خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

کساییکه قلم چی ترازشون بالاست راهنمایی کنن....

سلام

من رشته ی تجربیم(پیش ) ... ترازم توی قلم چی خیلی بده

نمیدونم چه جوری بخونم که پیشرفت کنم خیلی داغونم

میشه لطف کنید بگید چه جوری میشه یه تراز خوب داشت؟ من تراز 6000 برام آرزو شده .....درحالیکه این تراز

برای بعضی ها خیلی کمه

خدا جون اگه دستمو بگیری هیچ کس منو دست کم نمیگیره!!!!!!!

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط salma نمایش پست ها
      سلام

میشه لطف کنید بگید چه جوری میشه یه تراز خوب داشت؟ من تراز 6000 برام آرزو شده .....درحالیکه این تراز

برای بعضی ها خیلی کمه

اول هدف دار برو جلو مثلا بگو از زیست 4 تا از 10 رو میزنم و 4 تا سوال اسون که صد در صد مطمئنی رو بزن اینجوری هم غلطهات کمتر میشه و هم زمان کم نمیاری و ترازت هم بیشتر میشه
      قدم به قدم بادی جلو برید اگه ایندفعه5000شدی دفعه بعد نگو که حتما 6000میشم دفعه بعد برو واسه 5200اینجوری استرست کمتر میشه و راحت تر به سوالات جواب بدی ولی اگه یه دفعه500تا یا1000 شرد تراز در نظر بگیری د یگی ایندفعه شدم5000دفعه بعد میشم 6000این طوری هر وقت یه سوالی رو نتونستی بزنی باعث استرست میشه و وقتی نمیتونی اون تراز رو بیاری از خودت نا امیذ میشی
      و اینکه توی هر درس سوالات آسون رو انتخاب کن و بزن بعد برو سراغ بقیه سوالات چون هم سوال اسون و هم سوال سخت هر دوشون یه نمره دارن و سوال سخت نمرش بیشتر نیست پس اول اسونا

3. Top | #3
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط a.z.s نمایش پست ها

اول هدف دار برو جلو مثلا بگو از زیست 4 تا از 10 رو میزنم و 4 تا سوال اسون که صد در صد مطمئنی رو بزن اینجوری هم غلطهات کمتر میشه و هم زمان کم نمیاری و ترازت هم بیشتر میشه
      قدم به قدم بادی جلو برید اگه ایندفعه5000شدی دفعه بعد نگو که حتما 6000میشم دفعه بعد برو واسه 5200اینجوری استرست کمتر میشه و راحت تر به سوالات جواب بدی ولی اگه یه دفعه500تا یا1000 شرد تراز در نظر بگیری د یگی ایندفعه شدم5000دفعه بعد میشم 6000این طوری هر وقت یه سوالی رو نتونستی بزنی باعث استرست میشه و وقتی نمیتونی اون تراز رو بیاری از خودت نا امیذ میشی
      و اینکه توی هر درس سوالات آسون رو انتخاب کن و بزن بعد برو سراغ بقیه سوالات چون هم سوال اسون و هم سوال سخت هر دوشون یه نمره دارن و سوال سخت نمرش بیشتر نیست پس اول اسونا
      ممنون برای راهنمایی..... مشکل بزرگ من اینه که اصلا نمیتونم با برنامه کانون پیش برم اگه یه درسیو خوندم تا هفته ی بعد بخاطر امتحانات مدرسه نمیرم سراغش (سنجش هم آزمون میدم)......مشکل اصلی من تو درس ریاضی که تستای اونا اصلا نمیتونم حل کنم(حتی تو خونه که دارم تست میزنم) ....... آخه من چیکار کنم ؟

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام

برای بعضی ها خیلی کمه

دقیقا مشکل من

حتی اونایی که از لحاظ درسی از من عقب بودن ...از من بیشتر میارن

هیچ چیز غیرممکن (impossible) نیست، خود کلمه هم دارد می گوید: "من ممکن ام" (I’m possible!)
      (آدری هپبورن)

