...
خخخخخ چه خوش اشتها هم بوده بنده خدا.!!!
خُنُک آن قماربازی، که بباخت آنچه بودش
بنماند هیچش إلّا، هوس قمار دیگر...
ویرایش توسط biology115 : 20 آذر 1394 در ساعت 17:45
فقط چونکه معدل کتبیشون یکم متفاوت بود رتبشون درحد 200 تا متفاوت بود! (منطقه)
اگه اشتباه نکنم یکی 4300 یکی هم 4500 منطقه 3
...
چیه چشم دیدن پیشرفت بچه مردم رو ندارین؟؟!!!!![]()
همیشه سکوت نشانه ی تایید حرف طرف مقابل نیست ، گاهی
نشانه ی قطع امید از سطح شعور اوست !!!
(میشل فوکو)
سلام
ربطی نداره
تو جایی که من رفتم کنکور بدم 94
خیلیا تقلب میکردن
یکی هم پشت سر من بود ، به بقلیش _ دوستش بود فک کنم _ تقلب میداد...صداش هم میومد به من..اما ریسک نکردم و نزدم
تقلب تو کنکور خیلی راحته
فقط به شرط اینکه جلو جلو ننشسته باشی و زاویه دید نداشته باشه به مراقب...
با انجام عملیات در رفتگی خستگی میشه تقلب ها رو هم به راحتی کرد...
یه دوست دارم_ اون گیج فکر کرده سوالای همه گزینه ها یکسان هستند...از بغل دستیش همه رو کپی زده بود_ اومد بیرون گفت اگه خدا بخواد رتبه ی یکماله منه...گفتیم چطور : تعریف کرد. _ اخرش هم گفتیم خاک بر سرت که سوالا گزینه هاش فرق میکنن _
سلام من پارسال خرداد شاهد تقلب تو سنجش بودم طزف ی برگه ئر آورد رو چلوی من خمه پاسسح نامه رو پر کرد و خندان رقت ولی چه قایده.......................![]()
چند وقت شده چه همه افشاگری میکنن..از کجا میارید کارنامه بندگان خدارو..؟؟
تقلب میکنن؟ بله اشتباه میکنن..به من و شماچه..بزارید تقلب کنن خوش باشن...کنکور نتیجشو خواهند دید..سرافکندگی مقابل خانواده و بقیه موارد..شما هم اگه بهتون ثابت شده دوست یا اشنایی تقلب میکنه هر چی گفت و ترازشو نشون داد بی توجه باشین و با لبخند برخورد کنین...بی توجهی به کسایی که تقلب میکنن بهترین کاره..اولا اینجوری قشنگ معلومه با این وضع ایشون رقیب شما نخواهند بود در کنکور..تقلب رقیبتو نابود میکنه..دوما شما چرا ذهنتونو آشفته کنین که هر آزمون ببینید چیکار کرده یا به فکر گیر آوردن کارنامه طرف باشین؟؟..ولشون کنین این افرادوشما فقط به هدف و خودتون بچسبین..ذهنتون آزادتر خواهد بود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)