خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 20 از 20
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amir James نمایش پست ها

یه سوال از شما که با تجربه هستید:

به نظر شما این تراز آزمونا چقدر قابل استناده؟ یعنی فلانی که 200 تا ترازش بیشتر منه ,حتما بهتر من میخونه و قراره رتبه اش بهتر من بشه؟

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Flicker_Of_Hope نمایش پست ها

به نظر شما این تراز آزمونا چقدر قابل استناده؟ یعنی فلانی که 200 تا ترازش بیشتر منه ,حتما بهتر من میخونه و قراره رتبه اش بهتر من بشه؟
      اصلا
      حتمنی وجود نداره

3. Top | #18
      کاربر اخراجی

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Flicker_Of_Hope نمایش پست ها

سلام
      واقعا نمیشه روشون حساب کرد. البته در ۹۰٪ اوقات اون افرادی که جزو نفرات برتر کشوری کانون هستن، در کنکور هم برترن،‌اما بازم هیچ جسابی روش نیست.

4. Top | #19
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fatemeh2net نمایش پست ها
      سلام دوستان
      من بعد از دوسال ازمون دادن و برنامه ریزی های مختلف هنوز نمیدونم روزجمعه بعد ازمونو باید چجوری بگذرونم!! و دقیقن چطوری برنامه بریزم (البته تنبلی هم بوده)
      شما بیاید بگید که کل روز جمعه رو دقیقن چیکار میکنید؟ تفریحاتون؟ درس خوندنتون؟ و از همه مهمتر برنامه ای که برای دو هفته و ازمون بعدی میریزید چه جوریه ؟ چقد اجراش میکنید؟ و ...

من هم يه پيشنهاد خوب برات دارم!

بعد از آزمون بهترين زمان برنامه ريزيه براي هفته هاي بعد.

سوال هايي كه درست نزدي به چهار قسمت تقسيم كن يعني علامت گذاري كن

دسته اول اونايي كه قبلا درس مي زدي ولي موقع آزمون يادت نمي آمد

دسته دوم سوال هايي كه تا حالا نمونه اش را نديده بودي

دسته سوم سوال هايي كه اشتباه محاسباتي داشتي يا گزينه اشتباه ديدي يا...

دسته چهارم سوال هايي كه وقت نكردي جواب بدي

كافيه دو روز را اختصاص بدي به مرور و زدن تست دوباره از دسته اول يعني دسته اوله كه مهمه و تو كنكور به دادت مي رسه
      دسته دوم را بايد با اين ديدكه يا سوال غير استاندارده يا منابع ات كامل نيست. كه اينو بايد خودت و يا مشاورت در اصلاح منابع ات نظر بدن.

دسته سوم هم در همين حد كه اشتباهتو بدوني كافيه

5. Top | #20
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fatemeh2net نمایش پست ها
      سلام دوستان
      من بعد از دوسال ازمون دادن و برنامه ریزی های مختلف هنوز نمیدونم روزجمعه بعد ازمونو باید چجوری بگذرونم!! و دقیقن چطوری برنامه بریزم (البته تنبلی هم بوده)
      شما بیاید بگید که کل روز جمعه رو دقیقن چیکار میکنید؟ تفریحاتون؟ درس خوندنتون؟ و از همه مهمتر برنامه ای که برای دو هفته و ازمون بعدی میریزید چه جوریه ؟ چقد اجراش میکنید؟ و ...
      صب تا 12 که گرفتار آزمونید
      بعد هم نماز و ناهار و ... که میشه 2
      2 تا 4 هم برید کاری که دوس دارید بکنید...یه فیلم سینمایی یا گپ با خونواده یا گشت و گذار تو نت
      بعد هم یه دوش بگیرید که فرش شید...
      دیگه الان ترازا هم اومده...
      حالا برید تو سایت کانون ببینید کدوم سوالا رو درست زدید و کدوما رو غلط و اونا رو بررسی کنید...
      دیگه بسته به وضعیت درسیتون زمان تحلیل آزمون هم متغیره
      ممکنه تا 10 و 11 شب هم بشه
      برا برنامه ریزی هم 1 ساعت وقت کافیه و مراحل زیر رو طی کنید
      1-مشخص کردنم زمانی که میتونید مطالعه کنید...(مثلا اگر هر روز 10 ساعت مطالعه می کنید میشه 130 ساعت)
      2-حالاازش تایم هایی که متعلق به درس خاص نیس رو کم کنید(مثلا زمانی که میخواید به آزمون غیر حضوری اختصاص بدید یا زمانی که میخواید مرور کنید.)...بنظرم روزای چهارشنبه و پنج شنبه قبل آزمون رو بگذارید برای این موارد...زمان جبرانی هم تو برنامه پیش بینی کنید...
      3-حالا زمان هایی که باقی مونده بین دروس مختلف متناسب با ضرایب کنکور تقسیم کنید
      4-در آخر هم قبل هر روز مشخص کنید برای روز بعد چقدر از چه درسی رو میخواید مطالعه کنید

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن