....
من شروع میکنم به برنامه ریزی برای دوهفته ی آیندم...
خیلی هم طول میکشه(سه چار ساعت) ولی دگ کاملا میدونم باید چه کاری رو کی انجام بدم..
اما خب انعطاف هم داره برنامم ینی برا جبران کم کاری یا موقعیت های غیر منتظره هم زمان در نظر میگیرم...
همون سبک برنامه ریزی دکتر افشار هستش..وعده های درسی مبتنی بر برنامه ریزی حجمی زمانی..
در کل روز آفم روز جمعه آزمون هست..تفریحاتی که تو دوهفته درنظر داشتم رو انجام میدم...
حتمن برید voiceهای "مقدمات برنامه ریزی" و "اصول ده گانه برنامه ریزی" و "تبدیل برنامه آزمون به برنامه شخصی" و "برنامه ریزی به روش کیفی"
رو گوش کنید ...خصوصا دوتای آخر رو...از سایت خودشون میتونین دان کنین
مشــاور کنکور رایگــان افشــار
آه می ترسم از آن لحظه ی پر لذت و شوق
که تو خود را نگری....
مانده نومید زهرگونه دفاع
زیر چنگ خشن وحشی و خونخوار منی
چه نشستی غافل؟
کز گزندم نرهی، گرچه پرستار منی!
سلام.
خیلی روی خودتون فشار نیارید. روز جمعه پس از آزمون رو استراحت کن. فقط استراحت.
شنبه اولین کاری که میکنی این باشه که سوالات اشتباهی که داری ( وطبیعتا نزده ها) رو بررسی کنی ببینی چرا اینطوری شده!
خب، پس از اون، برنامه بزار که مثلا جمعه بین ۲ تا امتحان، دوباره آزمون هفته قبلی رو بزنی. (تخصصی هاش رو)
و برای آزمون بعدی، سعی کن روز قبلش حتما آزمون سال قبلش رو بزنی. جمع و جور میشه برات مباحث.
در کل داشتن یک برنامه با توجه به وضعیت و شرایطتت، چیزی نیست که من و بقیه بتونیم ۱۰۰٪ حکم بدیم. ما فقط تجربیاتمونو در میون میزاریم.
موفق باشی. سوالی داشتی بپرس همینجا.
بررسی سوالات ازمون دقیاقا بعد از آزمون
اولین و مهمترین چیز استراحته
دوم ریختن برنامه برای 2 هفته است
سعی کن جمعه دیگه درس نخونی
اگه برنامه برای 2 هفته هم خواستی مشخصات و ساعت مطالعه و رشتت با زوج درس هایی که می دی تو ازمون رو برام پ خ کن
نمیدونم چرا پست قبلیتون پاک شد که در نقل قول پست من گفته بودید.
اما:
در کنکور واقعا ساعت مطالعه مهم نیست. عزیزترین شخصی زندگی من، با روزی ۴ ساعت مطالعه کمتر از من، رتبه به مراتب بهتری (۱۵۰) شد و بنده با مطالعهی بیشتر ، حدود ۱۷۰ اینا شدم.
دلیل: من جو تست و مطالعهی زیاد گرفته بودم. فقط تست میزدم، تست میزدم تست میزدم. نمیفهمیدم چیکار میکنم. اما اون عزیز، یاد میگرفت چیزایی که میخوند رو.
ببینید، یه مثل قدیمی هست که میگه رهرو آن نیست که گهی تند و گهی خسته رود، رهرو آنست که آهسته و پیوسته رود. خودتو درگیر ساعت مطالعه نکن. مفید درس بخون! خیلی مهمه!مفید درس بخون! مفید! جوری درس نخونید که موضوعو نفهمید و فقط الکی تست بزنید. جوری درس نخونید که ۲ ماه دیگه که برگشتید، با یک مرور ساده نتونید تستا رو بزنید!جوری بخونید که مطمئن باشید ۹۹٪ سوالات اون مبحث در کنکورو میتونید بزنید!
شما در حل یک سوال باید ۰ یا ۱ باشید. یا بتونید حلش کنید یا نتونید!اینو میدونید کِی بهتون میگن؟ به ما که ترم ۳ دارن میگن تو دانشگاه! شما نباید سر سوالی که ۵۰٪ بلدیش، ۸۰٪ بلدیش یا حتی ۹۰٪ بلدیش وقت بزاری! سر سوالاتی وقت بزارید که ۱۰۰٪ بلدید. یا سوال حل میشه یا نمیشه. تا نصف حل رفتن نداریم!
وقت اینو در کنکور ندارید که تا نصفه راه برید و بعدش نتونید حل کنید بقیه اش رو!
خواهش دارم ازتون عمیق درس بخونید. درس رو بفهمید تا لذت ببرید ازش. شما برو آرشیو ۲ سال پیش همین انجمنو ببین، اونایی که درگیر ساعت مطالعه و فرمولای مسعودی و بابای مسعودی بودن، همه گند زدن به کنکورشون! اونایی که عمیق خوندن، اونایی که به دور از حاشیه بودن، اونا ببین که ۹۰٪ شون الان شریفن.
عزیز من، رو خودت فشار نیار. آروم آروم برو جلو. هر مبحثیو میخونی، تبدلیش کن به نقطه قوتت.
شما ۱۰۰٪ مطالبو بخونی با عمق ۵۰٪، شاید ۲۵٪ بزنی درس رو در کنکور. اما ۴۰٪ مطالبو بخونی با عمق ۱۰۰٪، مطمئنا میتونی ۴۰٪ بزنی در کنکور!
اشتباهاتت رو پیدا کن! روز بعد از آزمون ببین چرا یه سوالو غلط زدی!بلد نبودی مبحثو؟ خب عیبی نداره! اما بلد بودی و مطالعه کردیو غلط زدی؟ خب کجای کارت اشتباه بوده؟ مطمئنا شما با مثال درس یاد گرفتی، شما اصل درسو نفهمیدی.
عزیز من، فراموش نکن که باید مخت استراحت کنه. روز پس از آزمون شخصا هیچی نمیخوندم! خوندن نداره! خسته ایم!
حرف زیاده، خیلی هم زیاده! ببخش نا مربوط به بحثت بود بعضیاش، اما چون شاید سالی ۱-۲ بار بیام انجمن، سعی میکنم هرچیزی به ذهنم میرسه و مفیده رو بگم هر جا شد.
موفق باشی.
یه چیزیو بتون بگم. یه مطلبو کامل یاد بگیری بهتر از اینه که چند مطلبو نصفه یاد بگیری. ساعت مطالعه ت کمه. تا نشینی درس بخونی مگه خودش الکی میره تو ذهنت. اون درسایی که قوی هستی بیشتر تست بزن که قوی تر شی. اونایی که ضعیفی هر روز ساعتیو بهش اختصاص بده .کامل با تست بخونش حتی اگه کل مبحثو تموم نکردی اون قسمتی که خوندی بذار کامل یاد بگیری .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)