دوستان عزيزم فعلا خداحافظ !
منم جهش داشتم
ولی خوشبختانه چون این جهش تو سلول های سوماتیک بود نه جنسی و به آزمون بعدی نمود پیدا نمیکنه کاظم ازم تشریحی نمیگیره
موافقم!آزمون گاج خوب وبهتر از قلم چیه حیف ک تعدادشون کمه نمیشه روش حساب کرد همینطور کارای مشاورشون خیلی خوبه و سخت گیرن مثل قلم چی نیست ک باید شانس بیاری پشتیبان خوب گیرت بیاد وگرنع دیدم همون هفته ای ی بار زنگ هم نمیزنن...پنج شنبه قبل آزمون زنگ میزنن جمعه فلان جا آزمون داری و تمام....اما میتونید از همون سوالای گاج خودتونم تو خونه استفاده کنید.
اینطور ک معلومه با مچ گیری های دوستان عزیز و فعال قلم چی امسال رو ب سقوطه...البته ب احتمال 10%![]()
نمایندگی گیج ما به جای دفترچه عمومی ریاصی و تجربی دفترچه عمومی انسانی رو به ما داد به خیال اینکه فرقی نمی کنه و ما هم چواب دادیم . حالا که کلید ها رو چک می کنم عربی انسانی هم سوال ها هم کلیدا فرق میکنه یعنی حتی اونایی که عربی سخت تر انسانی رو درست جواب دادن نمره منفی می گیرن
بابا شايد خونده حالا سومو كاري ندارم كنكوري نمياد واسه يه ازمون كه نمره اش به هيچ محسوب نميشه تقلب كنه كنكور چه كنه
من خودم ازموناي سه تاي اول بد و كم خوندم از ازمون بعدش ترازم روبه رشده تقلبه
در هرصورت اين تقلب هارم بزاريد جز برترهاي موسسات ديگه كه تو كنكور همه باهم ازمون ميديم
راستي اين قضيه رنگا چيه؟ من پشتيبانمو فقط سر ازمون ميبينم چيزي نگفت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)