سلام دوستان من تقلب کردم تو قلم چی میفهمید تقلب همه جا جار بزنید من تقلب کردم تو ازمونش
دوستان راهنمایی کنید من باید کجا خودمو معرفی کنم دادگاه ، پاستگاه کجا بگید معرفی کنم برم ااونجا بگم تو یکی از ازمونای قلم چی تقلب کردم
سلام دوستان من تقلب کردم تو قلم چی میفهمید تقلب همه جا جار بزنید من تقلب کردم تو ازمونش
دوستان راهنمایی کنید من باید کجا خودمو معرفی کنم دادگاه ، پاستگاه کجا بگید معرفی کنم برم ااونجا بگم تو یکی از ازمونای قلم چی تقلب کردم
خودت رو به پشتیبانت معرفی کن جریمتم اینه که سه جلد کتاب زر سه جلد کتاب سبز و دو جلد کتاب آبی یا یه جلد کتاب قهوه ای از عمو کاظم بخری
دوستان مسخره بازی در نیارید ادم اشتباه میکنه تو زندگیش منم یک بار اشتباه کردم لطفا راهنمایی کنید باید چیکار کنم
درود...
دوست عزیز اصلاً ناراحت نباش...سال سومی هستی هنوز،مشکلی نداره!
سعی کن تراز بالا باری حتی الکی هم که شده,باشد کـ برای سال چهارم بورسیه شوی!![]()
ویرایش توسط A.Z : 22 آذر 1394 در ساعت 20:13
درسته ازمون پنجحشنبه برو چیکار کنم تشریحیی میگا میخوان بگیرا خیر سر یکی از معلما تحقیرم کرد گفت ازمون این هفته هیچی نمیشی من خاک بر سر هم تقلب کردم میدونم باید تلاش میکردم ولی جهش تراز داشتم ن جهش فضایی جهش خیلی کم داشتم که اینطور شد
من یه بد بختم نمیدونم چیکار کنم وای خدا چرا من تقلب کردم گه ازمون پنجشنبه نرم فکر کنم اخراج بشم وای خدااا منو ببخش
دو هزار تا میدونم اشتباه کردم میدونم میدونم ولی اشتباه کردم نمیتونم توجیج کنم اشتباهمو پشتیبانم از اون ادمای گیره که میخواد ابروی ادمو ببره به همه بقیه بگه فلانی این ازمون تقلب کرد اینجور اددمیه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)