There is enough light for one who wants to see
الان نصف رستوراناي معروف شيراز اينو دارن و از هر كدوم ميليوني پول گرفته و جالبتر اينكه وقتي برنامه اي بذاري رو اپل استور ،بازار يا هرجا
قطعا ايفون دارا وضع ماليشون بهتره و پول بيشتري خرج ميكنن
رفيق دارم آي كلود شو ماهانه شارژ ميكنه و كلي پول ميپردازه
ب هر حال گفتم اين نظر من بود شايد نظر شما چيز ديگه اي باشه
Sent from my apple iphone using tapatalk2
یکی از دوستان با دیپلم کامپیوتر که پارسال گرفت درآمدش از یه دکتر بیشتره
چون استعدادشو داره
تلاشم میکنه
وقت نداره سرشو بخارونه
هم سن هم هستیم
شما توقع داری هنوز وارد دانشگاه نشدی درآمد میلیونی داشته باشی؟!
بلاخره از یه جایی باید شروع کرد دیگه
زیاد درگیر مدرک و این قبیل داستان ها نباش
درسته ولی برای اونایی که برنامه نویسیشون عالیه و از قبل زمینه دارن یعنی در حد طراحی یک سیستم تامین اجتماعی که کاملا کار کنه وگرنه اگر اونجور باشه و برنامه نویسیش در حد خوب باشه تنها در امدش گرفتن پروژه های دانشجوییه
برا پول در آوردن نیاز به فکره و همش درس نیس
با راه اندازی یه سایت که ایدش خوب باشه و حداقل 1 سال کار میشه بیشتر از اینم در آورد
البته این فقط مثال بود
مثلا سازندگان کلش که پزشک نبودن...مهندس نرم افزرا و برنامه نویس بودن...یا سازندگان همین شبکه های اجتماعی مث واتساپ و تلگرام....مشکل از جوونای ماس که میخوان برن پشت میز بشینن آخر ماهم حقوق بیاد حسابشون
اگه اینجوری که میگید باشه واقعا خوبه...2 تا 3 تومن حین تحصیل و بعد هم که فارغ بشن حتما بیشتر میشه اگر فکر خوبی داشته باشند اونم تو حیطه نرم افزار که الآن تو دنیا داره حرف اول میزنه
هرکسی پشتکار داشته باشه تو هر رشته ای موفق میشه البته علاقه حرف اولو میزنه
من خودم رشته ام تجربی ولی به امید خدا می خوام کنکور ریاضی بدم چون عاشق مهندسی کامپیوترم و واسم مهم نیست بازار کار داره یا نه. آدما وقتی توکل داشته باشن به همه چی میرسن
الان که علم علم کامپیوتره پس آینده خوبی هم داره
حرفی که شنیدی دربارهی شریف تا حد 80 درصد درسته. ولی دانشگاههای دیگه فکر نمیکنم اینجوری باشن. توضیح بیشتر خواستی بگو. الان درگیر ریاضی شهشهانیم :دی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)