنشخمی بزن بره
![]()
کارشناسی فیزیوتراپی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد ورودی 88
دانشجوی دندان پزشکی علوم پزشکی اصفهان ورودی 95
موفقیت اتفاقی نیست
خب اگه اینطوری باشه همه میرن وقتشونو میزارن سر سوال سختا خودشونو میکشن تا جواب بدن.پس یعنی راحتا فرت؟گرچه کنکور سوال راحت نداره
به قول دوستمون ما خیلی هنر کنیم شخمی بزنیم![]()
اتفاقا بعضی سوالات کنکور به قدری ساده هست که شک میکنی و جواب نمیدی!این تجربه رو در هر 4 کنکور ( 2تا ارشد ، 2 تا سراسری ) داشتم
اما بعضی دانش آموز ها کار خوبی که میکنن روش شخمی رو بر میگزنن![]()
یعنی از تست شماره 1 شروع میکنن تا 230 ! اصلا براشون مهم نیست کدوم سخته کدوم آسون... برای هر تست هم بیشتر از 1 دقیقه زمان نمیذارن
موفقیت اتفاقی نیست
پیشنهاد من روش هدف گذاری قلمچی هست... همون چند از ده
مثلا من قراره توی آزمون آزمایشی بعدی این چند از ده ها رو بزنم! حالا وقتی که اون چند از ده رو زدم میرم سراغ درس بعدی ولی اگه توی زمان استاندارد خودش نتونستم اون چند از ده رو بزنم بازهم میرم سراغ درس بعدی!
حالا بهتره سوالات رو از ساده به سخت جواب بدی...یعنی یه وقتی روش شخمیت نگیرهیک ربع بیست دقیقه لیلی به لالای یه سوال بذاری و آخرش هیچ! اول میای سوالای ساده رو جواب میدی ( حالا متوسط هم بود اشکال نداره ) اگه چند از دهت کامل نشد و هنوز وقت داشتی دوتا سوال سخت هم حل کن ترازت بزنه بالا
![]()
موفقیت اتفاقی نیست
سلام
تراز رو از روی درصد های هر درس(نمره خام) حساب میکنن. دو نفر که تو یه درس درصد یکسانی داشته باشند ترازشونم یکی خواهد بود و مهم نیس هرکدوم چه سوالاتی رو جواب داده باشن. به عبارتی ارزش همه سوالات هردرس یکسانه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)