سلام دوست عزیز
ببین چرا میگی نمیتونی بری اون دانشگاه ها ؟ مگه کسایی که رفتن از آسمون افتادن زمین ؟ خوب رتبه ی خوب اوردن که اینقدر سخت نیست شما بشین بخون امسال قبول نشدی یک سال دیگه بخون مطمئن باش قبول میشی ! فکر کن یک سال زحمت بیشتر بکشی در عوض چندین سال زندگی بهتری خواهی داشت ! پس ارزش داره و ممکنه . دانشگاه آزاد اگه پول و وقت اضافه داری برو. در اخر اگر پارتی داشتی استخدامی نداشتی دیگه الله اعلم ... درسم نمیخواد بخونی شما روز کنکور برو کیک و ساندیس رو نوش جان کن بعد بیا به خانواده بگو دانشگاه قبول شدم !!!!
1. یک دوست اصفهانی میگفت : دانشگاه دولتی رو بیخیال ! انتخاب رشته و غم و غصه رو بیخیاااااال !! همتون بیایید آزاد نجف آباد کنار هم عشق و حال کنییییییییم
البته در این حد هم نه ولی خوب دانشگاه دولتی اصفهان توی این رشته تا رتبه 6000 کشوری و 3000 منطقه 1 دانشجو گرفته. یا صنعتی اصفهان تا 3000 کشوری و 1500 منطقه 1 گرفته. شما مطمئن باش دانشگاه آزادش هم تا چند ده برابر اینا میگیره
2. بازار کار برق در کل بد نیست در صورتی که علاقه داشته باشید و دانشگاه خوب برید. تعریف برق شریف رو که شنیدید بی دلیل پس پر طرفدار نیست...
3. ببین به این ک خانواده و فامیل چی میگن کاری نداشته باش. تو اگه دلت میخواد درسم نخونی الان به خانواده و فامیل نه سودی میرسه نه زیان ! و ربطی هم بهشون نداره. حالا به هر صورت شما چیزی که خودت میخوای بشو. کامپیوتر اگه علاقه داری خوبه ولی بازار کارش زیاد جالب نیست. شما اگه ازت بیشتر بر میاد خوب برو سراغ رشته بهتر که مطمئنن برق بهتره نسبت به کامپیوتر
نرم افزار و سخت افزار الان باید خیلی شما خلاقیت داشته باشی تا بتونی درامد کسب کنی. زیر سنگم الان مدرک کامپیوتر ریخته
5. رشته خلبانی من یک زمان دنبالش بودم
. والا فکر کنم توی ایران ابتدا شما باید وارد ارتش بشید و خلبان ارتش بشین و بعد از مثلا فلان ساعت پرواز برید خلبانی مسافر بری یا باربری بگیرید...
البته خلبان ارتش شدن به این سادگی ها نییستا !! همه شرایط ورود به ارتش ( پزشکی و مصاحبه و ... ) رو باید بگذرونید و چندین سال هم میبرنتون برای آموزش که باید 24 ساعت در اختیار باشی و مجرد ! بعدم خدایی نکرده یک جنگ بشه : خداحافظ ای شعر شبهای روشن
البته ممکنه بعضی موقع ها شرکت ها هم بورسیه استخدام کنن که البته الان فکر نکنم از این خبرا باشه .
ببین به این که چی میگن و ...... زیاد گوش نکن. الان مگه هزار و خورده ای خلبان بیکار نداریم توی کشور ؟ بعدم یک مشت هواپیمای قدیمی که با سلام صلوات پرواز میکنن پس اگر جونت رو دوست داری من میگم حتی سوار هواپیما نشو چه برسه ......
حالا کامپیوتر گفته میشه زیاد اشباع شده ولی شما ابتکار داشته باشی و کاربلد باشی امکان موفقیت هست.
شما هم موفق باشین