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      ممنون برای راهنمایی..... مشکل بزرگ من اینه که اصلا نمیتونم با برنامه کانون پیش برم اگه یه درسیو خوندم تا هفته ی بعد بخاطر امتحانات مدرسه نمیرم سراغش (سنجش هم آزمون میدم)......مشکل اصلی من تو درس ریاضی که تستای اونا اصلا نمیتونم حل کنم(حتی تو خونه که دارم تست میزنم) ....... آخه من چیکار کنم ؟
      درس که باید مرور بشه و نمیشه یه بار خوند و سراغش نرفت
      تو ریاضی و قتی میخوای تو خونه تست بزنی اول خودت تمام سعیتو بکن اگه نتونستی سریع نرو کل جوابو بخونی برو به سطر اول جواب نگاه کن تا یه سر نخ دستت بیاد بعد بیا دوباره روی سوال مانور بده اگه بازم نتونستی بعد برو سراغ پاسخ نامه و وقتی که جوا ب رو خوندی و یاد گرفتی دوباره بیا و سوال رو حل کن
      بعد از یکی دو روز دوباره همون سوالی که غلط زده بودی رو حل کن
      مرور غلط ها خیلی مهمه
      ریاضی سه تا راه داره تا بتونی به سوالات جواب بدی تمیرین و تمرین و تمرین

6. Top | #6
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط a.z.s نمایش پست ها
      درس که باید مرور بشه و نمیشه یه بار خوند و سراغش نرفت
      تو ریاضی و قتی میخوای تو خونه تست بزنی اول خودت تمام سعیتو بکن اگه نتونستی سریع نرو کل جوابو بخونی برو به سطر اول جواب نگاه کن تا یه سر نخ دستت بیاد بعد بیا دوباره روی سوال مانور بده اگه بازم نتونستی بعد برو سراغ پاسخ نامه و وقتی که جوا ب رو خوندی و یاد گرفتی دوباره بیا و سوال رو حل کن
      بعد از یکی دو روز دوباره همون سوالی که غلط زده بودی رو حل کن
      مرور غلط ها خیلی مهمه
      ریاضی سه تا راه داره تا بتونی به سوالات جواب بدی تمیرین و تمرین و تمرین

تا حالا برای شما پیش اومده بود که درسی بخونید و نتونید تست های اونو حل کنید ؟ تو این شرایط چیکار میکردید؟.... من که ترازم این قدر پایینه به نظر شما میتونم کنکور خوبی بدم ؟ راستش وقتی به شرایط خودم تو آزمونا فکر میکنم میگم من فقط دارم خودمو خسته میکنم .... کلا با اهدافم خداحافظی میکنم
      برنامه شما برای خوندن درس های غیر پیش چه جوری بود؟چه جوری میتونستید هم آزمونای خوبی بدید هم درس های مدرسه رو بخونید؟

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

تا حالا برای شما پیش اومده بود که درسی بخونید و نتونید تست های اونو حل کنید ؟ تو این شرایط چیکار میکردید؟.... من که ترازم این قدر پایینه به نظر شما میتونم کنکور خوبی بدم ؟ راستش وقتی به شرایط خودم تو آزمونا فکر میکنم میگم من فقط دارم خودمو خسته میکنم .... کلا با اهدافم خداحافظی میکنم
      برنامه شما برای خوندن درس های غیر پیش چه جوری بود؟چه جوری میتونستید هم آزمونای خوبی بدید هم درس های مدرسه رو بخونید؟
      زیاد پیش اومده بود
      چهار شنبه تا جمعه که تعطیل بود بیشتر درسای پایه رو میخوندم بقیه روزا همون برنامه مدرسه رو نگاه میکردم
      ترازم قدم به قدم برید جلو درست میشه
      هیچ وقت دست از تلاش کردن برندارید
      آزمون دادن خسته کردن نیست
      ویرایش توسط a.z.s : 24 آذر 1394 در ساعت 16:03

8. Top | #8
      کاربر فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      به نظر من برنامه ریزی ک اقای افشار تو سایتشون گذاشتن خیلی خوبه دانلود کنید و اگر طبقش عمل کنید خیلی خوب میتونید برنامه قلم چی رو در 12 روز جمع کنید و 1 روز هم تست ترکیبی
      خیلی موثره رایگان هم هست کمه کمش 6000 رو میارید

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Aguila Roja نمایش پست ها
      به نظر من برنامه ریزی ک اقای افشار تو سایتشون گذاشتن خیلی خوبه دانلود کنید و اگر طبقش عمل کنید خیلی خوب میتونید برنامه قلم چی رو در 12 روز جمع کنید و 1 روز هم تست ترکیبی
      خیلی موثره رایگان هم هست کمه کمش 6000 رو میارید
      میشه لینک بدید؟

10. Top | #10
      کاربر فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط morteza_S نمایش پست ها
      میشه لینک بدید؟
      http://s3.picofile.com/file/81955938...ر_95.mp3.html

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)