دوستان من معافیت گرفتم اینم عکسش ایا 96هم میتونم معاف شم وکنکور بدم...اخه نوشته تا مرداد 96 معافی...درضمن 94هم کنکور دادم متولد نیمه اول 76 هستمفایل پیوست 46499
دوستان من معافیت گرفتم اینم عکسش ایا 96هم میتونم معاف شم وکنکور بدم...اخه نوشته تا مرداد 96 معافی...درضمن 94هم کنکور دادم متولد نیمه اول 76 هستمفایل پیوست 46499
این را بخاطر داشته باش
موفقیت
تکرار لجوجانه ی کارهای ساده است.
اگه در نگه میداشتی متونستی معافیت بگیری...من متولد مرداد76هستم..برو پلیس +10 اگه ندادن برو پیام نور نهایت
این معافیت ک گرفتی فقط تا زمانی اعتبار داره ک دانش آموز باشی.یعنی یا درس افتاده از پیش داشته باشی یا این ک قبول بشی پیش رو و یک سال تابعد پیش دانشگاهی وقت داری.
ک این واسه همه هست چون همه ی پسرها یک سال وقت دارن.
اما اگه تو یک سال رو تموم کردی یعنی 95 کنکور سومت باشه باید مثل ما بری یه دانشگاه پولی ثبت نام کنی ک بعد نتایج کنکور انصراف بدی
اگر هم 95 کنکور دومت هست بدون هیچ ناراحتی بشین درستو بخون
موفق باشی
95کنکور دوممه...دو درسم از پیش نگهداشتم گفتن باید شهریور95 پاس کنی تا یه سال بعد اون معاف بشی..یعنی تا 96 مجازی
شهریور 75 امسال سومین کنکورمو میدم ، ترم بعدو بازم مرخصی میگیرم.مرخصی بدیش اینه که بعدا که رفتی سراسری احتمالا دیگه نمیشه مرخصی گرفت خوبیشم اینه که دغدغه امتحان ودانشگاه و مشروطی و اینا نداری البته همونطور که دوستمون گف منم شنیدم که به خاطر مشروطی اخراج نمیکنن!
من ساله اول 12000 تجربی آوردم سال دوم 6000 شما رتبه چطور بود؟
http://hedua.com/wp-content/uploads/...orkPaysOff.jpg
ترس ترمزه اونی برده که برا چیزی که میخواد تا ته گاز و پر کنه
http://hedua.com/wp-content/uploads/...orkPaysOff.jpg
ترس ترمزه اونی برده که برا چیزی که میخواد تا ته گاز و پر کنه
این ک میگی مرخصی واسه دانشگاه جدید بهت نمیدن اشتباه
چون من سوال کردم و بهم گفتن اگه دانشگاه جدید قبول بشم وانصراف بدم از پیام نور معافیت جدید بهم میدن یعنی قبلی ک همینه و یک سالشو دارم استفاده میکنم از بین میره و 5سال جدید بهم میدن.دیگه بعدش حق انصراف ندارم یا باید برم خدمت یا دانشگاه رو تا آخر برم(دانشگاه جدید رو میگم)
من رشته ام ریاضی هستش سال اول کشوری شدم 11هزار و به قول معروف جو گرفتم گفتم سال بعد
سال بعدشم رفتم فوتبال و تا به خودم اومدم دیدم اردیبهشت رسیده و من هیچی!شدم 25هزار.حالا ک تمام امیدم کنکور 95 ک تهران قبول شم
پس این قانون هیچ مشکلی نداره؟
طبق دفترچه کنکور هم بخوایم بریم بازم نوشته ک پیام نور آزاد و...ب جز سراسری میتونن صبر کنن تا نتایج بیاد و بعد انصراف بدن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)