سلام عنوان تاپیک واضح هستش...فقط لطفا بجز ساعت هایی که در مدرسه هستید حساب کنید،من خودم بین10-11ساعت هفته ای هم بین50-40ساعت ، شما چی؟در ضمن اگه راهکاری واسه افزایش زمان مطالعه دارید لطفا بفرمایید...
سلام عنوان تاپیک واضح هستش...فقط لطفا بجز ساعت هایی که در مدرسه هستید حساب کنید،من خودم بین10-11ساعت هفته ای هم بین50-40ساعت ، شما چی؟در ضمن اگه راهکاری واسه افزایش زمان مطالعه دارید لطفا بفرمایید...
ویرایش توسط Mohands mm : 19 فروردین 1395 در ساعت 23:53
سلام
من بعد از استراحت از ساعت 5 شروع می کنم تموم کردنم باخدا
نه اینکه اتلاف وقت داشته باشم بخاطر حجم زیاد درس ها میگم
من هر روز که میرم مدرسه حداقل یه امتحان و یه پرسش داریم
بخاطر همین ساعت مطالعه ام متغیر و میانگینش رو هم بخوام بگم چیزی بین6-7ساعت در میاد
بعدشم افزایش زمان موقعی خوبه که واقعا ادم کارایی داشته باشه منکه اگه ساعت درس خوندم بیشتر از این حد بشه اعصابم میریزه بهم
بله این مشکلی که خیلی ها دارن و من هم از این قاعده مستثنا نیستم
اما توی این چند سال دوران تحصیلم این رو تجربه کردم که اگه واقعا درس و خوب فهمیده باشم وتمام زیر و بمش رو بلد شده باشم اگه هر چقدر سوالو بپیچونن بازم میتونم نتیجه ی خوبی بگیرم.
اشکال همه ی ما برمیگرده به شیوه ی مطالعه مون... .
من به طور متوسط 6 ساعت در روز میخونم. البته تجربی حتی بهترین منابع رو هم داشته باشه و تمرکزشم خوب باشه نباید زیر 8 ساعت بخونه ولی من چون امثال رتبه خوبی آورده بودم و درس هایی مثل شیمی و زیست رو هم صرفا برای مرور و فراموش نکردن میخونم به همین خاطر ساعت مطالعه پایین برام کافی هست
من شاید شش ساعت
مثلا زیست رو بیشتر از سه ساعت نمیتونم بخونم...اگرم بخونم ، کلمه ها رو قاطی میکنم....
شیمی رو هم عشقی میخونم..وقتی دیگه میرم تو عمقش ، مثلا میره 4 ساعت و اینا و....
روزایی که مدرسم بین 5تا6 ساعت
روزای تعطیل بین 8تا9 ساعت
ولی کاش غیر حضوری برمیداشتم چون خیلی روزا به خاطر کلاس بیرون ساعت مطالعم پایین میاد😐
من فارق التحصیلم و روزی حدود 11 ساعت میخونم
ساعت 6 تا 7 عربی هر روز
7-730 صبحانه بعدشم میرم کتابخونه
ساعت 7:30 تا 10 صبح هر روز زیست میخونم
10-12 هر روز شیمی
12-1 هم فیزیک
البته ممکنه که نیم ساعت اینور اونور بشه ولی خب برنامه اصلیم اینه
ساعت 1-2 رو توی خونه قبل ناهار میخوابم
2-3 ناهار میخورم و بقیه کارا و بعد کتابامو جمع میکنم میرم کتابخونه
3-5 یه روز زمین یه روز ریاضی میخونم
5-7 ذو روز یه بار جبران عقب موندگی ها یا درسایی که خوب نفهمیدم یا کلا استراحت یا یه درس عمومی
7-9 یه روز ادبیات یه روز دینی
بعدشم که میام خونه و استراحت و غیره البته هر شب قبل خواب بیست دقیقه تیک8 زبان گاج رو کار میکنم
تایم های 2 ساعته درس خوندنم اینجوریه که 45 مین میخونم 5 مین استراحت دوباره یه 45 مین دیگه میخونم و جمع بندی میکنم و 10 مین استراحت تا درس بعدی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)